Fatoşum,hatice selamlar :)
slm canımm hoşgeldin..:))opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fatoşum,hatice selamlar :)
Sen de hoşgeldin şekercim :) Ben de acayip yorgunum;sizlerle iki sohet edeyimd iye geldim.Burda olacağınızı tahmin ettim;ama Su yok.
.
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
sırnaşık şey Ben de çok yorgunum ama sözleştiğimizi çok iyi hatırladığım için geldin :) Mesajını alan gelmiş alan gelmiş sırnaşık şey Kaç gecedir ilk kez bu kadar kalabalık burasıeee boşunamı yaprak dökümü bitince burdayız dedik yahuuu sositososito
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr![]()
kambersiz düğün olurmu geldi odaaa :roflol: o zaten misafir takılıo bakıo biri geldi hemen geliyooo aklinialirimsmile
hoşgeldin sucum..
sırnaşık şey Ben de çok yorgunum ama sözleştiğimizi çok iyi hatırladığım için geldin :) Mesajını alan gelmiş alan gelmiş sırnaşık şey Kaç gecedir ilk kez bu kadar kalabalık burası
Hehe :) Su zaten hiçbir sayfayı atlamaz;nasıl oldu da kaçırdı randevulaşma sayfasını diye şaşırmıştım göremeyince :)) Ama kesin gelir o da demiştim yanılmamışım :sm_cool:
Hehe :) Su zaten hiçbir sayfayı atlamaz;nasıl oldu da kaçırdı randevulaşma sayfasını diye şaşırmıştım göremeyince :)) Ama kesin gelir o da demiştim yanılmamışım :sm_cool:
Sen de şekercim :)slm canımm hoşgeldin..:))opuyorumnanaktan
kambersiz düğün olurmu geldi odaaa :roflol: o zaten misafir takılıo bakıo biri geldi hemen geliyooo aklinialirimsmile
19. güne yumurtanın çatlaşası için 33 günde bir regl oluyor olman gerekir.Oysa sen 28 günde bir diyorsun bu ay da 30. gün oldum diyorsun.Bu sayının 33e çıkması ancak fazla stres vb. durumlarda olabilir.
Çalıştığın günlerde sıkıntı yok;ama doğru günü tutturmuş bile olsan illa olacak diye de bşey yok.
sırnaşık şey Ben de çok yorgunum ama sözleştiğimizi çok iyi hatırladığım için geldin :) Mesajını alan gelmiş alan gelmiş sırnaşık şey Kaç gecedir ilk kez bu kadar kalabalık burası
Doğru diyorsun;Su bu yapar yaaaniiii :))) Bundan sonra aşağıda misafir görüünce 'hu huuu Suuuuuu;gel' diyeceğim :1hug:
çok tşk ederim beni kırmayıp tek cvp veren arkadaş sen oldun sağolll
vallahı ıyı oldu bu randevulasma yoksa hıcmı hıc raslamayacaltık..ösledım be sızı kıssslaarrropuyorumnanaktan
evet canım yazını okudum ve yaprak bitmeden öncesinde burdaydım.aklinialirimsmile
Sen de şekercim :)
Doğru diyorsun;Su bu yapar yaaaniiii :))) Bundan sonra aşağıda misafir görüünce 'hu huuu Suuuuuu;gel' diyeceğim :1hug:
kaydirigubbakcemile3 tabi kızzz biz öğlenden konuşuyoduk fatoşla akşam gel diye unutur muyum hiçkaydirigubbakcemile3
tek cevap veren derken:uhm:
Ferhunde kötülük yapmayınca hiç zevkli olmuyor yaprak dökümü;action olsun diye mum gibi adamı(Tahsin'i yani) canavar yaptılar iki bölümde :roflol:
Leylanın da bulanılar azaldı ;daha dün gibi hatırlıyorum ayın 19uydu beklenen regl günü ;benimkiyle aynıydı :dance: O becerdi ben beceremedim :dilcikar:
suuuu elma deyince çık armut deyince çıkmaaa :roflol: