• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
doktorum doğumhanedeymiş :( başka bi doktor yardımcı oldu anlattım daha çarşamba

günü hastanedeydım sorun yok dmeıstınız dedim önemlimidir dedim gel bakalım

belli olmaz her an herşey yaşanabilri dedi :( :( :(

Allah ım ya izinde alamam dün eren çıktım bugun geç kaldım rahatsızım diye

izin alamam iş çıkışı gitmem lazım :( devamlı yoğun değil az az geliyo

canım git bencede ihmal etme yaa kaçda çıkıyorsun iş yerinden

doktorum doğumhanedeymiş :( başka bi doktor yardımcı oldu anlattım daha çarşamba

günü hastanedeydım sorun yok dmeıstınız dedim önemlimidir dedim gel bakalım

belli olmaz her an herşey yaşanabilri dedi :( :( :(

Allah ım ya izinde alamam dün eren çıktım bugun geç kaldım rahatsızım diye

izin alamam iş çıkışı gitmem lazım :( devamlı yoğun değil az az geliyo

ya bilmiyolarmı senin hamile olduğunu neden izn vermesinlerki bence isteee ama sakin ol öncelikleee

canım sakin ol hemen korkma inş önemli bir şey değildir ama doktorunu ara hemen o yönlendirri seni

bizim kuzendede oluyodu baktir ama cokta korkma rahimde yerlestigi icin arada böyle geliyomus kan :( :( :( korkma ama iyi dusun iyi olsun

canım hemen kötü düşünme işallah birşey yokturr,yine izin al ya nolcak sanki bilmiyorlar mı hamile olduğunu biraz anlayışlı olsunlar :teselli:

ama ihmal etme 2 saat kaldı azıcık dayanacaksın dikkat çok hareket etme bişi yokturda tedbirli olmakta fayda var

ya bilmiyolarmı senin hamile olduğunu neden izn vermesinlerki bence isteee ama sakin ol öncelikleee

geçende de böyle oldu leke leke kırmızılıklar geldi gittim kanaman fln yok deid doktor

bebek de gayet iyi dedi şimdi gitsem gene aynısı olucak belkide

şidmi wc ye gittim gene bişey yok gayet beyaz akıntı gelıyo bebişin kalbide atıyo duyuluy

baktım...iş çıkışına kadar dayanıcam 6 da çıkıyorum

hamil eoldugumu biliyolar ve çok yardımcı oluyorlare sağolsunlar

teşekkrü edeirm kızlar ilgilendiğiniz için of ne stres oldum ıkı dakıkada eyvahedigeldismile bu bebiş

doğsun ısırcam poposunu şakkıdı

geçende de böyle oldu leke leke kırmızılıklar geldi gittim kanaman fln yok deid doktor

şidmi wc ye gittim gene bişey yok gayet beyaz akıntı gelıyo bebişin kalbide atıyo duyuluy

teşekkrü edeirm kızlar ilgilendiğiniz için of ne stres oldum ıkı dakıkada eyvahedigeldismile bu bebiş

büyük ihtimalle yokdur canım yine bişey ama ihmal etmemek lazım tabi..
ayy şimdi benimde sinirlerim alt üst oldu işi bilmeyenle çalışmak çok zor muhasebe müdürü aramış b banka 2009 mizan istiyomuş yaa 2009 kesin mizanlar çıkmadıki nasıl vercem diyom adama sen kesin olmayanı ver diyo e o dan yanlış deli oldum yaa sinirden telefonumu fırtlattım bir yere olan benim telefona oluyoo yaaa

kesinlikle üzülme panikten stresten bizim gibi bebek bekleyenler hamilelik belirtileri bile yasiyolar piskolojik olarak ihmal etme ama cokta dusunme gelir gecer olagan seyler bunlar canimcim opuyorumnanaktan

kızlar ben kaçıyorumm..iyi hafta sonları hepinize..bol bol dinlenin..pazartesi zımba gibi olucaz ona göre...özellikle ben..çalışmalara başlıycaz ya malum..tabi kociş gelebilirse.. :gitme: hadi öpüyom hepinizi..dikkat edin kendinize.. zemuszemus

ayy şimdi benimde sinirlerim alt üst oldu işi bilmeyenle çalışmak çok zor muhasebe müdürü aramış b banka 2009 mizan istiyomuş yaa 2009 kesin mizanlar çıkmadıki nasıl vercem diyom adama sen kesin olmayanı ver diyo e o dan yanlış deli oldum yaa sinirden telefonumu fırtlattım bir yere olan benim telefona oluyoo yaaa

:1hug::1hug:
:roflol::roflol::roflol:

kesinlikle üzülme panikten stresten bizim gibi bebek bekleyenler hamilelik belirtileri bile yasiyolar piskolojik olarak ihmal etme ama cokta dusunme gelir gecer olagan seyler bunlar canimcim opuyorumnanaktan

sakin ol canım :) akşam kontrole gidicem :) inşallah yoktur bişey

kızlar ben kaçıyorumm..iyi hafta sonları hepinize..bol bol dinlenin..pazartesi zımba gibi olucaz ona göre...özellikle ben..çalışmalara başlıycaz ya malum..tabi kociş gelebilirse.. :gitme: hadi öpüyom hepinizi..dikkat edin kendinize.. zemuszemus

güle güle canım

demeyi isterdım avazım çıktığııııı kadarrrrrrrrrrrrr ama değilim yanı

aklım çıktı heyecandan deli sonra baktım aşağı bunu yazmışın :oklava: :oklava: :oklava:

^destekci anne adayi nedemek ????

ipek arkadaşımız ilk geldiğinde zaten hamileydi 5 aylık biz de ismini nereye yazsak diye düşünürken smart arkadaşımız bizi destekleyen anne adayı olarak yazdı yerimseniben

ipek demek kaydirigubbakcemile3

öyle valla arkadaşlar bu konuda çok yaratıcı maşallah.ben de daha önce başka topikler gezdim ama bu kadar uzun soluklu,canlı,akıcı değildi,konu bi noktadan sonra kapanıyordu.burası alışkanlık yarattı artıkaklinialirimsmile

Back
X