Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerde millet yaaaaa kaç gündür yokdum ben özledim siziii
yemek yiyo tombikler... :lepi:
yemek yiyo tombikler... :lepi:
çok işim vaarr
çook hastayımm
çoook midem bulanıyooo
:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
çok işim vaarr
çook hastayımm
çoook midem bulanıyooo
:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:
ay kıyamam ya..hasta olunca bı de ustune ben gecende bı agladım kımsem yok hastayım acım ...dıye dıye uyumusum...:çok üzgünüm:
geçmiş olsun canım kolay gelsin o zman
gunaydin herkese
yaaaaaaaaaaaa cildircam gögüs uclarimda igne batigi gibi agri var dokununca kasiklarimda hafif agrilar var ve ben daha adet olmadim bi hafta once idrar testi yaptim negtifti kizlar yardim ya cildircam(((((
slm canlarrr.. yemekte olanlara afiyet bal şeker olsun,çalışanlara da kolay gelsin.benim gibi boş boş oturanlara allah sabırlar versin.son 3 günüm. dün ara ara kasıklarıma ağrı girdi ve sanırım bu ay yine kırmızı kart yicem.
slm canlarrr.. Yemekte olanlara afiyet bal şeker olsun,çalışanlara da kolay gelsin.benim gibi boş boş oturanlara allah sabırlar versin.son 3 günüm. Dün ara ara kasıklarıma ağrı girdi ve sanırım bu ay yine kırmızı kart yicem.
slm canım hayırlsısı olsun de herzaman...3 gun gecmek bılmez artık kendım de yasadıgım ıcın bılıyorum...
selam cnm
işallah bu bebişin gelmiştir. Benimde az kaldı bakalım merakla bekliyorum. Benimde belimde igne batarmıs gibi batmalar var.kısmet bakalımm
adetın bır hafta gecmıs yanıı...bence hemen kan testı yaptır belırsızlık delı eder ınsanı.
inşallah canım..rabbim bizleri daha fazla bekletmez inşallah.
geçmiyo valla canım yaa.10 dan geriye saymaya başladım ,sanki üstünden 1 yıl geçti. nasıl geçer bilmiyorum artık..inşallah rabbim bu sefer dualarımızı kabul eder.:Saruboceq:
insallah allah ısteyen herkese versın...
kasık batması ben de sureklı bı durum degıldı anı hareketlerde hapşırınca:) oksurunce gulunce batar gırıyodu hala da oluyo o..bel agrısı cok oldu ..ama sureklı devam eden bı sekılde degıldı..ama belırtıler hemen olusmuyo canım gogus agrısı mesela benım sonradan basladı hafıften oluyodu ama sımdıye kıyasla hıc olmamıs dıyorum...akıntı da belırtı dıyolar ama benım daha yenı yenı artmaya basladı...yanı aslında herkeste degısebılır bı durum bu...ama devamlı bı agrı degıldır herhalde...