• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Bebeğinden zaten çok umutlu olmadı hiçbi zaman hep kötü sonuca hazırladı kendini ama etrafındakilerin özellikle de kayınvaldesinin çok üzerine düşmesi, hiç rahat kendi haline bırakmaması çok yordu onu kızlar, ve pişman oldu herşey netleşmeden ailelere söylediğine, şimdi herkes hamile biliyo onu ve herkese açıklama yapmak zorunda kalacak diye çok üzülüyo :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

Of yaaa kendi heyecanımı tamamen unuttum, elife ağlıyorum mafoldumben mafoldumben mafoldumben Allahım sen herkese sağlıklı gebelik nasip et, böyle mutsuz etme kimseyi nolur mafoldumben

Neyse kızlar ben çıkmak zorundayım misafirlerim var, elifi merak edersiniz diye haber vermeye gelmiştim, görüşürüz yarın... :gitme: :gitme: :gitme:

Kızlar elifin kesesi büyümemiş, içi de boş, kalp atışı da yokmuş mafoldumben perşembe kürtajla alınacakmış yaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Bebeğinden zaten çok umutlu olmadı hiçbi zaman hep kötü sonuca hazırladı kendini ama etrafındakilerin özellikle de kayınvaldesinin çok üzerine düşmesi, hiç rahat kendi haline bırakmaması çok yordu onu kızlar, ve pişman oldu herşey netleşmeden ailelere söylediğine, şimdi herkes hamile biliyo onu ve herkese açıklama yapmak zorunda kalacak diye çok üzülüyo :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

çok zor günler bekliyo onu ama o çok güçlü bir kız eminim çabucak atlatıcak bu günleri kimseye açıklama yapmak zorunda deil zaten onun acısı ona yeter bide ona bunamı açıklama yapcak yaaaa ala laaa:mymeka:

Kızlar elifin kesesi büyümemiş, içi de boş, kalp atışı da yokmuş mafoldumben perşembe kürtajla alınacakmış yaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ay inanmıyorum yaaaa mafoldumbenmafoldumben
Allah'ım sabırlar versinnnnnn offff çok üzüldüm :gitme::gitme:

Neyse kızlar ben çıkmak zorundayım misafirlerim var, elifi merak edersiniz diye haber vermeye gelmiştim, görüşürüz yarın... :gitme: :gitme: :gitme:

Sağol canım haber verdiğin için inan ben de çok üzüldüm...
Allah'ım sabır güç kuvvet versin...

Sen de kendine iyi bak tatlım

kızlarr ben mutfağa geçiyorum yemeklerimi yapıp gelirimm ccanlarımmm:gitme:

elif e çok üzüldüm cidden. Allah sabrını versin tez zamanda.

belleee, sen nasılsın kuzum :) bebişin kesesini gördün mü?

topukluayakkabi, bebişler nasıl hareketlenmeler nasıl :)

kotukedisero, senin ikizler nası kızzzzkaydirigubbakcemile3

cancağızlarım slmlarrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzz ben yenı geldımmm duş aldımmm rahatladımmm bebeğimeee park yatak baktım gecelerı benm yanımda olsun dıyeee begendım dee şükürrr hem uygunn hem kalıtelı hem de şekerr bayb2go dan alıcamm begendım eşim cumaya gelıooo sanırım alıyoruz bunuuu

hoşgeldn canım. park yatakta kendi kendini sallama özelliği var mı??? ben öyle beşiklerden istiyorum. kendini sallayan beşikten

birde kızlar tansiyon aleti alıcam öneriniz var mı???

hoşgeldn canım. park yatakta kendi kendini sallama özelliği var mı??? ben öyle beşiklerden istiyorum. kendini sallayan beşikten

evet bıtanemmm sallanabılme ozellığı var,muzık ,tıtreşimm katlanabılme vss gusel gerçektenn ve 180 ytl yatak dahıl bana uygun geldı markası da bayb2go.bakabılırsın de hayatımm..kaldıkı pendkte nerdeyse her mağazaya gırdım baktım bu uygun geldı banaa yanıı ...

bu arada bebek odalarında da baktım bı yandan. çilek pahalı falan dıyorlar ama ınanın çilek de dığerlerıyle aynıymış bugun yıne onu da anladım .hatta çilek mobılyada bebek yatağı uyku setı buyuyebılen beşik ın buyuk yatağı (bunların hepsi 600ytl ye denk gelıo nerdeyse) bedava verıyor zaten. ve fıyatı da 2000 gayet uygun dorum neden?çnku bygunn baktıklarım da 1800 1600 cıvarı eee ama içinde yatak matak yokk :sinifsinif: o zaman içime sınenı almak daha mantıklı

artıı ellifime çok ama çokkkkk uzuldum allahım sabır versınnn :gitme: allahımkımseye yaşatmasın bunuu :Saruboceq:

gökçe park yatak favorimdir o zamankaydirigubbakcemile3

oda konusunda çilekle aynı fiyat artık diğer markalar. en azından çilek kaliteli üretiyor. diğerlerini bilmiyoruz bile. biz evlenirken bir sürü mobilyacı gezdik eşimle, ulennn bi baktık hepsi ateş pahası. biz de gittik doğtaştan aldık. dedik kazıklanıcaksak bari kaliteli kazık yiyelim :1: ahahahahaha

