• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
iyi geceler kizlar
aksam gittim kan testi yaptirmaya ama poliklinikte test yaptircam dedim varmi nekadar surer dedim
varmi yokmu diyemi ögrenceksiniz dediler evet dedim 5 dakka dedi adam yaptilar negatif dedi adam
ama degerlerimi sordugumda o 3 saat sürüyo dediler simdi bu test dede kesin midir ??? yani gebelik yokmu demektir ??? anlamadim ben

Süper o zaman.
Hamilelikte ilk zamanlar çok uyku hali oluyor ya,o yüzden söyledim canım.Evdesin zaten demi.Uyu gitsin,tadını çıkar valla:smiley-cool:

ewdeyim vallaha..allah sabır versin çalışanlara. gerçekten çok zor. ewdeyken bile dayanamıyor insan. bütün düzenin alt üst oluyor zaten...

hosbuldum canım nasıl gıdıyor..evet sabah sıte sorunluymuss ama cozulmus bıraz okudum ama bayagı kaynatmıslar ısın ıcınden cıkamadım valla

Sabah muhabbet iyi oluyor.Okula gitmeden bazen bakıyorum da.............
Ben iyiyim,herşey yolunda. sende durumlar nasıl?

iyi geceler kizlar
aksam gittim kan testi yaptirmaya ama poliklinikte test yaptircam dedim varmi nekadar surer dedim
varmi yokmu diyemi ögrenceksiniz dediler evet dedim 5 dakka dedi adam yaptilar negatif dedi adam
ama degerlerimi sordugumda o 3 saat sürüyo dediler simdi bu test dede kesin midir ??? yani gebelik yokmu demektir ??? anlamadim ben

vala canım okadar cabuk olup olmadıgını soyleyebılıyolar mı anlamadım gıttı..sonuclar 3 saat sonra cıkıyosa neye baktılarda soledıler:uhm:

iyi geceler kizlar

Ben hiç kan testi yaptırmadım.Değerine baktırsaydın daha iyi olurdu sanırım.Bir de sen sonucu elinle almadınmı ki

Sabah muhabbet iyi oluyor.Okula gitmeden bazen bakıyorum da.............
Ben iyiyim,herşey yolunda. sende durumlar nasıl?

okuyorum bende sabah yazılanları ama fazla gıremıyorum gunduz...

bende de aynı canım yaa mart 9 yazdırdım ama 12 de olabılır bu ay bıraz karısık ısler

vala canım okadar cabuk olup olmadıgını soyleyebılıyolar mı anlamadım gıttı..sonuclar 3 saat sonra cıkıyosa neye baktılarda soledıler:uhm:

kan aldilar en fazla 10 dakka icinde gebelik varmi yokmu diye cikiyomus negatif dedi bilgisi olan varsa merak ediyorum gercekten adetimde gelmedi daha ???? bilmiyorumkismile

sabah tartılıyorum kahvaltıdan sonra :56.6 çıkıyor...
akşam bu saatelerde : 57.8 oluyorum iki gündürrr.... ay çok moralim bozuldu sorma..hemencik olur mu yaa...

Yediklerinin üzerine tartılma bence.Her sabah aç karnına tartıl,aynı tartıda.O sağlıklı sonucu gösterir

kan aldilar en fazla 10 dakka icinde gebelik varmi yokmu diye cikiyomus negatif dedi bilgisi olan varsa merak ediyorum gercekten adetimde gelmedi daha ???? bilmiyorumkismile

valla canım daha once kan testı yaptırıstım ama bu kadar erken solememıslerdı..3 4 saat sonra soylemıslerdı..pekı testın sonucunda 3 saat gecmedımı daha almadınmı degerlerınının sonucunu

canım ben bi kere yaptırmıştım. ilk evlendiğimde... hemen aldım sonucu. kimse yoksa gayet rahat 5 dk.da çıkıyo sonuç üzgünüm...

ay bu akşam yarım porsiyon yedim resmen... bilmiyorum yaa.. portakal suyu falan çok içiyorum, oda aşırı gaz yapıyo tabii sütte! ondan mı ki bilmem...

oyledır canım yaaa takma kafana.sonucta sıvı ıcıncede agırlasıyoruz sabah kalkınca ıner sıskınlıgın..sen dıkkat edıyosundur nasılsa

valla canım daha once kan testı yaptırıstım ama bu kadar erken solememıslerdı..3 4 saat sonra soylemıslerdı..pekı testın sonucunda 3 saat gecmedımı daha almadınmı degerlerınının sonucunu

aradim orayi dedilerki degerlerini isteseydiniz eger 3 saat falan sürerdi ama sadece gebelik varmi yokmu diye baktirdiginiz icin degerlerinize baktirmadik sonuc negatifti iyi dedim kani aldilar 10 dakka bekledim orda hemen sonucu verdiler negatif diye ondan eve gelince dank etti aradim öyle dediler ynai

Back
X