Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ferhunde kötülük yapmayınca hiç zevkli olmuyor yaprak dökümü;action olsun diye mum gibi adamı(Tahsin'i yani) canavar yaptılar iki bölümde :roflol:
Leylanın da bulanılar azaldı ;daha dün gibi hatırlıyorum ayın 19uydu beklenen regl günü ;benimkiyle aynıydı :dance: O becerdi ben beceremedim :dilcikar:
cns22 zorduğu soruya aldığı cevapları okumakta biraz fazla panik sanırım;oysa cevapladık yani :) Ama sadece seninkini okuyabilmiş onu kastediyor.
vallahı ıyı oldu bu randevulasma yoksa hıcmı hıc raslamayacaltık..ösledım be sızı kıssslaarrropuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ohh bee valla özledim yaaaaaa kaç gecedir bomboşş sıkılmıştım nihayet kavuştuk hihoyyyt
delikafadulden Aşağısı tıpkı eski günlerdeki gibi oldu yaa;ben siz su,çiçeğim,pembe ,fatoş .
Hatice de arada geliyordu o da var hihoyyyt
Hadi çallışmaları anlatın da eğlenelim azcık :) Yaa sahi bekleme durumu ne?Su'cum listeyi bir koyar mısın aramayayım ben şimdi. kafamçokkarıştı
kızlar benim yeni regl günümü eklememişsiniz ama benimki dün cok acık renkte nişan verdi ama devamı yok..hapımda bugün son içtim.gecen ay 21 gelmişti bekliyorum bakalım acaba süpriz diye cıkıcakmı diye:ecrin_bebek:
delikafadulden Aşağısı tıpkı eski günlerdeki gibi oldu yaa;ben siz su,çiçeğim,pembe ,fatoş .
Hadi çallışmaları anlatın da eğlenelim azcık :) Yaa sahi bekleme durumu ne?Su'cum listeyi bir koyar mısın aramayayım ben şimdi. kafamçokkarıştı
evet eskisi gibi zevk vermiyor bana yaprak söylediğin gibi ferhunde şeytanlık yapmayıncada olmuyor...zaten şu dizilerde en sinir olduğum şey pat diye hamile kalmaları sinir şeylerkötükedihüso
Suuuuuuuuuuuuuuuuuu 2 günün kalmış yahuuuu :)
Hadi hayırlısı;hiç bekleyenimiz de yokmuşbilmiyorumkismile
aa ben bugün eklemiştim canımcım yaa heralde eski listeyi güncelledik hemen düzeltim kaçtı canım 26 marttı dimii??
senınkıne cevap yazmıs canım benımkını okumadı sanırım..:uhm:
evet canım..tabi gelebirse benimkii..
ben nasıl yorgunum bi bilsennn boshayallersmile
napalım söz verdik aklinialirimsmile şaka şaka ösledim valla muhabbetleri olumunekankayizsmile
evet canım yaaa çok heyecanlıyım ama fos çıkcak biliyorum kaydirigubbakcemile3 hayırlısı olsunn :Saruboceq: