hehe asagıda 1 mısafır dıyosa ben evet bu su dıyorumkaydirigubbakcemile3
EVETTTTT kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay şimdi dikkat ettim.Parantez içinde yazıyormuş meğer.:bbo:Ne dikkatsizim.Ben de bakar,kimin olduğunu tahmin ederim bundan sonralmaz:
ooooohhh uykunuda aldın yanıı...agda falan bu seferde kocısın yakalr alır senı bızım elımızdenkaydirigubbakcemile3
misafirdin tabi görmedimmklava: sağlık olsun ama bende bakındım kimsecikler yok
(
şimdi kızlar aklinialirimsmile
ekmedim teknik bir hata oldu :))
akşam agda falan ugraştım üşüdüm eşimde kombiyi sonda yakmış ufoyu açmış sıcaktan bi mayıştım ki uyuyuvermişim kaydirigubbakcemile3
su da gezecekti bende geç gelir dedim şimdi uyandım yoksa bekletirmiydim sizi sempatiksalakcinni
suuuuuuuuuuuuu geçmiş olsun kuzu
su da gezecekti bende geç gelir dedim şimdi uyandım yoksa bekletirmiydim sizi sempatiksalakcinni
Buralarda salgın canımcım....Malesef bend e aynısıydım ;biliyorsun ,ama iyiyim şimdi çok şükğr.
Çoookkk geçmiş olsun...
Fatoş, temizlendim,paklandım diyosun yani :kedi: :kedi:
misafirdin tabi görmedimmklava: sağlık olsun ama bende bakındım kimsecikler yok
(
Yok kız misafir değildim;yanı başındaydım..... CADIARZU
akşam agda falan ugraştım üşüdüm eşimde kombiyi sonda yakmış ufoyu açmış sıcaktan bi mayıştım ki uyuyuvermişim kaydirigubbakcemile3
Bu smear testi evli bayanların her yıl yaptırması gereken bişey dimi
İKEA evinizin herşeyi :lepi:
annneeeee lıstede en usteyım eyvahedigeldismileyıne streslı gunlerrr...yaa stres yoktu bende yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.lısteyı gorunce basladıııı
Bu smear testi evli bayanların her yıl yaptırması gereken bişey dimi
Ben pek misafir olarak girmem...Vakit bulunca okuma ve yazma işini ayn ı anda halletmeye çalışıyourm :roflol:
sıra sizede gelecekkkkkk....kanımı emiyo sıpa resmen..çok yoruluyorum...
topikte gece vardiyası kalmıcak hamiş olunca herkes...hihoyyyt
ya sorma pammuk gibi oldum kaydirigubbakcemile3 saçlarımıda kendim boyadım evde ilk defa