• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selam kızlar nassınız....ay_she evet 10 hafta doldu 11.haftanın ıçıne girdik nihayetinde senin peşinden koşuyorum ..

ay-she bulantıya leblebi süper ıyı gelıyo...elmayla cok severım yemegı...mıgde agrısına da bırebr

ayşecim valla şaşkınlıkla okudum hakikaten güzel bi yaklaşım
acaba biz nasıl yetiştirecez çocuklarımızı
hani annelerimiz üzerimizde baskı kurduklarında biz yapmıycaz derdik ya küçükken ben sanmıyorum bizde yapıcaz kesin çünkü annemin bana kurduğu bazı baskıları ben de kardeşime uygulamışımdır çocukda nasıl olur kimbilir

valla yapı olarak nasıl davranırsın bilmiyorum ama
annenin aht ettiği konular kendi çocuğunda yüzüne tokat gibi vuruyo
misal ben uykuyu çok severim ve sabahları annemin beni kaldırışları
işkence gibiydi kadına. güzel güzel söylerdi hadi kızım geç kalıyosun
bak kahvaltı et falan.. tamam anne tamam anne.
en son ismimi bir bağırırdı ki sormayın kaydirigubbakcemile3
bynim dönerdi. allah inşallah sanada böyle sabahları işkence çektiren bir evlat versin derdi
görcem ozaman ben seni derdi benneyaptımki
haklıydı çünkü rabbim aynı benim gibi uykuya düşkün sabahları işkence çektirerek
uyandırabildiğim bir evlat verdi bana fisfisfis tepesinden su dökesim geliyo düşünün
:bbo:

hoşgeldin canımm sen nasılsın

ne olsun canım sıkıntıdan patlıyorum bu rapor işi hiç bana göre değilmiş :)çalışırken hep ev kadını olmak ne guzel dıyorum ozenıyorum...ama alışmışım demekki zor geldı evde durmak ...sempatiksalakcinni zuhal topalı izleye izleye bi hal oldumkafamçokkarıştı

Kızlar yaaa.albümlere bakındım..ne şanslılar..tatlı tatlı bebişleri var herkesin..kıskandım resmen.. mafoldumben mafoldumben

valla yapı olarak nasıl davranırsın bilmiyorum ama
annenin aht ettiği konular kendi çocuğunda yüzüne tokat gibi vuruyo
misal ben uykuyu çok severim ve sabahları annemin beni kaldırışları
işkence gibiydi kadına. güzel güzel söylerdi hadi kızım geç kalıyosun
bak kahvaltı et falan.. tamam anne tamam anne.
en son ismimi bir bağırırdı ki sormayın kaydirigubbakcemile3
bynim dönerdi. allah inşallah sanada böyle sabahları işkence çektiren bir evlat versin derdi
görcem ozaman ben seni derdi benneyaptımki
haklıydı çünkü rabbim aynı benim gibi uykuya düşkün sabahları işkence çektirerek
uyandırabildiğim bir evlat verdi bana fisfisfis tepesinden su dökesim geliyo düşünün
:bbo:

haklısın kimbilir bakalım nelerle karşılaşıcaz bizde
ama ben şunada inanıyorum mesela ben evlendikten sonra annemle bi takım sorunlar yaşıyordum bana sürekli sen anne olunca anlarsın diyordu.tamam muhakkak öyledir hakkını kesinlikle yemem ama belki de orda ahh eden o olsa bile haklı olan hiçmi biz olmadıkki....

ne olsun canım sıkıntıdan patlıyorum bu rapor işi hiç bana göre değilmiş :)çalışırken hep ev kadını olmak ne guzel dıyorum ozenıyorum...ama alışmışım demekki zor geldı evde durmak ...sempatiksalakcinni zuhal topalı izleye izleye bi hal oldumkafamçokkarıştı
ÖYLE DEME KIZ..BAZEN ÖĞLENLERı BENDE BAKIYORUM..ıYı LAF YAPIYO O KADIN.. kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

haklısın kimbilir bakalım nelerle karşılaşıcaz bizde
ama ben şunada inanıyorum mesela ben evlendikten sonra annemle bi takım sorunlar yaşıyordum bana sürekli sen anne olunca anlarsın diyordu.tamam muhakkak öyledir hakkını kesinlikle yemem ama belki de orda ahh eden o olsa bile haklı olan hiçmi biz olmadıkki....

tabikide haklı olduğumuz noktalarda var olmazmı hiç. ama bu onların düşüncesine ters geldiği için haksız durumuna düştüğümüz için oluyor. buda kuşak çatışması işte

napim müşteri bekliyoruz iş yok oturdum bende dedim berenim özlemiştir beni :roflol: sempatiksalakcinni

özlememmi kuzummmm şöle bi patlatıyımda içim rahatlasın seninde kafan :mymeka:
:roflol::roflol: lülülülülülü

ÖYLE DEME KIZ..BAZEN ÖĞLENLERİ BENDE BAKIYORUM..İYİ LAF YAPIYO O KADIN.. kaydirigubbakcemile3

bende severim o kadını bence çok doğaş hiç yapmacık değil :1rolleyes:

kadına ben de bayılıyorum...işini iyi yapıyo..da çıkan çatlaklara gülüyom bol bol..arada arızalar cıkıyo da.....

canım bence evde olmanın keyfini çıkar.. iş başı yapınca arıcan bugünleri
bende transferden sonra 3gün evde yatcam iple çekiyom vallakaydirigubbakcemile3

canım bence evde olmanın keyfini çıkar.. iş başı yapınca arıcan bugünleri
bende transferden sonra 3gün evde yatcam iple çekiyom vallakaydirigubbakcemile3

ne transferi kız?
ben de doğum izninde yatıcam bol bol ben de onu çekiyorum halatlarla:jeyyar:

ne transferi kız?
ben de doğum izninde yatıcam bol bol ben de onu çekiyorum halatlarla:jeyyar:

valla ipek zaten doğuma kadar sadece 1,5 ay rahat edeceksin
bol bol dinlen yat uyuy çünkü doğduktan sonra bunlar çok nadir olcak :sinifsinif:

aşkolsun ya tüp bebek transferi işte :dilcikar:
ne çabuk unuttun önümüzdeki ay adetten sonra
iğnelere başlıyorum yaa :mymeka:

valla ipek zaten doğuma kadar sadece 1,5 ay rahat edeceksin
bol bol dinlen yat uyuy çünkü doğduktan sonra bunlar çok nadir olcak :sinifsinif:

transfer diyince aklıma hep işle ilgili transferler geliyo.senin olayı unutur muyum hiç de nedense tranfer diyince çağrışım yapmadı.ben 2 ay kala ayrılmıycam 1 ay kala ayrılcam izne inşallah tabii diyorum.buna da şükrediyorum bari 1 ay kullanayım diye.:Saruboceq:

Back
X