• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Evet Smart daha önce de söyledim.Gece seni arıyor gözler,bilesin.
Su bu ay biraz umutluydu sanırım. Ben de umutluydum kendimden,düne kadar.
Aman ay mı yok,olmazsa bir daha ki ay.Sallayalım azcık taa:icecream:

ev sahıbı sarılale allah allah nıye gelmedı anlamadım..bırazdan ceeeeee yapar heralde

Evet!Resmi anlamda siz Fatoşla palanladınız değil mi bu akşamki toplantıyı CADIARZU

Ama bugün hafta sonu yaa;gelemeseler de anlarım...Pat diye bile biri geliverebiliyor.
Uamlım da erken kalksın misafirleri :roflol:

Harika plan canım.
Geçen hafta gittik biz de eşimle.Seviyorum orayı ben. Hımmmm eşsiz ve çocuksuz süper.Alışveriş yaparsınız bol bol:lepi:

evet ya bende bayıldım..ama cocukla rahat gezılmıyo o yuzden arkadasla bol bol ve rahat rahat gezelım dedık..kocıslerde okeyı verdı...yupppııııııııııııııııııııı..bırazda onlar cocuk naksın dımı ama..

Evet Smart daha önce de söyledim.Gece seni arıyor gözler,bilesin.
Su bu ay biraz umutluydu sanırım. Ben de umutluydum kendimden,düne kadar.
Aman ay mı yok,olmazsa bir daha ki ay.Sallayalım azcık taa:icecream:

canım sen umudunu neden yıtırdın yaaaa....bak gunumuz aynı sayılır bende yıtırırım haaaa

sorma gulum yaaaa eskıden herkes sakk dıye gelırdı..sımdı anca randevu falan..aaaa olmuyokıı
:kedi: Bunda hepimizin kabahati var;bakıyorum arada geceleri aşağıda 4 misafir yazıyor.E,eminim o dör misafirin en az 2si bizden ama online girmiyor.E,haliyle sonradan gelen de kimse yok diye kalmıyor...Ya da benim gibi dur bakayım kim ne demiş diye okurken olanı kaçırıyor.... :utangac: Bugün benim öyle oldu mesela;Fatoş online dıben de salak gibi dur okuyayım da öyle döneyim dedim.GİTMİİŞŞŞŞŞ :roflol:

Yani yapılması gerekn MİSAFİR olarak girmek değil rumuzla online olmak kiiiii görüşülebilsin.
Yarın bişeyler yaparız artık eşimle.Evet hafta sonları evde durmaktan nefret ediyorum.Gezmeyi çok severim ben.Fıldır fıldır gezeyim,hiç şikayetim olmaz.Ama eşim öyle değil.Ben zorlayarak,bir iki nazla onu baştan çıkartıyorumkaydirigubbakcemile3

Benim eşimde işte arkadaş muhabbetlerine dahil olur da;çyle hadi çıkalım gezelimi onun da malesef yoktur...:delphin: Ben de ciddi ciddi severim aksine. :umursamaz:

:kedi: Bunda hepimizin kabahati var;bakıyorum arada geceleri aşağıda 4 misafir yazıyor.E,eminim o dör misafirin en az 2si bizden ama online girmiyor.E,haliyle sonradan gelen de kimse yok diye kalmıyor...Ya da benim gibi dur bakayım kim ne demiş diye okurken olanı kaçırıyor.... :utangac: Bugün benim öyle oldu mesela;Fatoş online dıben de salak gibi dur okuyayım da öyle döneyim dedim.GİTMİİŞŞŞŞŞ :roflol:

Yani yapılması gerekn MİSAFİR olarak girmek değil rumuzla online olmak kiiiii görüşülebilsin.

Benim eşimde işte arkadaş muhabbetlerine dahil olur da;çyle hadi çıkalım gezelimi onun da malesef yoktur...:delphin: Ben de ciddi ciddi severim aksine. :umursamaz:

Demekki yalnız bizde var olan bir durum değilmiş.

Back
X