• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selam kızlarrrr.opuyorumnanaktan
bugün dr. gittim.kistim kücülmüş 2 santimin altına inmiş..drum bu iyi haber dedi.bende bu haliyle bir sorun teşkil edermi diye sordum dr. dilinde hormon salgılarsa tehlikeli dedi ama salgılamassa hamile kalmak için tedaviye başlarız dedi.kan tahlilinde cıkıyormuş.tahlilimi yaptırdım hormon düşük cıktı.hihoyyytani allahın izni ile inşallah hamile kalırım bu ay:lepi:..klomen verdi dr. pazartesi başlıcam 8 gün sonrada gidicem bakalım artık hayırlısı..bu arada adetim söküldü 2 günü bugün.umarım sucumunda hayırlı haberlerini alırımda mutluluğum katlanır.:Saruboceq:

merhaba ben yenı uyeyım iyi geceler

iyi geceler hoşgeldin a.s.

canım fazla takılamıyorum topiğe malum işten yorgun gelince hem küt gidiyorum....kızlara cevaplarından takib ediyorum seni...umarım yarın hayırlı haberlerini alırız..umarım bebişin seninledir.bütün kalbimle seninleopuyorumnanaktan

ay canım yaa çok sağoll pek ümidim yok ama bakalım yarın görücez opuyorumnanaktan

bugün dr. gittim.kistim kücülmüş 2 santimin altına inmiş..drum bu iyi haber dedi.bende bu haliyle bir sorun teşkil edermi diye sordum dr. dilinde hormon salgılarsa tehlikeli dedi ama salgılamassa hamile kalmak için tedaviye başlarız dedi.kan tahlilinde cıkıyormuş.tahlilimi yaptırdım hormon düşük cıktı.hihoyyytani allahın izni ile inşallah hamile kalırım bu ay:lepi:..klomen verdi dr. pazartesi başlıcam 8 gün sonrada gidicem bakalım artık hayırlısı..bu arada adetim söküldü 2 günü bugün.umarım sucumunda hayırlı haberlerini alırımda mutluluğum katlanır.:Saruboceq:

hadi cok sevindim senin adina ameliyata gerek kalmadan kuculmesi cok iyi hadi hayirlisi ins bu ay mutlu haberi alirsin :)
ins su da hamiledir guzel haberi alip bulutlarin ustune cikar ins :)

iyi aksamlar ben geldim ama kimse yok galiba ?????

iyi akşamlarr hoşgeldin daha erken birazdan gelirler :)

canım benim yaa çok teşekkür ederim işallah :Saruboceq:senin sonuçlar da süpermiş canım yaa çok sevindim vallaaa düzelmesine hihoyyyt o zaman bu ay çok çalış tamam mı kaydirigubbakcemile4 sonrada gelsin bebişlerrrrrrropuyorumnanaktan

iyi akşamlarr hoşgeldin daha erken birazdan gelirler :)

canım benim yaa çok teşekkür ederim işallah :Saruboceq:senin sonuçlar da süpermiş canım yaa çok sevindim vallaaa düzelmesine hihoyyyt o zaman bu ay çok çalış tamam mı kaydirigubbakcemile4 sonrada gelsin bebişlerrrrrrropuyorumnanaktan

hosbuldum canim kirmizilari görmedin demi daha ??? insallahda görmessin :)))

hosbuldum canim kirmizilari görmedin demi daha ??? insallahda görmessin :)))

yok canım günüm bugündü ama gelmedi :)) yalnız 1 gün aksayabilir diye çokta kaptırmıyorum kendimi eğer yarın da gelmezse o zaman ümitlenicem işallah :) yoksa da hayırlısı olsun napalım :sinifsinif:

yok canım günüm bugündü ama gelmedi :)) yalnız 1 gün aksayabilir diye çokta kaptırmıyorum kendimi eğer yarın da gelmezse o zaman ümitlenicem işallah :) yoksa da hayırlısı olsun napalım :sinifsinif:

canim slkma canini ama ben tavsiyede bulundum harbi harbi istiyosan bence annem demisti ynai sansa birakmam istiyosan adetin bitince bir gun iliskide ol bir gun iliskide olma bi ay boyunca kesin tutar allahin izniyle :)))) canimcim rabbim hayirlisini versin tabiki ama ilk once

canim slkma canini ama ben tavsiyede bulundum harbi harbi istiyosan bence annem demisti ynai sansa birakmam istiyosan adetin bitince bir gun iliskide ol bir gun iliskide olma bi ay boyunca kesin tutar allahin izniyle :)))) canimcim rabbim hayirlisini versin tabiki ama ilk once

ahh canım ahh biz burda neler denemedik ki onu da denedik merak etme :)) önce Allah'ım ol diyecek sonra olacak gerisi boş :)) dediğin gibi hayırlısı olsun :1hug:

Back
X