inşallah dediğin gibidir karasu.herşeye ağlıyorum son zamanlarda.sen de hamile olunca hak vereceksin bana.mükemmel bişey yaşasan da çocuğa zararlı olacak diye hiç bişey yapamıyosun.saçlarımın boyası yarıya indi neredeyse.yani ben önceden 34-36 beden giyerdim,o yüzden şimdi balina gibi bi vucut bana itici geliyosa ona da öyle geliyordur diyorum.ii de ben ilk çakmağı çakmadım ki neden bana banyoyu gözüm yemiyo diyo.bi de var ya bu kadar basit bir soruyu eşime soramıyorum sizinle paylaşıyorum,halbuki evliyiz biz hiç bir konuda çekinmiyorum da şunu soramıyorum.işte benim derdim acaba beni artık güzel bulmuyor mu?2 haftalık boşluk bi erkek için normal mi?şimdiye kadar sadece 1 kere 2 hafta olmadı o da misarfir vardı evde.iyi ki varsınız valla kızlar.
Canım ozaman sor kocişine, eminim dürüstçe cevap vereçektir, ve verdiği cevapla senin de için rahatlicaktır emin ol yerimseniben hem ne varki bunda yerimseniben
ben kocişe bazen soruyorum, beni hala eskisi gibi seviyomusun, eskiden hep bakımlı halimi görürdün, şimdi bakımsız, paspal hallerimle de beğeniyomusun diyorum, o da bana eskisinden daha çok sevdiğini söylüyo zemuszemus zemuszemus zemuszemus