• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Günaydın sevtapcımmm :)

ooo geleneksel kırmızı günü diyosun he :) gecmıs olsun canım ya regl ağrısı da bi beter oluoki demi akannehir ka yıl oldu alışamadım şu ağrıya

günaydın ayşecim
kızlar hepinize günaydın
malesef çok ağrım oluyor benimde

Günaydın canım, hoşgeldin. Allah kolaylık versin ağrıların için...

Günaydın fıstık hoşgeldin :)
Kız Fatoş ne kadar şaşırttın beni Allah canını almasın kaydirigubbakcemile3 Ama çok sevindim senin adına.İnşallah sağ salim kucağına da alırsın :Saruboceq:

sanada günaydın canım
sağol

günaydın kızlarr opuyorumnanaktan
bugün kırmızılar geldi resmi tatildeyim yanii çok karnım ağrıyor çookk mafoldumben

günaydın sevtapcımmmmmm opuyorumnanaktan
oyy benimde günüm bugün akşama gelir herlade yarın benimde agrılarım başlar ama doktorum bana bi ilaç verdiginden beri onu kullanıyorum ve çok normal geçiriyorum çok şükür...eger ilaç kullanıyorsan bebegim sanada veriyim ismini...
arveles diye bir agrı kesici..

canım mantar olunca kokuyo bide kaşıntı falanda oluyo
idrar yaaprken yanma oluyo onu biliyorumda kesik akıntı olayını bilmiyodum guclubacismile

üzgünüm şekerim opuyorumnanaktan ama öle diolar yaa ondna şaaptım :D

çökeleğe bende baılırım bu arada :))))))))

:)))))) ayy nasıl canım çekti şimdi varya ama tiksindirdin kız beniii pissssssssss alsanaalsanasmile
kaydirigubbakcemile3

AYLİN20, ay_she+, clemantine+, SeKeR_NaNe+, yelizcem

günaydın bebeklerr

günaydınnn papatyammmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günydın günaydın herkese

günaydın fatmacımmm a.s.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Günaydın canım, hoşgeldin. Allah kolaylık versin ağrıların için...

Günaydın fıstık hoşgeldin :)
Kız Fatoş ne kadar şaşırttın beni Allah canını almasın kaydirigubbakcemile3 Ama çok sevindim senin adına.İnşallah sağ salim kucağına da alırsın :Saruboceq:

günaydın sevtapcımmmmmm opuyorumnanaktan
oyy benimde günüm bugün akşama gelir herlade yarın benimde agrılarım başlar ama doktorum bana bi ilaç verdiginden beri onu kullanıyorum ve çok normal geçiriyorum çok şükür...eger ilaç kullanıyorsan bebegim sanada veriyim ismini...
arveles diye bir agrı kesici..

:)))))) ayy nasıl canım çekti şimdi varya ama tiksindirdin kız beniii pissssssssss alsanaalsanasmile
kaydirigubbakcemile3

günaydınnn papatyammmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydın fatmacımmm a.s.

sağol canım var ilacım benimde kullanıyorum ama hala geçmedi mafoldumben

Back
X