allah sızın kocıslere sabır versın ne dıyım:sinifsinif:
bencede canımm..adamlara yazık patlamaya hazır bomba haline gelmişlerdir.:teytey::teytey:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy canım hadi gitti dinlen biraz..canımmm yaaa cok yoruldun galiba bugün.
İnşallah yaaaaaaaaaa..... Çok isterim;:))
İnşallah başarılı geçer ameliyatın yaaa!
şarja takamam da ne demek kız :roflol: Elektrikler mi kesik :uhm: Bu :uhm:da sizi satacağım ama söyleyemiyorum demenin iyileştirilmiş yolu mu :roflol:
Bilmem alışıklar herhalde... Dün bir samimi arkadaşımla sohbet ettik de evdeki masanın üzerinde ble yapmışlar,ben eşimin eve gelmesni iple çekerim birlikte olacağız diye diyor;şok oldum yahhuuu.Bu ne ihtirastır...Benim de arkadaşalrım hep böyle ya;ben aralaarında kaldım sap gibi :roflol: Bazen diyorum ne kadar şanssız eşim;öyle bir evlilik yapmak varken benimle yaşıyor;yazık!yazık adamlara valla yaaa nasıl duruyolar ben anlamıs degılım yanı..dogaya aykırı falan yanı..bılmemkı:uhm:
ayy evet yaaaaa bu ayın son bekleyeni benim akannehir eğer hamile değilsem düzeni bozmuş olucam bu ay hamile sayısı 7 olcak herşey bende bitiyor yani:roflol:
bir de mızmız arkadaşımız var tabi..
bencede canımm..adamlara yazık patlamaya hazır bomba haline gelmişlerdir.:teytey::teytey:
Bilmem alışıklar herhalde... Dün bir samimi arkadaşımla sohbet ettik de evdeki masanın üzerinde ble yapmışlar,ben eşimin eve gelmesni iple çekerim birlikte olacağız diye diyor;şok oldum yahhuuu.Bu ne ihtirastır...Benim de arkadaşalrım hep böyle ya;ben aralaarında kaldım sap gibi :roflol: Bazen diyorum ne kadar şanssız eşim;öyle bir evlilik yapmak varken benimle yaşıyor;yazık!
Evet 8 kuralını bozmaklava: Tek umudumuz sensin.Zaten bir dahaki ay o sayı mevbur düşecek;baksana liste küçücük kaldı.Bağri bu ayı kurtaralım.:lepi:
Evet 8 kuralını bozmaklava: Tek umudumuz sensin.Zaten bir dahaki ay o sayı mevbur düşecek;baksana liste küçücük kaldı.Bağri bu ayı kurtaralım.:lepi:
valla bılmıomkı bende en fazla 3 hadı bılemedın 4 gun dururum..yahuu demeyın oyle haytın en guzel seyı beeeee...yaslanınca napcanız alalaklava:
kıslarrrrr ben cıkıyorum..kac gündür cok uykum var işyerinde bile uyukluyorum resmen.koçişde cağırıyor yataktan..neyse sizleri cok öpüyorum..bütün güzelliller sizlerle olsun. başş başşş
benide eklermisiniz 5 mart adet olma günüm ama inş olmam
hayatın en güzel şeyi derken :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
Nerdesin ki????EVİME DÖNÜYORUM SONUNDAAA :lepi:
aaaa pembedana gıtmısssss
oyle canım yaaa sadece kafamı karıstırdı bır daha asla almam..calısıyom ben sankı omu hamıs bırakcak demııı:icecream:
Nerdesin ki????
Konuşmadı o bu akşam;sanırım bana kırgın!
Nerdesin ki????
Evet düzenli çalışan çiftlere çok da gerekli görmüyorum ben de.O ben ve benim gibi tembeller için :)))
günaydınnnnnnnnnnnnnn
kız vbi tarafımı yırtıyom fuardayım 3 gündür die :roflol:
şey (en guzel yasanan an) demek ıstedım ama sey bıraz kotu oldu dımı:kedi:
ya oturunca anladım ayaklarımın ne halde oldugunu
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn
satarmıyım aşk olsun.
kız ben fuar alanındayım 3 gündür montaj yapıyorum şarj yoktu şimdide arabadayım eve gidene kadar bitmez halrhalll
patlıcak olsa gelir zorla ikna etmeye çalışır :)))
hoş zaten yorgunum die yanaşmaz allah razı olsunnn :)