Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
transfer diyince aklıma hep işle ilgili transferler geliyo.senin olayı unutur muyum hiç de nedense tranfer diyince çağrışım yapmadı.ben 2 ay kala ayrılmıycam 1 ay kala ayrılcam izne inşallah tabii diyorum.buna da şükrediyorum bari 1 ay kullanayım diye.:Saruboceq:
bugün neden böyle uzun süreli bir muhabbet oluşmadı galiba?herkes yoğun sanırımbayanssulusmile
ay benim martta hamile kalmam lazım..ay çok güzel olur yaa....eşime doğum günü hediyesi..... :Saruboceq:
öyle tabi canım olacağı tek bile rabbim o ne zaman isterse ozaman olur.
bizim tek yapacağımız dua edip istemek hhayırlısı:Saruboceq:
hani zaten adet olucam ya ondan dedimdifisfisfis
evet canımcım aynen öyle hayırlısı ne zamansa o zaman olsun :Saruboceq:
adet olunca sileriz kız :) ama istemiyorsan silelim canımcım sen nasıl istersen buyrunnnnnnnnn
sizin niye sesiniz çıkmıyo bakim...beren ve ipekk... :mymeka:klava:
yok gülüm hani alttaki arkadaşlar birer sıra atlarlar diye şey ettimdi :roflol:
:roflol: iyi düşünmüşsün ama dursun yaa senin de adını görmek istiyorum ben yerimseniben
ben ağırlaşma dönemine girdim galiba,herşeyi ağır çekimde yapıyorum.bulduğum yere sızasım var bu hafta,hiç keyfim yok yani.ama kızların genelinde bi keyifsizlik var galiba bu hafta,havaların geçiş döneminden de olabilir.![]()
sizin niye sesiniz çıkmıyo bakim...beren ve ipekk... :mymeka:klava:
kesinlikle doğru..bende hep olur zaten.baharlar yaramaz bana..depresyona giriyorum resmen..şimdi eşimde yok.gerçekten zor bi dönemdeyim...
ayşecim valla şaşkınlıkla okudum hakikaten güzel bi yaklaşım
acaba biz nasıl yetiştirecez çocuklarımızı
hani annelerimiz üzerimizde baskı kurduklarında biz yapmıycaz derdik ya küçükken ben sanmıyorum bizde yapıcaz kesin çünkü annemin bana kurduğu bazı baskıları ben de kardeşime uygulamışımdır çocukda nasıl olur kimbilir
ay kıyamam canım açsın bide üstelik :teselli:
bende sebze yiyorum ağırlıklı bizim oraların otlarından felan
kıyamam yaa valla ne zordur açsın yiyemiyosun :teselli:
yaa :kedi: peki canım kalsın ozaman :lepi:
selam kızlar nassınız....ay_she evet 10 hafta doldu 11.haftanın ıçıne girdik nihayetinde senin peşinden koşuyorum ..
ay-she bulantıya leblebi süper ıyı gelıyo...elmayla cok severım yemegı...mıgde agrısına da bırebr
cnr expo dan canlı yayındayız :roflol:
anacım takip etmiyosun ki yazdım kaç kez sana :mymeka:
ayyyy sormayın ya kıştan yaza girerken alerji oluyo bende
gözler burun salya sümük hapşırık falan offfff ohaoldumsmile
gerçekten çok zor geçiriyorum bu dönemi ve 2ay sürüyo
tüp bebek öncesi başlamasa bari ya