Vallahi canım hiç şaşmayan ve en doğru sonucu veren tansiyon aletleri eski tip elle sıkmalı olanlar var ya onlar...Ama onu ölçmeyi şahsen ben bilmiyorum.
Dijitallerden de yenı çıkmış bir çeşit var onu da dirseğin oraya takıyorsun o da güvebilirmiş ama bu bilekten ölçenler için pekte iyi demiyorlar özellikle üst üste bakınca sapıtıyormuş

gökçe park yatak favorimdir o zamankaydirigubbakcemile3

oda konusunda çilekle aynı fiyat artık diğer markalar. en azından çilek kaliteli üretiyor. diğerlerini bilmiyoruz bile. biz evlenirken bir sürü mobilyacı gezdik eşimle, ulennn bi baktık hepsi ateş pahası. biz de gittik doğtaştan aldık. dedik kazıklanıcaksak bari kaliteli kazık yiyelim :1: ahahahahaha

hahahahha en guselını yapmışsınız şekerımmm bayanssulusmile bencede yanı busuru içinde urun de varr ee fıyat da aynı aşağı yukarı hem de dediğin gbı kalıtelııı kaydirigubbakcemile5

cancağızlarım slmlarrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınızzzzzzzzzzz ben yenı geldımmm duş aldımmm rahatladımmm bebeğimeee park yatak baktım gecelerı benm yanımda olsun dıyeee begendım dee şükürrr hem uygunn hem kalıtelı hem de şekerr bayb2go dan alıcamm begendım eşim cumaya gelıooo sanırım alıyoruz bunuuu

Hoşgeldin canım ohh mis gibi sıhhatler olsun...
Ayy ne güzel demek bebişin yatağı hazır şimdiden güle güle kullansın canım...

Hoşgeldin canım ohh mis gibi sıhhatler olsun...
Ayy ne güzel demek bebişin yatağı hazır şimdiden güle güle kullansın canım...

hoşbulduk hayatımmmm opuyorumnanaktan

ayyy teyzesı bebeğimize nasıpse bebe odası çilekten safari alıcazzz

gece yatak olarak da park yatak bayb2go alcaz karar verdıkkk nasıp olursa tabıkısı alıcazz hayatımmmm:Saruboceq: ayy allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsın ınş.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sen neler yapıorsun bebeğimiz nasıll

Vallahi canım hiç şaşmayan ve en doğru sonucu veren tansiyon aletleri eski tip elle sıkmalı olanlar var ya onlar...Ama onu ölçmeyi şahsen ben bilmiyorum.
Dijitallerden de yenı çıkmış bir çeşit var onu da dirseğin oraya takıyorsun o da güvebilirmiş ama bu bilekten ölçenler için pekte iyi demiyorlar özellikle üst üste bakınca sapıtıyormuş

canım bende üst koldan ölçen dijitallerden alıcam braun marka. inşallah fos çıkmaz.

bugün nasılsınkaydirigubbakcemile2

Yaaaaa!!!!:gitme: Çok üzüldüm... :gitme:
Ben çok umutluydum toparlayacak herşeyi diye! :gitme:
Tühhh....Kimbilir ne kadar üzgündür Elif...Konuşursan bizlerden de selam söyle onu çok sevdiğimizi ekle olurmu! :(

hoşbulduk hayatımmmm opuyorumnanaktan

ayyy teyzesı bebeğimize nasıpse bebe odası çilekten safari alıcazzz

gece yatak olarak da park yatak bayb2go alcaz karar verdıkkk nasıp olursa tabıkısı alıcazz hayatımmmm:Saruboceq: ayy allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasıp etsın ınş.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sen neler yapıorsun bebeğimiz nasıll

oyy yerim ben onu Çilek odasını ve baby2go yatağını Allah'ım en güzen günlerde sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin.Amin canım benim Allah'ım hayırlısıyla meleğini kucağına aldığın günü de göstersin sana.
İyiyim canım çok şükür.5.haftamıza girdik biz de teyzesi dün doktordaydık kesesini gördük güya minicikti ama gayet rahat görülebiliyordu tabii Leyla gibi geldim eve:emir_bebek: Allah'ım kalp atışlarını duyduğum günü de görmeyi tezz zamanda nasip etsin inşallah

canım bende üst koldan ölçen dijitallerden alıcam braun marka. inşallah fos çıkmaz.

bugün nasılsınkaydirigubbakcemile2

Evet canım benim arkadaşım annesine almış braun marka gayet memnun.Dilerim sen de memnun kalırsın.
İyiyim çok şükür tatlım;okuldan geldim su yoktu ki hala da yok çok kötü bir durum...boshayallersmile
Sen nasılsın bebiş nasıl ?

Back
X