Kızlar Nagiş adet mi oldu yoksa?
Ben o kısmı kaçırmışım...
ewet cnm dün gece gelmiş kırmızılarrrrrrıııı:gitme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ewet cnm dün gece gelmiş kırmızılarrrrrrıııı:gitme:
Anladım canım ya ben o önemli haberi kaçırmışım...
Çok üzüldüm bak şimdii:çok üzgünüm:
Olsun umutlarımız ekimde inşallah pes etmek yok;dualarımızla bekliyoruz bebişimizi:Saruboceq:
kızlar e-pack doğum yapmış yaaa :))) ben bugün hiç giremedim, şimdi duydum....Ömrü uzun olsun, sağlıkla büyüsün nilsu'su...
evet pes etmek bize yakışmazzz :lepi:ben 5 senedirrrr aynı umutla olmasada bekiliyorumm küçük sıpamın geleceği günleriiiiboshayallersmile
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:inşallahh cnmm inşallahhhhhh:Saruboceq: hoşgeldin bu aradaŞeniz
Canım benim ne güzel söylüyorsun;ne mutlu sana.Hem sıpanda çok şanslı olacak gerçekten senin gibi güçlü ve tuttuğunu koparan bir annesi var:1hug:
hoşbulduk yawruuuu.... ay kimseler yok bu gecedee...
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr beni yine ateşler basıyooo yaaa bu nasıl yumurtlama böleeee yımırtlayamadım gittimmmmmmmmmmmm
ahhh ahh şanslıda sıpa teşrif edemedi bi türlüüüakannehir
Alla alla takip ediyor musun canım yumurtlama gününü..
Sıkı çalışın kocişle;gün aşırı hem deopuyorumnanaktan
hevettttt yaaa bek ıssız topik bu geceCADIARZU
Edicek annesi aşkolsun o kadar bekledin insallah az kaldı gelmesine...:Saruboceq:
ayyy azmı kaldı dersinn ayyyy yoksam bu ay hamilemiyimm bu ateş basmasıı yoksam bebiştenmi oluyoooosempatiksalakcinni:CüvCüv:
ayy inşallahh cnm yaa inşallahh kafayı sıyırmak üzereyimdelikafadulden olsun artıkk bebişim yaaaBence az kaldı canım...Ben inanıyorum yakın zamanda güzel şeyler olacak Allah'ın izniyle.Sen de inan emi bol bol dua edelimm...Bekleyelim gelsin bebişlerimiz...:ecrin_bebek:
Kızlar en iyisi çıkayım ben;yarın bir de nöbet var aksi gibi...
Sizleri öpüyorum en kocamanından ve güzel geceleriniz olsun diyorum...
Yarın görüşürüz insallah canlar!
essaa pisi pisiiiiiiiiiiiiiiiiii senin üstüne manyak görmedimm bennnnkaydirigubbakcemile3 ben daha cinsiyetini belirlemedimm kıııı sen cinsiyetide belirlediydinn:roflol::roflol::roflol:
iyiyim tatlım sen nasılsın
adet gününü bekliyorum vala ateşim sabahları 36.7 çıkıyor kaç zamandır inş ateşim düşmez şu 3gün daha ölçerim ateşim düşmezse test yaparım dua et kız düşmesin ateşim
buarada bgün eşimin kuzeniii aradıı beni rüyasında görmüş ioki heme sabah namazını kıldım yattım senii gördüm hamileydindiyo o kızında bebeği varr bize geliolarmışş bebeği nereye yatırayım diyomuş eşimde bizim bebeğimizde gelio yolda diomuş ama beşiğini aldık diomnuşşş bizden önce sen yatır bebeğini diomuş bide sabah namazından sonrayatınca görülen rüyalar çıkar derlemiş yaaçok etkiledim artık rüyasında beniii ikiz görenmii hamile görenmiii ayyyyyyyyyyy inşş yaaaaaaaa:teytey:
oyy bebeğim kıyama sanaa...sonuçta insanız..hepimiz isyan noktasına geliyoruzz...:gitme: :gitme: :gitme:
ayyy....kıyamam... :sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif: