• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlarr hala adet olmadım dün gece test yaptım yine negatif hamile olma ihtimalim yok demi:çok üzgünüm:

kızlarr hala adet olmadım dün gece test yaptım yine negatif hamile olma ihtimalim yok demi:çok üzgünüm:

canım adetlerin düzenlimidirki ve kac gün gecti..benim bir komşum vardı onunda adet gecikmesinden test yaptı cıkmadı idrarla..ve önümüzde ay adeti yine gelmedi dr. gitti iki aylık hamie olduğunu öğrendi..bazı idrar testlerinde cıkmıyo..bence kanda baktır yarın..

canım adetlerin düzenlimidirki ve kac gün gecti..benim bir komşum vardı onunda adet gecikmesinden test yaptı cıkmadı idrarla..ve önümüzde ay adeti yine gelmedi dr. gitti iki aylık hamie olduğunu öğrendi..bazı idrar testlerinde cıkmıyo..bence kanda baktır yarın..

canım geçen ay 3 gün adet oldum normalde adetim 5-6 gün sürer ve hep zamanında olurum çok düzenli olurdum geçen ay 2 gün geciktim ve 3 gün oldum oda çok az bu ayda geciktm bugün 3.gün.3 kere test yaptm negatif yarın kan tahlili yaptırsammıki geçen ay yaptırdm negatif çıktı çok üzülmüştüm yine aynı şeyleri yaşamak istemiyorum

günaydınnn herkese...nasılsınız? hafta sonunuz iyi geçmiştir umarım....

günaydınnn herkese...nasılsınız? hafta sonunuz iyi geçmiştir umarım....

günaydın naneşekerim :)
eskişehirden yatıya gelmiş 9 misafir 2 de biz 11 kişi inan haftasonu geçirmiş gibi
hissetmıyorum kendımı pişir topla yıka düzelt yorgunum yani

hosgeldın...dr a gitmistim ya hic oynamadı kerata ya ama baya buyumus

hoşbulduk sende hoşgeldin :)

uyyodur annesi ama o şimdi büyümekle meşguull :CüvCüv:

toccaman olmş bak :)

günaydın naneşekerim :)
eskişehirden yatıya gelmiş 9 misafir 2 de biz 11 kişi inan haftasonu geçirmiş gibi
hissetmıyorum kendımı pişir topla yıka düzelt yorgunum yani

hoşbulduk sende hoşgeldin :)

uyyodur annesi ama o şimdi büyümekle meşguull :CüvCüv:

toccaman olmş bak :)

ay evet kollar bacaklar eller yaklar hep bellıydı..1 ay sonra dedı cınsıyet için

Back
X