• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
valla aldatma boyutu fazla olur yani biz keyfimizemi doğuruyoz
canım evliliğimin ilk zamanlarında yaşadım ben onu benim kocişim çok uzun zaman bekledi beni tam beş sene bekledi sonra karşılığını aldı bu seferde üç sene vermeleri için bekledi ben onun gözünde neyim düşün artık ama evlendikten sonra ister istemez seni çok sevsede aklına bi dünya şey gelir ben çok dikkat ederim kendime kılığıma kıyafetime o yüzden evlenince beni pijamalarımla görünce beğenmez diye bile düşünmüştüm ama çok saçma sende onu pijamalarıyla görüyosun zaten bu fikre alıştım.şimdi hamişim bu seferde bana diyoki artık seni o geceliklerle göremeyiz heralde diyo bende diyom süsümden ödünç vermem yeterki serbest olsun bişşeler ben yaparım sana yapcağımı
sen kendine güven gerisini bırak gelir zaten

Kanki bee sana bişi sorucam, bu " seni tawi pena mikvars " ne demek çok merak ettim bilmiyorumkismile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kıs bak dünkü vukuatımızı hatırlattın bana kaydirigubbakcemile3 dün kociş akşama kadar peşimde dolanıp durdu, ne bahane bulduysam bi cevabı var ama çok komikti kaydirigubbakcemile3
Mutfakta kurabiye yuvarlıyorum, gelmiş arkadan yanaşıyo, diyorum aşkım rahat bırak, kurabiye yuvarlıyorum görüyosun, aynen şu ifadeleri kullandı gözlerini döndüre döndüre : "aaaağğğğğ oooooooğğğğğğğğ daha önce hiç kurabiye yuvarlayan bi kadınla sevişmemiştim" kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Akşam acunu izliyoz, her zamanki huyu ille benim yumoşlarla oynaşacak, elini çekmedi bitürlü, ben de kızdım, aşkım zaten prolaktinim yükseldi yine şiştiler görmüyomusun, acıyolar ama yapma yeter dedim, bu seferde cevap aynen şu, "Benim de testesteronum arttı ama, sen benim şişen yerlerimi hiç görmüyosun ki..." kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Tabi usulüyle indirdik şişen yerlerini kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ay allahım amma güldüm haaaaa kız senle adam yaşlanmaz haaaa

Kızlar selammm artık gÜndÜzlerİ pek gelemİcem
akŞamları bakabİlİrİm ÇÜnkÜ yardımcı eleman aldık
İŞİ ÖĞretİyorum ben olmadıĞım zamanlarda İdare etsİn dİye
tanıdık olduĞu İÇİn burayı bİlsİn İstemİyorum
o yÜzden arada gelebİlcem haberİnİz olsun
ÖpÜyorum cÜmletennn

Hoşgeldin canım olumunekankayizsmile bu artık pek karşılaşamicaz demek oluyo galiba, çünkü biliyosun ben de akşamları giremiyorum bilmiyorumkismile
Neyse sağlık olsun, geçmişe bakar alırım haberlerini ben yine yerimseniben

Sahimi kısssss :roflol: :roflol: :roflol:

gerçekten kız kurabiye yapamyım diyorum arkadan arkadan yanaışıyo kociş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

cumartesi baya oynaştık ama bi sabah bi akşam kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tabii artık tehlike kalmadı ya rahatız e göbüşde kocaman değil yeni yeni büyüycek inş.
karnımda kasılmalar yenii başladı :)
doktor da kanamaların çok fazla olmadıkça korkma bu dakikadan sonra bebeişin düşmesi
çok zor ve zaten sağlıklı gözüküyo kese etrafıda tertemiz dedi :)

ve cinsiyeti bellimi diye sordum baktı baktı çok küçük anlaşılmıyo yanlış söylemek istemıyorum dedi eyvallah dedim bende ama
ayak parmaklarını bile gösterdi yakından yakındna nası tatlı nası mınık ooo bebişimiz
yaa ultrasında doktor bakarken hiç durmuyo bi oraya kıpraşıyo bi buraya kıpraşıyo
maşallah sübhanallah zor zamanlar geçmek üzere
darısı isteyen herkese inşallah Amin :)

ÖpÜyorum cÜmletennn

günaydın canım üzüldüm valla artık ne zaman görebilirim seni Allah bilir.:çok üzgünüm:

