• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Okudum tatlım, cevap bile yazdım yerimseniben sen görmedin galiba bilmiyorumkismile
yok hayatım cvp yazmamışsın ben ssenın verdiğin cvp a ıstınaden ben de cvp yazdım ... benımkı ıltıhabık bı durum çıktı ama her ıkı drum da ılaç tedavı gbı bşey solemedıler ..olsa bole bı durum soylerlerdı zaten ..vajınal erezyon denılıor...hatta dr um pc ye kaydettı butun tahlıllerımı :hulya:

bende geldim kızlar ama yine giderim

karasucum hiiiç korkma ohh meleğine kavuşacaksın nazdan çok bunu düşün :)

yap valla yakışır sana
hep onlarmı yapacak sen bi hamiş olda bak gör daha neler yapacak sana inş.tadarsın en kısa zamanda onlarıda canımmmm

Sağol canımcım, hele şu ayı bi atlatalım, Nisan'da yeşil sahalara bomba gibi dönecem inş. delikafadulden delikafadulden delikafadulden

yok hayatım cvp yazmamışsın ben ssenın verdiğin cvp a ıstınaden ben de cvp yazdım ... benımkı ıltıhabık bı durum çıktı ama her ıkı drum da ılaç tedavı gbı bşey solemedıler ..olsa bole bı durum soylerlerdı zaten ..vajınal erezyon denılıor...hatta dr um pc ye kaydettı butun tahlıllerımı :hulya:

Ozaman seninki ciddi bişey değil demek ki çok sevindim bak buna olumunekankayizsmile bol bol su iç doktorunu dinle yerimseniben

bende geldim kızlar ama yine giderim

karasucum hiiiç korkma ohh meleğine kavuşacaksın nazdan çok bunu düşün :)

Hoşgeldin canııııııııııııııııııııııım olumunekankayizsmile
Onu bir an bile aklımdan çıkaramıyom ki zaten :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

Kızlar ben kaçıyorum artık, size doyum olmaz, hele bugün hiç olmaz zaten, sabahtan beri giremiyodum, şimdi tam en tatlı yerinde çıkmak zorundayım malesef akannehir
Sizi çok seviyorum kepeleklerim :asigim: tekrar görüşmek üzere beni özleyin anacııııııııııııııııııııııııım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

kızlar ben kaçtımmm.öptüm hepinizi..krasu geçmiş olsun şimdiden canımmmmmmmmmmmmmm.....yarın gelmeye çalış..

Kızlar ben kaçıyorum artık, size doyum olmaz, hele bugün hiç olmaz zaten, sabahtan beri giremiyodum, şimdi tam en tatlı yerinde çıkmak zorundayım malesef akannehir
Sizi çok seviyorum kepeleklerim :asigim: tekrar görüşmek üzere beni özleyin anacııııııııııııııııııııııııım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hoşçakal canm dıkkat et kendıne öpüyorum allah yardımcın olsun yarın hemencecık geçecek ınan :teselli::1hug:

kızlar bende gebe kalamayanlardanım benim sorum şu 2 3 haftalık gebeliği dr vajinal usg ile görebilirmi?
diğer sorum da yine 2 3 haftalık gebelikte rahim ne durumdadır incemi kalınmı uzunmu kısamı lütfen bi cevap verin...

fatoş sen nasılsın ayşecım arapça çalıştın mı bu arada ?

canım senlede konuşmamız hep son ana denk gelıyo :)

dün akşam çok kötüydüm ve eve de hastaneye ugradıgım için gec gittim

önce bi plan yapmalıyım sonrada ders :)

ben çıkıyorum haydi hayırlı akşamlar herkese öptüüümmm

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

Bugün Yok !!!

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

mız mız....................25 ŞUBAT
suozdek........................26 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991............................3 MART
SariLale........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
ciceğim7979................9 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART
clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
İdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART
ozebus_41.......................24 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --butterfly45--Zehsel :hooray: ??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

canım yha acaba adet gunumuze bır kaç gun kala bıle hamıle kalabılır mıyız merak ettım de ?boshayallersmile:uhm:

onu ben de merak ediyorum ama genelde kalınmaz diyorlar..kalanlar da var yani okumuştum canım ama mantık olarak bakarsak zor bi ihtimal..niye sordun :)

Back
X