• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

mız mız................25 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
gokcegokce..............1 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
serap1991....................3 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
Ekarhan.........................5 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
oba_cigdem...................5MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
cns22...........................5 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26.......................7 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
AskMeleği....................7 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

ciceğim7979................9 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART
clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
İdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART
Elson............................24 MART
ozebus_41.......................24 MART
hatice_48....................26 MART
SariLale........................26 MART
islamitruhek ..............29 MART

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
captaninkarisi--pitos??

Destekçi Anne Adaylarımız:::nazar:
ipek26

misafirdin tabi görmedimm :oklava: sağlık olsun ama bende bakındım kimsecikler yok :((

şimdi kızlar aklinialirimsmile
ekmedim teknik bir hata oldu :))
akşam agda falan ugraştım üşüdüm eşimde kombiyi sonda yakmış ufoyu açmış sıcaktan bi mayıştım ki uyuyuvermişim kaydirigubbakcemile3
su da gezecekti bende geç gelir dedim şimdi uyandım yoksa bekletirmiydim sizi sempatiksalakcinni
suuuuuuuuuuuuu geçmiş olsun kuzu

hımmm anladık canım..zaten şu ağda işleri kadınların korkulu rüyası..özelliklede benimmm..hem kendişmi yoluyorum hem müşterilerii:roflol::roflol::roflol::roflol:

su da gezecekti bende geç gelir dedim şimdi uyandım yoksa bekletirmiydim sizi sempatiksalakcinni

kız evet yine çıktım dışarı ama keyfim yoktu eve gelince daha da bastırdı öksürük ateş falan :(( sağol canım kankimmolumunekankayizsmile

hehe asagıda 1 mısafır dıyosa ben evet bu su dıyorumkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Buralarda salgın canımcım....Malesef bend e aynısıydım ;biliyorsun ,ama iyiyim şimdi çok şükğr.
Çoookkk geçmiş olsun...

evet canım sağol sana da geçmiş olsun..

annneeeee lıstede en usteyım eyvahedigeldismileyıne streslı gunlerrr...yaa stres yoktu bende yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.lısteyı gorunce basladıııı

Ay SU geçmiş olsun demedim sanırım.Geçmiş olsun canım.Kendine iyi bak.Çalışmalara bomba gibi başlamalısın:kedi:

misafirdin tabi görmedimm :oklava: sağlık olsun ama bende bakındım kimsecikler yok :((
Yok kız misafir değildim;yanı başındaydım..... CADIARZU

akşam agda falan ugraştım üşüdüm eşimde kombiyi sonda yakmış ufoyu açmış sıcaktan bi mayıştım ki uyuyuvermişim kaydirigubbakcemile3

Demek Su ve sen aynı anda giriyorsunuz artık CADIARZU Bir hafta hasta olduk unuutulduk demek :çok üzgünüm: Bak düşmez kalmaz bir Allah'tır.... :)) Su da hasta şimdi;onu da bu hafta mı unutacaksın :roflol:

Bu smear testi evli bayanların her yıl yaptırması gereken bişey dimi

evet canım aynen öyle ama biz anca başımıza bişe gelince gidiyoruz doktora oysaki bunlar 6 ayda veya sene de bir mutlaka kontrol edilmeli ama nerdeee:oklava:

sıra sizede gelecekkkkkk....kanımı emiyo sıpa resmen..çok yoruluyorum...
topikte gece vardiyası kalmıcak hamiş olunca herkes...hihoyyyt

Bana çoookkkk var kafamçokkarıştı Ama merak etme;okumayı seviyoum ya karında olmasa bile bilgi de yetişirim ben size de fikir beyan ederim,eğrisiyle doğrusuyla:roflol:

Uyumaya gelince ;bu gece tayfası burda da sabahlamaktan hamiş falan kalamz.Bi sen çıktın aramızda :roflol:

ya sorma pammuk gibi oldum kaydirigubbakcemile3 saçlarımıda kendim boyadım evde ilk defa

Normalde kuaförde boyatısun demekki canım.Benim hiç kuaför alışkanlığım yoktur.Yani saç kestireceğim zaman giderim.Bir iki defa gölge yaptırmıştım.Bir de o zaman gittim.Eşimin berber masrafı daha fazla valla:roflol:

Back
X