• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
inşallah dediğin gibidir karasu.herşeye ağlıyorum son zamanlarda.sen de hamile olunca hak vereceksin bana.mükemmel bişey yaşasan da çocuğa zararlı olacak diye hiç bişey yapamıyosun.saçlarımın boyası yarıya indi neredeyse.yani ben önceden 34-36 beden giyerdim,o yüzden şimdi balina gibi bi vucut bana itici geliyosa ona da öyle geliyordur diyorum.ii de ben ilk çakmağı çakmadım ki neden bana banyoyu gözüm yemiyo diyo.bi de var ya bu kadar basit bir soruyu eşime soramıyorum sizinle paylaşıyorum,halbuki evliyiz biz hiç bir konuda çekinmiyorum da şunu soramıyorum.işte benim derdim acaba beni artık güzel bulmuyor mu?2 haftalık boşluk bi erkek için normal mi?şimdiye kadar sadece 1 kere 2 hafta olmadı o da misarfir vardı evde.iyi ki varsınız valla kızlar.

Canım ozaman sor kocişine, eminim dürüstçe cevap vereçektir, ve verdiği cevapla senin de için rahatlicaktır emin ol yerimseniben hem ne varki bunda yerimseniben
ben kocişe bazen soruyorum, beni hala eskisi gibi seviyomusun, eskiden hep bakımlı halimi görürdün, şimdi bakımsız, paspal hallerimle de beğeniyomusun diyorum, o da bana eskisinden daha çok sevdiğini söylüyo zemuszemus zemuszemus zemuszemus

bugünmü yaptırcan kan testi bak çok heyecanlandım ayyy hadi hayırlı haberlerle gel bize... :Saruboceq: ne zaman vericeksin kanı? hemen ver de rahatlayalım bizde eyvahedigeldismile

evet canım ama akşam yaptırıcam biraz daha bekleyim belki gelir reglim :) yani siz yarın öğrenirsiniz akşam giremediğiniz için :)

hadi inş canım güzel haberler verirsin bugün bize karasuyla sana sözüm var oynıycam valla:dance:

kaydirigubbakcemile3 tamam kız işallah

ipek,

geçenlerde benim de başıma geldi aynı olay....ben istedim eşim yok dedi...çok kızdım tabii haliyle...''beni sevmiyor'' ''beni arzulamıyor'' triplerine girdim....ama sonra düşündüm?? ben de bazen hiç istemedim ''başım ağrıyor'', ''uykum geldi''' gibi yalanlar uydurdum...eşim bana kızmadı mı? kızdı tabii.....sonra unutuldu, eşim üstelemedi yani.......
ama biz kadınlar reddedilmeyi kabul edemiyoruz galiba! biz yapınca iyi, onlar yapınca ''sevmiyor beni'' oluyo! kafana takma şekerim...herşey düzelir...

evet canımm.ayynen..bizdeki gurur erkelerde yok..burnumuz düşse almıycaz ayol... kaydirigubbakcemile3

işallah canım sağol :1hug:dün yaptım canım ama negatifti kan testi bugün yaptırcam bakalımeyvahedigeldismile

kız yanlışlık olmuş olabilir...tabi ümitlen demiyorum ama olabilir yanii....:1hug:
saat kaçta gidicen kan testine, sonuçları ne zaman alırsın........offfffffff çok merak ettim inşallah hamilesindir canım dualarım seninle!!!! öyle hissediyorum ben
cngemnde de öyle hissetmiştim....inşallah sen de hamilesindir canım yaaaaa :1hug:

ipek,

geçenlerde benim de başıma geldi aynı olay....ben istedim eşim yok dedi...çok kızdım tabii haliyle...''beni sevmiyor'' ''beni arzulamıyor'' triplerine girdim....ama sonra düşündüm?? ben de bazen hiç istemedim ''başım ağrıyor'', ''uykum geldi''' gibi yalanlar uydurdum...eşim bana kızmadı mı? kızdı tabii.....sonra unutuldu, eşim üstelemedi yani.......
ama biz kadınlar reddedilmeyi kabul edemiyoruz galiba! biz yapınca iyi, onlar yapınca ''sevmiyor beni'' oluyo! kafana takma şekerim...herşey düzelir...

