• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ayşeee canım biliorum ama ne bilim ya korkuyorumda doktora gitmeye rahim yapışıklıgı falan oluomuş yaaa off ne zor biz kadınların işi yaaaaaa sen kürtajdan sonra kaçıncı gün olmuştun adettt:sinifsinif:

saçmalama öyle şeymi olur tabiki gitçeksin doktora ne demek korkuyorum yapışıksa filan diye. nıck nıck yaaa sen gitsende gitmesende bi rahatsızlığın varsa vardır. yoksada yok dicek zaten doktor. bakmasında ne sakınca var yaaa

Canımmm ne güzel bi haber Gözün aydın...hayrlı olsun opuyorumnanaktan

Kızçen nasıl ? :emir_bebek:

canım 13. gün regl oldum ben ki benim bebegım daha büyüktü yani 10 haftalıktı

bi git doktora ya...bi sorun varsa hemen öğrenırsın korkunun ecele faydası var mı bilmiyorumkismile

dogru sölüosun canımm ben 24 agustosta kürtaj oldum bugün 36. günümm acaba test yapıpmı gitsem doktora yapmadanmıı :sinifsinif:

allah analı babalı büyütsün gözün aydın....

aaaaaayyyyyyy çok sevindiiiim allah analı babalı büyütsün ipekkkk ayy çok güsel bişiii opuyorumnanaktan nasıl hissettiiin bebişinin adı neee?? anlatsana azcııık

günaydın tatlımmm hoşgeldinnn opuyorumnanaktan
ewet bugün bayagı kalabalıgız aramıza yeni katılan arkadaslarımız var maşallah diyelim:))

oyyy kıyamam ona ben:(( nasıl için cız etmez insan dayanabilirmi azıcık da olsa acı çekmesine ...annelik böyle bişey olsa gerek.. opuyorumnanaktan

aslm canım hoşgeldinnn...opuyorumnanaktan nasılsın tatlım bebiş nasıl bulantıların devam ediyormu?

yerimseniben opuyorumnanaktan

çok sevindim canım gözün aydın Allah analı babalı büyütsün...iyi yapmıssın ya haber vermekle opuyorumnanaktan
ismini ne koydun peki?

geçmişolsun yeni anniş hoşgelmiş yeni bebişşş allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah uzun ömürlerr:sm_cool:

Canımmm ne güzel bi haber Gözün aydın...hayrlı olsun opuyorumnanaktan

Kızçen nasıl ? :emir_bebek:

canım 13. gün regl oldum ben ki benim bebegım daha büyüktü yani 10 haftalıktı

bi git doktora ya...bi sorun varsa hemen öğrenırsın korkunun ecele faydası var mı bilmiyorumkismile

tşkler kızlar
çok gzl bi duyguymul
rabbim herkese nsp etsn inşallah
bebeğim 37+5de dünyaya geldi
adını nilsu koyduk teyzeleri
epidural sezaryan oldum
korkulacak bişe değilmmiş
herkesler abartmış

saçmalama öyle şeymi olur tabiki gitçeksin doktora ne demek korkuyorum yapışıksa filan diye. nıck nıck yaaa sen gitsende gitmesende bi rahatsızlığın varsa vardır. yoksada yok dicek zaten doktor. bakmasında ne sakınca var yaaa

ahanda zılgıtı yedikkk akannehirakannehir bi test yapimmde bugün sonra gidimm bakalım ne dicekkk

dogru sölüosun canımm ben 24 agustosta kürtaj oldum bugün 36. günümm acaba test yapıpmı gitsem doktora yapmadanmıı :sinifsinif:

hamilleik varsa doktor keseyi görür zaten.he bişe yoksa yoktur....
test yapmaya gerek yok he ama bi yapayım bakayım diyosan yap bakalım
bence en kısa sürede doktora git yelizcim .

hamilleik varsa doktor keseyi görür zaten.he bişe yoksa yoktur....
test yapmaya gerek yok he ama bi yapayım bakayım diyosan yap bakalım
bence en kısa sürede doktora git yelizcim .

dogru söylüyosun canım hastanelerden çok korkan biri olarak şu son 1,5 ayı o kadar kötü geçirdimki korkuyorum işte napoimm elimde diil yanii:gitme::gitme:

tşkler kızlar
çok gzl bi duyguymul
epidural sezaryan oldum
herkesler abartmış

maşallah canım :) ismide çok güzelmiş :)

dimi bak kolay :) Allah bizim tesisatı doğuma göre ayarlamış zaten...

aslm canım hoşgeldinnn...opuyorumnanaktan nasılsın tatlım bebiş nasıl bulantıların devam ediyormu?

