• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hayırlı olsun canım.telaş ettiğin kadar yokmuş demi?inşallah sağlıkla kucağına da alırsın.duaların çok güzel inşallah bebeklerimizi sağlıklarıyla,kısmetleriyle ve de güzel şanslarıyla dünyaya getiririz.Bebek isteyen kızlar da en kısa zamanda bu güzel duyguyu yaşarlar:Saruboceq:

ya evet çok sitres olmuşdum ama çok şükür bebeişim şuan lık çok iyi inş canım canımmm kocaman AAMİNNN diyorum dualarımızaa

dün doktora gittim miniğimin kesesini gördük çok şükür RAbbimmm inş bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hamiş arkadaşlar olarak bebklerimizi sağlıklı bir şekilde kucagımıza alırız. Hamiş kalmak isteyen bütün arkadaşlarımıza da hayırlI sağlıklı bebişler nasip eder inş RABBİM.

canım ne güzel görmüşsün bebişinin kesesını ınsallah bende haftaya görebılırım tatlım çok merak edıyorum sen kaçıncı haftada gıttın canımcım

canım ne güzel görmüşsün bebişinin kesesını ınsallah bende haftaya görebılırım tatlım çok merak edıyorum sen kaçıncı haftada gıttın canımcım

canım ben 6 haftamdı dün dokttor 5 hafta 4 günlük falan dedi üstten muayene etti ve keseyi gördü çok şükürr

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

mız mız................25 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

suozdek........................26 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991............................3 MART
SariLale........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
ciceğim7979................9 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART
clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
İdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART
ozebus_41.......................24 MART
hatice_48....................26 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --butterfly45--Zehsel :hooray: ??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

dün doktora gittim miniğimin kesesini gördük çok şükür RAbbimmm inş bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hamiş arkadaşlar olarak bebklerimizi sağlıklı bir şekilde kucagımıza alırız. Hamiş kalmak isteyen bütün arkadaşlarımıza da hayırlI sağlıklı bebişler nasip eder inş RABBİM.

canım hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin opuyorumnanaktan

canım ben 6 haftamdı dün dokttor 5 hafta 4 günlük falan dedi üstten muayene etti ve keseyi gördü çok şükürr

hadi gözün aydın canım pıt pıtlrı da görürüsünüz inşallah :)

Allah ım herkse nasib etsin :)

ooy cnm Allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah cnm...

Herkese hayırlı kandıller ciciler...Bu gunde Rabbım dualarımızı bos cıkarmasın ınsallah...

hihoyyyt lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

günaydın kızlar
kandiliniz mübarek olsunnnn
Rabbim bu mübarek günün hürmetine dualarımızı kabul etsin inş.
yuvanızda boy boy çocuklarınız olsun eteklerinizi tutuştursunlar inş......:emir_bebek:

tekrar slm herkese!!! napıyosunuz karasuyu çok merak ettim ya saat 2.30da falandı sanırım operasyonu ay inşallah hiç canı yanmadan sorunsuz bir şekilde atlatır...bugün giremez heralde artık yarın haberlerini alırız... :Saruboceq:

günaydın kızlar
kandiliniz mübarek olsunnnn
Rabbim bu mübarek günün hürmetine dualarımızı kabul etsin inş.
yuvanızda boy boy çocuklarınız olsun eteklerinizi tutuştursunlar inş......:emir_bebek:

amin canım şansı bol çocuklar olsunlar.

tekrar slm herkese!!! napıyosunuz karasuyu çok merak ettim ya saat 2.30da falandı sanırım operasyonu ay inşallah hiç canı yanmadan sorunsuz bir şekilde atlatır...bugün giremez heralde artık yarın haberlerini alırız... :Saruboceq:

