• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
olmaz zaten boyun var senin tabiki kilo alman lazım sakın kilo alcam diye üzülme. :mymeka: :mymeka: hem sen bu kadar bekledin şimdi ya bebek almazsa yok ya ben alırsam ne diyon kızım seeeen :oklava: tabi alcan cık cık cık yaaaaa :1closedeyes:

bu yazıya teprik koyyorum vereliniortak

evet benziyo ne var çokmu ne yaniii ne demek istiyon sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni çok güzel maşallah aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile gel sen benlen bi tenhaya ben sana anlatçam kaç kilo alman lazım gel yamacıma sen gellll :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

geliyom yawrum ama bişi yapma yazık bebemeee sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

bu yazıya teprik koyyorum vereliniortak

olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

ya ne bilim korktum sizin kiloları duyunca eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile yoksa bebişime feda olsunnnn opuyorumnanaktan

olsun tabi :1closedeyes: ayşeye katılıyorum erkek bebekler daha erken göbek yapıyo bendede aynı şey oldu daha kaç haftalıkken herkes erkek dedi bana

olsun tabi :1closedeyes: ayşeye katılıyorum erkek bebekler daha erken göbek yapıyo bendede aynı şey oldu daha kaç haftalıkken herkes erkek dedi bana

oğlum olsun yakışıklı olsun takim koluma salına salına gezim sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
anam ben gelinde istemem akannehir akannehir akannehir

olumunekankayizsmile Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz aklinialirimsmile

Şeniz Şeniz Şeniz

ben de sevorummmmmmmmmmmm senııııııııııı nanemmmmmmm olumunekankayizsmile

oyyy bitanem benimmm bende seni çok seviyorummmmm opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile Şeniz Şeniz

oyy datlum benim :)
benim kocişin bi lafı var niye üzülüyon kısa olduguna
fıstık gibisin ama yer fıstığı diyodu delü mannak :roflol: :oklava:
3 aşağı beş yukarı 1,65 falanım galiba bende boshayallersmile

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hehehe çok sevdim bu yer fıstıgı olayını kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ama senin boyun iyiymiş yinede bana göre:))

pissss kaydirigubbakcemile

biraz hızlı mıııı sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni bildigin duba oldummm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

bebiş alıosa sorun yok eski yarim ama ben alıosam :bbo: :bbo:

:mymeka: :mymeka: :mymeka: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme:

ya bi benmi anormalimmm bilmiyorumkismile

:gitme: :gitme: :gitme: :gitme:

6 ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile

su nanee :kızgın: :kızgın: :kızgın:
:oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava: :oklava:
:mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka:

benimde boyum 171 aslında 49 çok zayıftı haklısın balık etli olcam lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz öpücüklere bogarım kız seniii kaydirigubbakcemile3

3 aylık hamişe benziyormu benim bu göbek kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

yerim ben senin o göbüşünü kaydirigubbakcemile3

canım senin bebeğin erkek baksana göbeğe

sor bakalım suya o 10 haftalık sen 9 haftalık senın kadar göbeği var mı :)))

ayşe demişti dersin bayanssulusmile bayanssulusmile bayanssulusmile

evet ben de göbek namına hiçbişe yok sempatiksalakcinni

bencede erkekkkk suda kızzz :1: :1: :1: :1: :1:

bayanssulusmilebayanssulusmile

bende şaka yaptım :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

sende göbeni,n resmini koysanaaaa

kaydirigubbakcemile3 kız benim göbeğim yok dümdüz :))
biraz çıksın da ben de koyarım bayanssulusmile

Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

bır erkek annesı olarak şöyle konuşmak ıstıorumm benım göbeğim daha yenı çktı kızlarr şu 1 ayda yanııı hatta sıze anlattım durumuu..hoş benım iç karnımda genişmiş o da var tabıkı amaaaa genelleme yapmamak lazımmm ahyırlı sağlıklı bebeklerımız olsun da gerısı boş bebişimmmmmmmmmm :sm_cool: olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

çok az kaldı dimi eyvahedigeldismile inşallah sağlıklı sıhhatli kucagına alırsın bitanem

evet canım amın ınsallah

zehsel normal mi doguracaksınnn benneyaptımki benneyaptımki

canım öyle ıstıyorum ama bılemıyorumkı zaman ne gösterecek bebegım normal dogmak ısteyecekmı yada benım vücudum buna ızın verecekmı görücez az kaldı doktorumla konusucam işte

hoşbuldummm kızlarrr kilo mevzusu var sanırım ohaoldumsmile
62 kgdum ben tedavilerden önce. 3senede 73 kg oldum ve o kilo ile hamile kalabildim şimdi 80kg olmuşum
normal kilo alışıymış dr. öle diyo ama zaten var olan kilo olunca toparlak bişi oluyosun :( doğuma kadarda 3kg alırsam 10kg ile doğum yapmış oılurum nasıl zayıflıcam ben yaaaa:gitme::sinifsinif:

bır erkek annesı olarak şöyle konuşmak ıstıorumm benım göbeğim daha yenı çktı kızlarr şu 1 ayda yanııı hatta sıze anlattım durumuu..hoş benım iç karnımda genişmiş o da var tabıkı amaaaa genelleme yapmamak lazımmm ahyırlı sağlıklı bebeklerımız olsun da gerısı boş bebişimmmmmmmmmm :sm_cool: olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

benim patroşta 2 erkek var oda dioki hemencecik çıkardı karnım o ilk başta bana kız diodu göbeği görünce erkek demeye başladı
bide dr um bana şakasına oğlun el sallıo dedi idil drumun cinli oldugunu düşünüyo o dediyse manyak hissetmiştir dio

biri beni tutsun bayılcam şimdi...fatoş beni öptüüüü:))
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bayıltırım öle seni alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Back
X