• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
biliyorsunuzki evimde pc yok bugün adet olma günümdü eşime kaçgündür yalvarıyorum laptopu getir diye hergün biryerdeyiz giremedim hamile olan arkadaşlarımız varmış çok tebrik ediyorum Allah tamamını erdiri inş.darısı olmayanlara...bugün 5 mart bnm günümdü hala adet olmadım ama test yaptım yine negatif.sanırım gecikiyorum strestten oysa hamile olacağım diye çok heyecan yapmıştım..tek çizgiyi görünce oturdum ağladım eşimi aradım ağlaya ağlaya oda çok ü:çok üzgünüm:zgün bide bugün misafir ağırladım bu sinirle..neyse kızlar sizde ne var ne yok

slm kızlar ben 2 martta adet olmam gerekıodu ama hala adet olmadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ve hamıle de değilim yaaaaaaaaaaaaa bu ay çok şehır değiştirdım ondan olabılrı mı acaba yaaa geçen ay 27sınde olmuştum ayın 5 i oldu tık yok..33-34 gunde adet olan bıurıyımmmmmmmmmmmm ama ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffff:gitme:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr suuuuuuuuuuu ıpekkkkkkkkkkkk nanesekerııııııııı fatoşşşşşşşşşşşşşşş berennnnnnnn karasuuuuuuuuuuuuu ayşeeeeeeeeeeee ve diğer arklarım neredesınız ama yhaaaaaaaaaaaaa mafoldumben

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr suuuuuuuuuuu ıpekkkkkkkkkkkk nanesekerııııııııı fatoşşşşşşşşşşşşşşş berennnnnnnn karasuuuuuuuuuuuuu ayşeeeeeeeeeeee ve diğer arklarım neredesınız ama yhaaaaaaaaaaaaa mafoldumben

Canım merhaba...Düzenli takip eden biri olarak o saydığın arkadaşların %90'ının malesef sadece hafta içi 8-18 arası burda olabildiğini bilmen gerekir. lülülülülülü :roflol:

Fatoşum az önce burdaydın ama kaçırdım seni sanıırm!Benim de çıkmam gerekiyor.Akşama randevulaşmışsınız;ben de düzzeldim gibi bişey;iyiyim şimdi :) Fırsat bulursam ben de gelirim.Kocaman öptüm sizi :)

slm kızlar ben hala adet olmadım ama testte negatif çıkıyor kafayı yemek üzereyim hamile değilm bari adet aolayımda biranönce başlasın çalışmlar.sizde ne var ne yokkk listeyi yayınlarmısnz son haliylee kaç kişi bnm gibi beklemede

slm kızlar ben hala adet olmadım ama testte negatif çıkıyor kafayı yemek üzereyim hamile değilm bari adet aolayımda biranönce başlasın çalışmlar.sizde ne var ne yokkk listeyi yayınlarmısnz son haliylee kaç kişi bnm gibi beklemede

Cnm stres yapip bir an once gelsin diye beklersen inan gelicegi varsa bile gecikiyoo, psikoloji herseyi etkiliyo cnmm...

buarada kan tahlilindemi negatif cikti?

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

mız mız................25 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
gokcegokce..............1 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
serap1991....................3 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan.........................5 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
oba_cigdem...................5MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
cns22...............................5 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

aysulay26.......................7 MART
AskMeleği....................7 MART
ciceğim7979................9 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART
clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
İdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART
Elson............................24 MART
ozebus_41.......................24 MART
hatice_48....................26 MART
SariLale........................26 MART
islamitruhek ..............29 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
captaninkarisi--pitos??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

Back
X