• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
biliyorum snein hamile oldugunu :) canimcim benim icin demistin sen ins hamilesindir diye onu bekliyorum dedim gectiya gunum :) turkcem cok iyi degil diye yalnis anladin belki :)

anladım canımda o kanama günün geçince olmuyo daha adetin gelmeden oluyo
hemde ille olcak diyede bişey yok benım ılk gebelıgımde gelmemıstı mesela
ama bunda geldi :)

slm kızlar ben hamıle değilim dun kan testı yaptırdım ...ama adet de olmadım daha ....

hoşgeldn canım .) hayırlısı olsun hemencıcık reglınde gelride rahatlarsn ınsallah :)

valla kızlar yaklaşık 1 haftadır gırmeıorum buraya accayıp gırıbım nasıl ders anlatıorum anlatamam burda sesım zaten travestı sesı gbı çıkıo resmen doktora gıttım ılaç aldım bıraz boıraz toparlıorum ..bu arada demır eksikliği çıktı baya pekmez sıyah uzum kırmızı et vb yıyeceğim işte dıkkat edeceğim yanı .... kafamda artok attım hamılelıö durumlarını allah ol dedıkten sonra oluyor inşallah tez zamanda hayırlı ve sağlıklı bır şekılde bızım bebişimiz olması için de ol der de bizim de sağlıklı hayırlı bebişimiz olur :Saruboceq:

ayşeeeeeeeeeeeeeeeee ıpekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk bana moral verır mısınız ?

diğer arklarım alınmasın tanışamadık o yuzden seslenmedım tanışamadığım arklarıma da slm edıyorummmmmmmm

diğer arklarım alınmasın tanışamadık o yuzden seslenmedım tanışamadığım arklarıma da slm edıyorummmmmmmm

sorma canım yaa bende 3 gündür fena halde gribim ölüyom ölüyoomm

hani attıydın hamişliği kafandan rahat ol ilk önce vitamın eksıklerını kapat

bebiş senden beslenıcek annesı hazılran sen gelir o muuck mucuk opuyorumnanaktan

canım ben de burdayım ama yeni okuyorum sayfaları.bi ara yoğunlaştım bakamadım.test yapmışsın sonuç negatifmiş.biliyorum keşke olsaydı keşke ama demek ki zamanı var canım.inşallah olacak bak her geçen gün topikte hamilelerin sayısı artıyo inşallah sen de mart annesi olursun.bu son şansın değil ki demi canım

arkadaşlar hamilemiyim??
ne olur yorum
bu arada alttaki testi öğlen yaptım diğerini az önce
cevaplarınıza şimdiden teşekkürler

arkadaşlar hamilemiyim??
ne olur yorum

sen görmüşsün 2 çizgiyiii.ama neden tek olan yerde çizgi daha silik.bu durumda hamilesin galiba canımcım hayırlı olsunnn.bence koş kan testi yaptır.

sorma canım yaa bende 3 gündür fena halde gribim ölüyom ölüyoomm

hani attıydın hamişliği kafandan rahat ol ilk önce vitamın eksıklerını kapat

bebiş senden beslenıcek annesı hazılran sen gelir o muuck mucuk opuyorumnanaktan

inşallah ayşecım hayırlısı tabıkı ayh varya sankı beynım akıo yahu :roflol::roflol: bana da dua edın lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

tek olan dediğin üstteki değil mi?
lttakinin rengi zaman geçtikçe koyulaştı sanırım ondan işin enterasan yanı sabah yaptığım test daha da silikti, bu kadar kısa sürede bhcg yükselir mi yahu bilemedim

arkadaşlar hamilemiyim??
ne olur yorum

pozitif gözüküyo :) hayırlı olsun

inşallah ayşecım hayırlısı tabıkı ayh varya sankı beynım akıo yahu :roflol::roflol: bana da dua edın lutfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

valla ya bu kadar sıvı nerden gelıo bende merak edıom :D

tek olan dediğin üstteki değil mi?
lttakinin rengi zaman geçtikçe koyulaştı sanırım ondan işin enterasan yanı sabah yaptığım test daha da silikti, bu kadar kısa sürede bhcg yükselir mi yahu bilemedim

ama negatif olsa ikinci çizgiyi hiç göremezsin bile.hadi bi kan aldır da akşam eşine güzel haber ver

Back
X