Sahimi kısssss :roflol: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol:
kurabiye bende yapıyım bu akşam bakalım tepki nasıl olcak

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

mız mız................25 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
suozdek...............26 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
captaninkarisi........28 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pitos............................1MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
gokcegokce................1 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

serap1991............................3 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
cns22...............................5 MART
aysulay26.......................7 MART
ciceğim7979................9 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART
clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
İdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART
Elson............................24 MART
ozebus_41.......................24 MART
hatice_48....................26 MART
SariLale........................26 MART
islamitruhek ..............29 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --butterfly45--Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
?
Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

su 1 marttı seninde değil mi? benim bugün adet tarihin test yaptım negatif çıktı.

yok canım benim 26 şubattı ben dün yaptım negatif çıktı..

sen de bence kan testi yaptır idrarla hiç uğraşma en kesin çözüm o çünkü işallah hamilesindir a.s.

yok canım benim 26 şubattı ben dün yaptım negatif çıktı..

sen de bence kan testi yaptır idrarla hiç uğraşma en kesin çözüm o çünkü işallah hamilesindir a.s.

gelecek zamanlarda güzel haberlerini alırız inşallah..kan testini günün her saatinde verebiliyormuyuz? aç-tok fark ediyor mu biliyormusun?

Ablacım yapma lütfen diğer yazdıkalrını fln okudumda evliliğim mi çatırdıyo fln söyleme
böyle lütfen çok normal dğeil mi sen kendin diyosunbüyüyünce zor oluyo diyo belki
o da kokrkuyo söyleyemiyo hem neden begenemsın sneı bende böyle yapıyorum beni
beğenmıyosu musun falan dıyorum ama ıkna edıyo benı Allah tan sonra unutuyorum
o anlık gelıyo insnaın aklına nsvemıyomu begenmıyomu cekıcı dıılmıyım fln mesela benim
de bu aralar isteğimde azalma oldu biraz ama dün traş oluyo akşam bana bi çekici geldi banyo da
arkasında var ya aa kendimden geçtim resmen bi de atleti flnda çıkartmış kaslaar böyle omuzlar falan kaydirigubbakcemile3 :kedi:
ama oynaşmaya da mecalim yok ayy bi hoş oldum şimdi hatırlayınca yaaa
öyle işte garip bi hal :D üzülme sen takma kafana

git kontescim ne olacağı belli olmaz :)

benim adım yok ama olsun :) hoşgedlin şeker :)

hahah aynen bende dün kurabiye hamuru yoğuruydum aynısı geldi başıma yaaa
harbiden kurabiye yapan hatunla oynaşmak farklı bi fantazi demekkı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bişey diyim mi?aslında sizinle konuştukça rahatladım ve ilk ruh durumum bana komik geldi.dün gece ne diyerek ağladım biliyor musun:sen gidince bebişimin yağını kim sürcek(göbeğime),kim öpcek onu,kim konuşcak,sabah uyandığında babası öpemiycek onu,biz nasıl uyuycaz sensiz,gece wc ye gittiğimde senin yatakta olduğunu biliyordum dönerken şimdi ise yatak boş olacak geldiğim zaman.aayyy çok zormuş allah hiç bi çocuğu babası bırakmasın,babasız çocuk büyütmek çok zor olsa gerek.bunlar ve buna benze bir sürü şey söyledim ağladım.aslına inersen çok komik çünkü bu akşam gidecek cuma akşamı birllikte uyuycaz.sanki sonsuza kadar gidiyo gibi konuştum.adam da ıyy uyyy gibi kaldı ne diyeceğini bilemedi.normalde hiç sulu göz değilimdir son aylar çok zormuş ayşe.bi arkadaşım demişti son ay doğsun diye ağlıycaksın.

ÖpÜyorum cÜmletennn

hoşgeldin aplacım hayırlı olsun elemanınız :)

günaydın canım üzüldüm valla artık ne zaman görebilirim seni Allah bilir.:çok üzgünüm:

:roflol::roflol::roflol:
kurabiye bende yapıyım bu akşam bakalım tepki nasıl olcak

yap yap çok seksüü kurabiye yoğurmak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ÖpÜyorum cÜmletennn

hoşgeldinnn...zaman buldukça sık sık gir nolur bırakma bizi sensiz.bak buna da ağlıycam şimdi:sinifsinif:

arkadaşlar kan testini günün her saati yaptırabiliyor muyuz? aç-tok farkediyor mu bilen vaaar mı?

Back
X