yok canım yaa bulantılarım çoktan bitti maşallahım var bayada yiyorum. yalnız işte suyum biraz azmış kanımda biraz azmış bide 50lik şeker yüklemesi yapıldı 142 çıktı değer çok galiba arıycam doktoru sorcam birazdan şimdilik böyle bakalım neler olcak daha eyvahedigeldismile

tşkler kızlar
çok gzl bi duyguymul
epidural sezaryan oldum
herkesler abartmış

oyyy maşallahhhh nilsu bebeğe :nazar: allah nazardan saklasın sizi kazadan beladan saklasın inşallah :Saruboceq:

ahanda zılgıtı yedikkk akannehirakannehir bi test yapimmde bugün sonra gidimm bakalım ne dicekkk

yicen tabi ööle ihmale gelcek bişeymi sağlık. heleki hamileliği düşünen bi kadın için rahim sağlığı :kızgın:

ya kızlar dünden beri ellrim ayaklarım çok şişiyo nedir bu anlamadım eyvahedigeldismile acaba 12 saat oturarak çalışıyorum ondanmıdır ki bilmiyorumkismile vede dünden beri kızımın hareketlerini çok çok az hissediyorum hatta bu gün hiç hissedemedim mafoldumben

ya kızlar dünden beri ellrim ayaklarım çok şişiyo nedir bu anlamadım eyvahedigeldismile acaba 12 saat oturarak çalışıyorum ondanmıdır ki bilmiyorumkismile vede dünden beri kızımın hareketlerini çok çok az hissediyorum hatta bu gün hiç hissedemedim mafoldumben

canım sakin ol ve hemen doktora git.....

el ayak şişmesi oturmaktan hareketsizlikten ve tuzdan olur....ama havalar artık eskisi

kadar sıcak değil öyle şişmemesi lazımdı....neyse sen hemen toparlan doktora git

acil de bişey de....hemen baksın sana eyvahedigeldismile

ya şişliklerin olması içinde erken daha 23. haftadasın doktora git canım

Son düzenleme:
tşkler kızlar
çok gzl bi duyguymul
epidural sezaryan oldum
herkesler abartmış

çok svindim canım senin adına bak ne güzel bizler içinde tecrübe oluyor sizin yaşadıklarınız...
maşallah kızına ismide pek güzelmiş...

yok canım yaa bulantılarım çoktan bitti maşallahım var bayada yiyorum. yalnız işte suyum biraz azmış kanımda biraz azmış bide 50lik şeker yüklemesi yapıldı 142 çıktı değer çok galiba arıycam doktoru sorcam birazdan şimdilik böyle bakalım neler olcak daha eyvahedigeldismile

sıkma tatlım canını inşallah geçer hepsi...bencede hiç vakit kaybetmeden doktoruna sor...ona göre önlme alınır deger yüksekse..Rabbim hayırlısıyla kucagına almayı nasip eder inş canım benim...içini rahat tut sen... :1hug:

doktora gittinmi tatlım? aklına kötü şeyler getirme bitanem...doktorunla görüşürsen o seni rahatlatıcaktır bence bugün bi randevu alıp doktora git çünkü gitmeden için rahat etmiycek biliyosun hep olumsuz düşünceler kemiricek beynini...
o yüzden kendini daha çok strese sokmadan git biran önce tatlım... :teselli:

kızlar ben bugun çok kötüyüm ya hem pimpirik oldum hemde kendimi gerçekten iyi hissetmiyorum.
sanırım bebegim beni bırakıp gitcek bugun inanılmaz kasık agrım vardı kabızlıktandır dedim bir şekilde gittim bu defa da dışkı simsiyahtı nette baktım düşük belirtisiymiş
ayy allam nolur koru yawrumu

sana öyle gelmiştir belki. bi çikolata ye ve oturduğun sandalyenin arkasına küçük bi yastık gibi bişi koy kendini geriye yasla bekle bakalım hareket edicekmi? bende artık eskisinden daha az hissediyorum eskiden daha kıpır kıpırdı ama büyüdüğü için hareketleri kısıtlanıyo sanırım ve acıtmaya başladı canımı. dene canım bence bi sorun yok bebeğin 22 haftalık hareketlerinin çoğunu hissetmemen normal ama için rahat etmezse git bi doktora

canım sakin ol ve hemen doktora git.....

el ayak şişmesi oturmaktan hareketsizlikten ve tuzdan olur....ama havalar artık eskisi

kadar sıcak değil öyle şişmemesi lazımdı....neyse sen hemen toparlan doktora git

acil de bişey de....hemen baksın sana eyvahedigeldismile

ya şişliklerin olması içinde erken daha 23. haftadasın doktora git canım

hadi ya bak şimdi korktum eyvahedigeldismile
sanırım hemen çıksam iyi olur ohaoldumsmile

kızlar ben bugun çok kötüyüm ya hem pimpirik oldum hemde kendimi gerçekten iyi hissetmiyorum.
sanırım bebegim beni bırakıp gitcek bugun inanılmaz kasık agrım vardı kabızlıktandır dedim bir şekilde gittim bu defa da dışkı simsiyahtı nette baktım düşük belirtisiymiş
ayy allam nolur koru yawrumu

ya var ya elime oklavayı alıcam pata küte dalıcam sana Allah ım yarabbim yaa

bu ne negatiflik ya sen o kadar kolay mı snaıyosun düşüğü töbe yarabbim

biri beni tutsun dalıcam fatoşaa :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava:

Back
X