canım bizim durumumuz farklı biraz.belli bi süredir ben hasta oluyorum diye ctsinden ctsine dedim.alıştık bu periyoda.bi de bebek büyüdüğünden beri ben bişey anlamıyorum bu işten sıkıntı veriyo hatta zevk vermesini geçtim ama ki aramızdaki bağ süregelsin diye ona bu konudan bahsetmedim.son ana kadar da devam etmeyi düşünüyorum.ilk hareketi asla yapmadım gebelikten sonra.onun böyle bişey demesine şaşrıdım ben.bi de bu hafta eğitime giidiyor 1 hafat yok cuma dönecek.yani 15 gün olacak yani.beni reddetme gibi olmadı aslında da.ben de anlamadım şimdi kafam iice karıştı.

Su.. Canım teste hemencıcık bellı olmayabılıyo sanırım.ÜzÜlme nolurr..
Kan testını yaptırda ıÇın rahat etsın bıtanem

kız yanlışlık olmuş olabilir...tabi ümitlen demiyorum ama olabilir yanii....:1hug:
saat kaçta gidicen kan testine, sonuçları ne zaman alırsın........offfffffff çok merak ettim inşallah hamilesindir canım dualarım seninle!!!! öyle hissediyorum ben
cngemnde de öyle hissetmiştim....inşallah sen de hamilesindir canım yaaaaa :1hug:

ayyy canım yaa çok sağol işallah hissettiğin gibidir benim ümidim yok ama..

testin yanlış olcağını sanmam canım direk tek çizgi çıktı kan testini akşam yaptırcam çıkmazsa da hiç üzülmem reglim gelsin yeter :) hayırlısı...

evet canımm.ayynen..bizdeki gurur erkelerde yok..burnumuz düşse almıycaz ayol... kaydirigubbakcemile3

öyle yani....ben kaç kere eşime ''hayır'' dedim.....eşimi sevmiyo muyum? hayır canımdan çok seviyorum!!! alışmamışız onların bu konuda ''hayır'' demelerine...o yüzden tuhaf geliyor...
çok bencilizzzz ahhhh biz kadınlar!!!!! kötükedihüso

evet canım ama akşam yaptırıcam biraz daha bekleyim belki gelir reglim :) yani siz yarın öğrenirsiniz akşam giremediğiniz için :)

kaydirigubbakcemile3 tamam kız işallah

inşallah gelmezde kırmızılar güzel haber verirsin bize canım :Saruboceq: ..akşam girmeye çalışırım bi 5 dk aklinialirimsmile öğrenirim artık yarını bekleyemem eyvahedigeldismile

Günaydın kızlar nasılsınızz

günaydın sanada canım hoşgeldin...

ama normalde ilk hareketi asla ben yapmadım hamilelikten sonra.hep o yaptı ve istememem rağmen asla belli etmedim ben.sorun bu.
hiç 15 gün es geçmedik biz.acaba eşim beni çekici bulmuyo mu artık diyorum.

canım bak sen çok duygusal bi dönemdesin evet yaptığı seni şaşırtmış olabilir ilk defa gördüğün bişe belki
ama şimdi sen eşinin bu durumda üstüne gidip sen beni artık istemiyomusun desen adama zorla yok hayatım ne demek dedirtirsin
evet belki bu halin çok hoşuna gitmeyebilir ama oda onun altında yatana bakınca yani bebeğinize dahada hoşlanıyo belki bu halinden, artııı normal kilolu olsan neysede geçici bişe bu, sen hiç bişeyi isteyerek yapmıyorsunki şuan hem kiloluda değilsin çok olsanda bu seni sevmediği anlama gelmez bak ilerde güleceksin bu hallerine
ben şuan hemen hemen hergün beraber olduğum eşimle 10 günde bir bir araya geliyorum ama onun haricinde hep uğraşırım onunla onu istediğimi belli ederim o zaman o dur der bana ben geri itmemiş olurum. sende normal günlerde deli gibi arzuladığını felan göster istemesende yerimseniben

