• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hadiya :( niye ama sen hamilesin ya :( offfffffffffffffffff alsanaalsanasmile

bilmiyorum canım zaten leke geldi gerisi gelmedi yine de test yaptırmaya karar verdim en azından kafam rahatlar regl olmayabilir de bu çünkü 1 kere geldi bakalım hayırlsı:1hug:

ayşe ya çok mutlu oldum.kocişim aradı şimdi bu akşam çıkacaktı ya yola.yarın sabah 4 te çıkarım dedi.yani bu akşam kocişimin kollarında yatıcam.:sm_cool:

bak gördünmü sürpriz yaptı sana işte :) sağ salim gider gelir inşallah :)

Allah daim etsin mutlulugunuzu :)

ben çıkıyorum bu arada herekesi öptümmm

suozdekkk ve diğer tüm arkadaşlarım nasıllar??bugün idrar testini dayanamdım ve yaptım sadece tek bir çizgi negatif çıktı kızlar siz sakın adetiniz geçmeden yapmayın çok morelim bozuldu bugün hiç konuşmadım adet tarihim 5 mart acaba erkenmi yaptım ama 4 gün kalmıştı kızlar ya siz hmn yapıpta sinirlerinizi bozmyın ebnden tavsiye...ya of yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
bilmiyorum canım zaten leke geldi gerisi gelmedi yine de test yaptırmaya karar verdim en azından kafam rahatlar regl olmayabilir de bu çünkü 1 kere geldi bakalım hayırlsı:1hug:

Canım...Bence yarını bekle kan tahlili için.Lekelenme olduysa reglin yarın gelebilir çünkü;hani boşuboşuna gitmiş olma diye söylüyırum.Ama zaten hamişsen yarın reglin de gelmez;gönül rahatlığıyla gidersin tahlile...

Yine de sen bilirsin tabi...

Karasu'cum daha öncede yazmıştım;seni görünce tekrar söylemek istedim.Çok geçmiş olsun;haberlerini okdum.Herşeyin yolunda hitmesine çok sevindim.

Umarım Nisan ayı seni ayın olur... :)

hee şimdi farkettim zaten medeni durum bekar yazıyo.ben kendi nacizane fikrimi söyliyecek olursam eğer madem bu durum sana sıkıntı verecek neden o noktaya kadar gittin canım.bekaretine bişey olmadıysa çok sorun olacağını sanmıyorum.1,2 de gebelik yok ama yeni başlangıç olabilir.içine boşaldı mı nişanlın???

yok hayır öyle aşırı içime girmedi bile

Arkadaslar lısteden butterfly45 arkadasımızın ısmını sıldım malesef bebegını düşürdü çok üzgünüz çok kelımelerle anlatmayacagım durumu Allah sabır versın ve Allah ım kımseye yasatmasın amın

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

mız mız................25 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
suozdek...............26 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
captaninkarisi........28 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pitos............................1MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
gokcegokce................1 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

serap1991............................3 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
cns22...............................5 MART
aysulay26.......................7 MART
ciceğim7979................9 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART
clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
İdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART
Elson............................24 MART
ozebus_41.......................24 MART
hatice_48....................26 MART
SariLale........................26 MART
islamitruhek ..............29 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
?
Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

Arkadaslar lısteden butterfly45 arkadasımızın ısmını sıldım malesef bebegını düşürdü çok üzgünüz çok kelımelerle anlatmayacagım durumu Allah sabır versın ve Allah ım kımseye yasatmasın amın

Çok üzüldüm yaa.:çok üzgünüm:Çok geçmiş olsun.İnşallah bir an önce toparlar kendini.Çok zor bir durum bilirim.Gebelik ne kadar yeni de olsa insan kendini çok kötü , bomboş hissediyor

ayyyy canım benim yaaaa.cok üzüldümsenağlamasenağlama allahım dayanma gücü versin:sinifsinif:..ben aynı şeyleri 3 kez yaşadığımdan acısını cok iyi anlarım..rabbim en kısa zamanda tekrar hamile kalmayı nasip etsin..:Saruboceq::Saruboceq:cok zor cokkkkmafoldumben

ay canım ya çok üzüldüm
rabbim sabırlar verrsin

:

offffffffff Allah sabır versin :sinifsinif:

kelimelerle anlatılmayacak kadar cok üzüldüm. allahım sabırlar versin..

Back
X