• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Şanslıymışsın smart kafa dengi arkadaşların var.Hele böyle üç dört aile bir de..
Süper valla.Allah bozmasın.

CADIARZU Bilmem hiç öyle bakmadım olaya.... CADIARZU Bunlar biizm eşli görüştüğümüz insanlar;güzzel anlaşıyouz.Hemen hemen aynı kafadayız;sonuçta insan kardeşiyle bile farklı karakterlere sahipken yabancı birinden çok da fazla şey beklememeli diye düşünüyorum.Olanın kıymetini bilmeli.Allah'a şükür onlar da benim gibi insanlar...Yuvarlanıp gidiyoruz derler ya;aynen ondan. :lepi: Tabi gönül dilerdi ki benim 'canım' dediğim arkadaşlarımla da eşler uyum içinde olabilsin;ama malesef dört dörtlük olmuyor hiç bir şey;ortada buluşmak lazım.Biz o dengeyi gel kurduk eşimle;o yüzden eşli olarak görüştğümüz bizim gibi cici bir kaç dostumuz da oldu çok şükür.

Kötü bişey insanın samimi görüştğü kişler olmaması;e peki bir hafta sonu geldiğinde sıkılmıyor musunuz? mafoldumbenhafta içini hafta sonunda ayıran bir fark olmalı...Ben iple çekiyorum hep hafta sonlarını!

yaaa naladın bak gelmedın dagıldı herkes..artık bırakma devam lı gel de toplanalım artıkın...

Canımcım o espiriydi ya;benimle ne ilgisi var urda gece muhabbetinin olup olmamasının:roflol:
Olunca ne güzel dahl oluyorum ben de ama olmayınca olmuyor işte on takla da atılsa.... CADIARZU

hatice randevuyu okudum geleceğim demişti o geldi davet sahipleri hala yok :))))

Evet Smart daha önce de söyledim.Gece seni arıyor gözler,bilesin.
Su bu ay biraz umutluydu sanırım. Ben de umutluydum kendimden,düne kadar.
Aman ay mı yok,olmazsa bir daha ki ay.Sallayalım azcık taa:icecream:

:kedi: Teşekkr ederim;ama demeyin öyle yaa...İnanın üzülüyorum osnra,Kendimden biliyorum muhabbet olmadığı geceleri.... :çok üzgünüm:

CAnımcım;dediğin gibi ay mı yok;sıra bize de gelecekkkkkk :lepi: Önemli olan yola güçlü devam edebilmek....

CADIARZU Bilmem hiç öyle bakmadım olaya.... CADIARZU Bunlar biizm eşli görüştüğümüz insanlar;güzzel anlaşıyouz.Hemen hemen aynı kafadayız;sonuçta insan kardeşiyle bile farklı karakterlere sahipken yabancı birinden çok da fazla şey beklememeli diye düşünüyorum.Olanın kıymetini bilmeli.Allah'a şükür onlar da benim gibi insanlar...Yuvarlanıp gidiyoruz derler ya;aynen ondan. :lepi: Tabi gönül dilerdi ki benim 'canım' dediğim arkadaşlarımla da eşler uyum içinde olabilsin;ama malesef dört dörtlük olmuyor hiç bir şey;ortada buluşmak lazım.Biz o dengeyi gel kurduk eşimle;o yüzden eşli olarak görüştğümüz bizim gibi cici bir kaç dostumuz da oldu çok şükür.

Kötü bişey insanın samimi görüştğü kişler olmaması;e peki bir hafta sonu geldiğinde sıkılmıyor musunuz? mafoldumbenhafta içini hafta sonunda ayıran bir fark olmalı...Ben iple çekiyorum hep hafta sonlarını!

Doğru söylüyorsun.Hafta sonları farklı olmalı,hele bizim gibi çalışanalar için..... İstanbul a geleli 1 buçuk yıl oldu dedim ya.Daha önce doğuda görev yapıyorduk.Orda çok başka arkadaşlıklar.Biraz mecburiyet,şartlardan gibi gözükse de ;farklıydı.Paylaşımlar çok güzeldi.
Burda da okulda iki çift laf edebildiğimiz insanlar var elbette.Ama ailece görüşütüğümüz arkadaşlar yok.Geçen yıl karı koca öğretmen arkadaşlarımız vardı,onlarla görüştük bir iki.Ama tutmadı valla kimyalarımız.fisfisfis

Canımcım o espiriydi ya;benimle ne ilgisi var urda gece muhabbetinin olup olmamasının:roflol:
Olunca ne güzel dahl oluyorum ben de ama olmayınca olmuyor işte on takla da atılsa.... CADIARZU

oyle canım yaaa her aksam gıremıyo ınsan..ya uykusu gelıyo ya mısafır...olsun arada sırada da olsa toplanabılıyoruz ya o da guzel

hatice randevuyu okudum geleceğim demişti o geldi davet sahipleri hala yok :))))

evet canım geldimm..tabi biraz gec oldu ama geldimmm işte burdayımm..bende azıcık içim gecmiş uyumuşum..kalkar kalkmaz nete girdim..:lepi:
ama bakıyorum asıl gelicekler ortada yoklar..:oklava:

:kedi: Teşekkr ederim;ama demeyin öyle yaa...İnanın üzülüyorum osnra,Kendimden biliyorum muhabbet olmadığı geceleri.... :çok üzgünüm:

CAnımcım;dediğin gibi ay mı yok;sıra bize de gelecekkkkkk :lepi: Önemli olan yola güçlü devam edebilmek....

:lepi: :lepi:

Evte evet biliyooommmm;okudummmm:roflol:

Yaaa ikeayı gezmeyi ben de çok seviyoeum;ama burada yok yaaaaaaaaaaaa senağlama
İzmire ya da istanbula ggeldiğimde gideri mutlaka.

gıt valla canaım mutlaka...o kadar cesıt ve ılgınc seyler varkı ınsan secım yapamıyo..ben cok sık gıdıyom valla..

Back
X