Canım ozaman sor kocişine, eminim dürüstçe cevap vereçektir, ve verdiği cevapla senin de için rahatlicaktır emin ol yerimseniben hem ne varki bunda yerimseniben
ben kocişe bazen soruyorum, beni hala eskisi gibi seviyomusun, eskiden hep bakımlı halimi görürdün, şimdi bakımsız, paspal hallerimle de beğeniyomusun diyorum, o da bana eskisinden daha çok sevdiğini söylüyo zemuszemus zemuszemus zemuszemus

yok canım soruyorum zaten sormama fırsat vermeden kendi söylüyor,daha dün akşam söyledi o çalışıyordu ben de tv izlerken patlıcan oyuyordumkaydirigubbakcemile3 o zaman bile söyledi.patlıcan oyan bi kadın çok çekici geldi herhalde ona,evlilik güzel demi,ben seni her gün daha çok seviyorum falan dedi.biz kadınlar çok ayrıntıcıyız hele ki anne olmaya ramak kala daha bi duygusallaşıyosun sanırım.

amor_amor, aysulay26, bayankarasu, cngemn, derya32, ELSON, idilcan, ipek26, kontes26, naneseker, scuba, suozdek kızlar günaydııın

inşallah gelmezde kırmızılar güzel haber verirsin bize canım :saruboceq: ..akşam girmeye çalışırım bi 5 dk aklinialirimsmile öğrenirim artık yarını bekleyemem eyvahedigeldismile

günaydın sanada canım hoşgeldin...

hosbuldum cnm . Ben iyiyim işte bu hafta sonu regli günüm sabırsıklıkla bekliyorum. çalısmaları bitirdik :)) beklemedeyim..

Su.. Canım teste hemencİcİk bellİ olmayabİlİyo sanırım.ÜzÜlme nolurr..
Kan testİnİ yaptırda İÇİn rahat etsİn bİtanem

günaydın canım hoşgeldin opuyorumnanaktan
yok tatlım ya üzülmüyorum hiç yaptırınca öğrenicez bakalım sen nasılsın :1hug:

inşallah gelmezde kırmızılar güzel haber verirsin bize canım :Saruboceq: ..akşam girmeye çalışırım bi 5 dk aklinialirimsmile öğrenirim artık yarını bekleyemem eyvahedigeldismile

kaydirigubbakcemile3 ayy canım benim tamam o zaman :)) işallah Allah'ım hayırlısını versin kaydirigubbakcemile5

canım bak sen çok duygusal bi dönemdesin evet yaptığı seni şaşırtmış olabilir ilk defa gördüğün bişe belki
ama şimdi sen eşinin bu durumda üstüne gidip sen beni artık istemiyomusun desen adama zorla yok hayatım ne demek dedirtirsin
evet belki bu halin çok hoşuna gitmeyebilir ama oda onun altında yatana bakınca yani bebeğinize dahada hoşlanıyo belki bu halinden, artııı normal kilolu olsan neysede geçici bişe bu, sen hiç bişeyi isteyerek yapmıyorsunki şuan hem kiloluda değilsin çok olsanda bu seni sevmediği anlama gelmez bak ilerde güleceksin bu hallerine
ben şuan hemen hemen hergün beraber olduğum eşimle 10 günde bir bir araya geliyorum ama onun haricinde hep uğraşırım onunla onu istediğimi belli ederim o zaman o dur der bana ben geri itmemiş olurum. sende normal günlerde deli gibi arzuladığını felan göster istemesende yerimseniben

ben de zaten motivasyondan düşmesin diye adam istemiyorum falan hiç demedim.aksine istiyomuş gibi yaparım hep.ben de diyorum ctsileri sanki arasız geçince adam açıklama yapma gereği mi hissettikaydirigubbakcemile3anlamadığım olay suydu 15 gün normal mi bi erkek için?ılk kez bu kadar ara oluyor bizde.
ayy kızlar var ya çok sağolun biliyordum sizinle konusunca rahatlıyacagımı.

Back
X