• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Akşam üzeri dayanamadım test yaptım baktım yok komşum geldi tam üstüne bakıcısının kızı hamişleymiş 1 haftalıkken ögrenmiş falan anlatırken bende dur bakim teste bi daha dedim peşime geldi bi baktı çift bu çizgi dedi neyse baktık falan çift umutlanmıyim diom ama neyse bi daha yaptım NEGATİF.

ya inanmıyorummmm işallah bi hata yoktur yaa hep seni mi buluyor bu testleeeeerr :gitme:

selam kızlar nasılsınız

selam canım iyiyiz sen nasılsın? opuyorumnanaktan

iyi canım ya yorgunluk işte işten sonra birde kursa gidiyorum o beni biraz yoruyo... onun haricinde iyiyim. diyetteyim ve 2 kg vermişim delikafadulden alkisalkisalkis

ya bu gece pek muhabbetlisiniz hayırdır? bekliyom valla öyle. su da bilg açık bırakıp kaçtı sanırım

iyi canım ya yorgunluk işte işten sonra birde kursa gidiyorum o beni biraz yoruyo... onun haricinde iyiyim. diyetteyim ve 2 kg vermişim delikafadulden alkisalkisalkis

oo çok güzel kız ben de diyetteydim 1 kio verdim anca :))kaydirigubbakcemile2

iyi senin sayende bize bozuk test kalmıycak. kızlar bu arada benim evdeki testlerin tarihleri 2 ay geçikmiş bişey olur mu?

canım nolur nolmaz ya bence yeni bi test al

Back
X