Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadiyaniye ama sen hamilesin ya
offfffffffffffffffff alsanaalsanasmile
kaçar ben kızlarr.bye byeeee
ayşe ya çok mutlu oldum.kocişim aradı şimdi bu akşam çıkacaktı ya yola.yarın sabah 4 te çıkarım dedi.yani bu akşam kocişimin kollarında yatıcam.:sm_cool:
bilmiyorum canım zaten leke geldi gerisi gelmedi yine de test yaptırmaya karar verdim en azından kafam rahatlar regl olmayabilir de bu çünkü 1 kere geldi bakalım hayırlsı:1hug:
hee şimdi farkettim zaten medeni durum bekar yazıyo.ben kendi nacizane fikrimi söyliyecek olursam eğer madem bu durum sana sıkıntı verecek neden o noktaya kadar gittin canım.bekaretine bişey olmadıysa çok sorun olacağını sanmıyorum.1,2 de gebelik yok ama yeni başlangıç olabilir.içine boşaldı mı nişanlın???
Arkadaslar lısteden butterfly45 arkadasımızın ısmını sıldım malesef bebegını düşürdü çok üzgünüz çok kelımelerle anlatmayacagım durumu Allah sabır versın ve Allah ım kımseye yasatmasın amın
Arkadaslar lısteden butterfly45 arkadasımızın ısmını sıldım malesef bebegını düşürdü çok üzgünüz çok kelımelerle anlatmayacagım durumu Allah sabır versın ve Allah ım kımseye yasatmasın amın
ay canım ya çok üzüldümArkadaslar lısteden butterfly45 arkadasımızın ısmını sıldım malesef bebegını düşürdü çok üzgünüz çok kelımelerle anlatmayacagım durumu Allah sabır versın ve Allah ım kımseye yasatmasın amın
çok zor yaa bende bekliyorum hala gelmedi kırmızılarbilmiyorumkismile