ohhh mis gibi tatil :) umarim cok guzel gecer bol bol eglenceler
Teşekkür ederim şeker :asigim:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohhh mis gibi tatil :) umarim cok guzel gecer bol bol eglenceler
banada kokunca yiyemiyorummm ay ne kötü bişe yaaa tatlıyı çok severdim ağzıma sürmüyorum benim bebğim kara bişe olursa şaşırmıycam çünkü hep zeytin yiyorum cokacimcoook
Kızlaaaaaaaaaaaaaar kociş aradı şimdi, 30 Haziran'a Antalyaya uçak biletlerimizi ayırtmış zemuszemus Ordan arkidişlerin arabasıyla Ege, Marmara , Karadeniz, geze geze Samsuna dönecez zemuszemus süper bi tatil olacak inş. birsürü yeni yerler görücem bayanssulusmile
Belki de ozamana kadar hamiş olurum, yollarda midem alt üst olur falan dimi boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile, belki de karnım biraz şişmiş olur, top gibi karnımla, sandaletlerimle, incecik elbiselerimle salınırım sahillerde bayanssulusmile
su dan haberiniz varmi kizlar gunu gectiya baya ???
b.karasu geçmiş olsun canımneyse toparlandıysan mesele yok kaydirigubbakcemile5
Yaaaaa bilmiyorumkismile hamileyken uçağa binmek yasak mı ki bilmiyorumkismile amaaaaaaaaan ben hamiş olayım yeter ki uçakla gitmeyiveririz yerimseniben
Hoşgeldin islamitruhek :)
ya kizlar benim adetim 29 unda yada 30 unda olurda ama hala tik yok :S :S :S
ben öyle biliyorum yerimseniben
hehe bende hep zeytin ve elma yiyorum boshayallersmile
bak gribim burnum tıkalı ama hala kokuyo ya hala kokuyo :sinifsinif:
ohhh ne güzel plan yaa bayıldımmm valla
inşallah canım Allah gönlüne göre versin :)
Daha önce hiç gecikme yaşamadıysan sen de bi kan testi yaptır bugün yarın canım bence yerimseniben ama eğer arada bir gecikiyosa böyle, hafta sonunu bekle derim ben, inşallah hayal kırıklığına uğramazsın :teselli:
hosbuldum canim nasilsin iyimisin?
son bir ayinda ucmak yasak ben doguma annemlerin yanina gitmeyi dusunuyodum almanyaya arastirdik öyle dediler
teşekkürler canım iyiyim sen nasılsın ? adetin gecikmiş galiba sen de bir kan testi yaptır bence....ne olur ne olmaz! :CüvCüv:
bende ilk aylar diye biliyorum düşük tehlikesi oluyomuş