• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
clemantine, hamarat, SeKeR_NaNe, yelizcem, Yildiz10+

Günaydın kızlaarrr

ya benim kesik parça parça beyaz akıntım var reglimede 3 gün var
kesik akıntı nası oluyo bunuda ılk kez gördüm ya üşüttümdemi şooldu acaba
neden olur bilen var mı ?? bilmiyorumkismile

ay_she, clemantine, SeKeR_NaNe, yelizcem+ günaydın canlarımmmm

Günaydın canım :)

Son düzenleme:
hoşbuldummm canımmm ya bugun kasıklarımda ağrı var anlayamadım psikolojikmi nedir bu ya ah şu adet günü bi gelse kırmızıları bir görsem allahın izniyle kızlar kızmayın bana nolur sizler görmeyin diye dua edicem kendimde görmek istiyorummohaoldumsmile

gelir gelir merak etme sokma kendini bu kadar strese... :teselli:

günaydın kızlar...:dance:

günaydın hamaratcım hoşgeldin a.s.

Şekernane senin zamanın gelmiş, nasıl hissediyorsun kendini :))

ewet günüm bugün eyvahedigeldismile ama biliyorum gelicek kırmızılar boshayallersmile
bi belirti yok şimdilik...bakalım beklicez ve görücez saat akşam 7-8 gibi gelir biliyorum ben:)

bizde fatoşa çok şaşırdık valla kızında ismi kaçak etçi diye kaldı valla kaydirigubbakcemile3
kontese bizlerde çok üzüldük canım :(( ama naparsın Rabbim böyle nasip etti...en azından ikizdi digerinin acısını unutturacaktır onu kucagına aldıgında a.s
bizde haberler böyle canım sende ne var ne yok nasıl gidiyor?

Benim de iyi gidiyor canım Allah'a şükür;şu anda her şey yolunda atlattık o kötü günleri :Saruboceq: Şükürler olsun. Ayrıntılıya giricem bende onu bekliyorum işte...

Günaydın kızlaarrr

günaydın ayşemmmmmmm opuyorumnanaktan
Allah Allah onuda ilk defa duydum acaba dedigin gibi üşütmüş olabilirmisin yoksa iltihapmı var gerçi yeşil ve sarı olmadıktan sonra öyle birşey söz konusu olamaz... bilmiyorumkismile

Günaydın kızlaarrr

Günaydın canım

Kaşıntı ve yanma da var mı? Kesik kesik akıntı genelde vajinitte oluyo ama üşütmüş de olabilirsin tabii....

Benim de iyi gidiyor canım Allah'a şükür;şu anda her şey yolunda atlattık o kötü günleri :Saruboceq: Şükürler olsun. Ayrıntılıya giricem bende onu bekliyorum işte...

çok şükür canım senin adına çok sevindim tatlımmm opuyorumnanaktan
hayırısıyla hiçbişey çıkmaz ayrıntılıda :Saruboceq: :Saruboceq:

ewet günüm bugün eyvahedigeldismile ama biliyorum gelicek kırmızılar boshayallersmile
bi belirti yok şimdilik...bakalım beklicez ve görücez saat akşam 7-8 gibi gelir biliyorum ben:)

İnşallah gelmez canım kırmızılar, gelirse de hayırlısı böyleymiş diycez, ne yapalım...

Günaydın kızlaarrr

Günaydın canım :)

günaydınn ayşeeee

bende genelde üşütünce o şekilde akıntı oluyooo

günaydın ayşemmmmmmm opuyorumnanaktan
Allah Allah onuda ilk defa duydum acaba dedigin gibi üşütmüş olabilirmisin yoksa iltihapmı var gerçi yeşil ve sarı olmadıktan sonra öyle birşey söz konusu olamaz... bilmiyorumkismile

yok canım kokusuz bembeyaz parça parça çökelek gibi dioalr ya öle
aman bu tabiri duydum duyalı çökelek yiyemıom aklıam gelıo :roflol:

Günaydın canım

Kaşıntı ve yanma da var mı? Kesik kesik akıntı genelde vajinitte oluyo ama üşütmüş de olabilirsin tabii....

kaşıntı yanma yok canım...son 2 gündür var böle akıntıda üşütüm galiba belkide bilmiyorumkismile

günaydınn ayşeeee

bende genelde üşütünce o şekilde akıntı oluyooo

demekki üşüttüm diyorum artık çünkü yazın hiç öle bişi görmedım
demekki hava serinleyınce üşüttüm ben :)

Sağolun kızlaarr :)
off üşüttüysem desene adette nasıl ağrılı gecıcek ayy aman adet olıymda yeter ki ağrılı geçsin boshayallersmile

kaşıntı yanma yok canım...son 2 gündür var böle akıntıda üşütüm galiba belkide bilmiyorumkismile

demekki üşüttüm diyorum artık çünkü yazın hiç öle bişi görmedım
demekki hava serinleyınce üşüttüm ben :)

off üşüttüysem desene adette nasıl ağrılı gecıcek ayy aman adet olıymda yeter ki ağrılı geçsin boshayallersmile

cnm bazende mantardan vede iltihaptanda oluyo

kız öle deme ya ben çökeleği çok severim şimdi öle dedin ya nasıl yicem alsanaalsanasmile
:)))

günaydın kızlarr opuyorumnanaktan
bugün kırmızılar geldi resmi tatildeyim yanii çok karnım ağrıyor çookk mafoldumben

cnm bazende mantardan vede iltihaptanda oluyo

canım mantar olunca kokuyo bide kaşıntı falanda oluyo
idrar yaaprken yanma oluyo onu biliyorumda kesik akıntı olayını bilmiyodum guclubacismile

kız öle deme ya ben çökeleği çok severim şimdi öle dedin ya nasıl yicem alsanaalsanasmile
:)))

üzgünüm şekerim opuyorumnanaktan ama öle diolar yaa ondna şaaptım :D

çökeleğe bende baılırım bu arada :))))))))

Son düzenleme:
bugün kırmızılar geldi resmi tatildeyim yanii çok karnım ağrıyor çookk mafoldumben

Günaydın sevtapcımmm :)

ooo geleneksel kırmızı günü diyosun he :) gecmıs olsun canım ya regl ağrısı da bi beter oluoki demi akannehir ka yıl oldu alışamadım şu ağrıya

Bende ki mide nasıl bi şeyse hiiiiç böyle şeylerden etkilenmiyo. Kardeşim neler derdi bana sırf midem bulansın diye ama ben de tık yok;sinir olurdu :roflol:

Günaydın canım, hoşgeldin. Allah kolaylık versin ağrıların için...

AYLİN20, ay_she+, clemantine+, SeKeR_NaNe+, yelizcem

günaydın bebeklerr

Günaydın fıstık hoşgeldin :)
Kız Fatoş ne kadar şaşırttın beni Allah canını almasın kaydirigubbakcemile3 Ama çok sevindim senin adına.İnşallah sağ salim kucağına da alırsın :Saruboceq:

Back
X