ben de merak ediyorum kukusu acıyacak mı acababoshayallersmile

günaydın berenhihoyyyt

bugün yine pek bi durgunuz yaboshayallersmile

SAOL CANIM BENDE AYNISINI SÖYLıCEKTıM ŞıMDı BUGÜN PEK DURGUN GENE DıYE.. AY BENıM CANIM SIKKIN ANLATIYIM BARı
DÜN OĞLANIN SINAVI VARDI ONU ALMAYA GıDERKEN MÜDÜR ARADI :bbo:
DERSHANE MÜDÜRÜ ÇOK ŞAŞIRDIM KORKTUM FALAN. GÖRÜŞMEK ıSTıYOMUŞ
ORAYA GELıYORUM ZATEN DEDıM. GıTTıM Bı BAKTIMKı OĞLUM SINAVIN YARISINDA AĞLAYARAK YAPAMIYORUM DıYE ÇIKMIŞ SINAVDAN. BERKEYı DIŞARI ÇIKARDI. ıYı NOT ALMASI ADINA OĞLUMA BASKI YAPTIĞIMI DÜŞÜNDÜĞÜNÜ SÖYLEDı.. ASLA DEDıM BEN OĞLUMUN KÖTÜ BıR YERDE OLDUĞUNU DÜŞÜNMEDıĞıMı, DÜŞÜNMEDıĞıM BıŞıYıN BASKISINI YAPMADIĞIMI ANLATMAYA ÇALIŞTIM. TEK ıSTEDıĞıMıN AZCIK HAREKETLENMESı OLDUĞUNU SÖYLEDıM Kı BUNU ÖNERENDE BU DERSHANENıN REHBERLıK ÖĞRETMENıYDı DEDıM. BU KONUŞMADAN SONRA BıRAZ DAHA PUANINI YÜKSELTMEK AMACIYLA TEST ÇÖZMESıNı TEKRAR YAPMASINI ıSTEDıĞıM ıÇıN BUNUN ADI BASKIYSA ÖYLE KABUL EDEBıLıRSıNıZ DEDıM. TEK YAPTIĞIM ŞEYıN ONU YÖNLENDıRMEK OLDUĞUNU ZATEN BUNU YAPMADIĞIM ZAMAN ÇOK RAHAT Bı YAPISI OLDUĞU ıÇıN OĞLUMUN DAĞILACAĞINDAN EMıN OLDUĞUMU ANLATTIM. ASLA DÜŞÜK PUAN YADA NOT ALDIĞINDA ONA BAĞIRIP KIZMADIĞIMI SADECE AZCIK YÜKSELTMESı YÖNÜNDE ASLA 100PUAN ALMASI GEREKTıĞıNı DÜŞÜNMEDıĞıMı KENDıSıYLE HEP BU YÖNDE KONUŞTUĞUMU ANLATTIM. YANı PUANLARININ 340LARDA DEıLDE 400 LERDE OLMASININ, NOTLARININ 80LERDE OLMASININ KENDıSıNE AVANTAJ SAĞLAYACAĞI YÖNÜNDE AÇIKLAMALARDA BULUNDUĞUMU ıFADE ETTıM. SıZıN TABıRıNıZLE BU KADARCIK ŞEY BASKIYSA OZAMAN BASKIYI BIRAKALIM DEDıM. ÇALIŞMADIĞI HALDE ıYı NOT ALMAK ıSTEDıĞıNı DÜŞÜK NOT YADA SINIF DÜŞMEK ıSTEMEDıĞıNı SÖYLEDıM. BÖYLE OLUNCADA ÜZÜLDÜĞÜNÜ AĞLADIĞINI ANLATTIM. E ADAM BANA HAK VERDı TABı. OĞLUMU ÇAĞIRDI SONRA
ONA SORDU ÇALIŞTINMI SEN DıYE. HAYIR DEDı. ÇALIŞMADIĞIN HALDE NASIL ıYı BıR NOT ALMAYI DÜŞÜNEBıLıRSıN BUNA HAKKIN VARMI DEDı. YOK DEDı TABı.
NEDEN BU YÜZDEN HAKSIZ OLARAK KENDıNı ANNENı VE BıZı ÜZDÜĞÜNÜ SORABıLıRMıYıM DEDı..ÇALIŞMAYIP KÖTÜ NOT ALDIĞINDA ELBETTEKı BıZLER AıLEN TEPKı GÖSTERECEK DEDı. AMA ÇALIŞIP ÇABALAYIP KÖTÜ NOT ALIINCA HıÇ KıMSE SENı YADIRGAMAZ DEDı.. ÇALIŞIP ÖPRENENE SINAV ASLA ZOR GELMEZ STRES YAPMAZ BÖYLE AĞLAMAZ DEDı.SEN ıSTıYOSUNKı ARMUT PıŞ AĞZIMA DÜŞ. ÇALIŞMADAN BU MÜMKÜN DEĞıL DEDı. BU ARADA BEN AĞLIYORUM TABı... NASIL MAHCUP OLDUM NASIL ŞAŞIRDIM ANLATAMAM SıZE..
HATASINI ANLADI OĞLUMDA ÇOK ÜZÜLDÜ.. GÜZELCE KONUŞTUK EVE GıDıNCE.
PROGRAMLI ÇALIŞACAĞINA SÖZ VERDı DERSHANEDEN PROGRAM VERDıLER SAATLı. BUGÜNDEN ıTıBAREN ÇALIŞMAYA BAŞLICAK. EMNıMKı BAŞARACAKSIN DEDıM KENDıSıNEDE.. SABAH MÜDÜR TEKRAR ARADI. NASILDI NE YAPTINIZ DıYE.. BUGÜN BAŞLIYORUZ DEDıM KENDı SÖYLEDı KıTAPLARIMI AL YANINA DıYE DEDıM. ÇOK GÜZEL BıR GELıŞME DEDı. DEMEKKı ÖNEMSEDı BıZı DEDı. TŞK ETTıM KAPATTIM..
YANı KIZLAR ıNANILMAZ ZOR ÇOCUK YETıŞTıRMEK ALLAH KOLAYLIK VERSıN HEPıMıZE..:delphin:

Son düzenleme:
Back
X