Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çatlak için ablam rock un bi kremi varmıs onu kullundı bende onu kulluncam
karasuyummm noldu canım hala duygusal mısın sen???
günaydın kızlarrr :))
beren'in hepinize selamı var ve hepinizi öpüyorr :)) opuyorumnanaktan gerçi okumuşsunuz ama bana iletmemi rica etti,10 gün sonra gelecekmiş olumunekankayizsmile
günaydın canım hoşgeldin
a.s.evet bende okumuştum bekliyoz bakalım boshayallersmile
günaydın kızlarrr :))
beren'in hepinize selamı var ve hepinizi öpüyorr :)) opuyorumnanaktan gerçi okumuşsunuz ama bana iletmemi rica etti,10 gün sonra gelecekmiş olumunekankayizsmile
evet canım aşırı büyüdü bu aralar bi de göbekli biri değilimdir...herhalde yarım dunya olucm:CüvCüv:
günaydın canım nasılsın
Canımcım lab.da int. yine kafayı yedi, giremiyom, memur odasından girdim şimdi, arada bir burdan kaçamak yapmaya çalışacam artık boshayallersmile dersim boştu, 1 saat kaçtım okuldan, finish tablet bulaşık deterjanlarında kampanya varmış, benim de bitmek üzereydi, 84 tablet + 2 tane cılıt bang hediyeli 25 milyona aldım, biraz da dolaştım moralim yerine geldi zemuszemus
iyiyim canım sen nasılsın?
dün akşam da yazdım ama görmedin sanırım keseyi görmüşsünüz çok sevindim canım hayırlı olsunn:1hug:
iyiyim zehselcim hamileymişsin hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Bütün hamilelerimizi tebrik ederim opuyorumnanaktan
iyiyim bende bulantılarla bas etmeye çalışıyorum pıtırın basladı yıne bulandırmaya sagol canım gelesene dıger yere hadıı