• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben geldim opuyorumnanaktan , doktorcum herşey normal dedi, pıhtılı kanama da normalmiş, kist de yok dedi, bakalım bu ay da normal yollarla denicez, hayırlısı olsun artık dicek bişey yok boshayallersmile

smart_girl hayatımm endişelenmene gerek yok 1 hafta içinde herşey belli olur kalp atışını duyarsın bu zamanlar çok sıkıcı geçiyor biliyorumm ne kadar rahat olursan okadar iyi geçer hamileliğin bebişine kavuşman dileğiyleyerimseniben

ben hoşlanmadım doktorun bu tavrından yaaa

Ya ben çok gergindim ya;bana çok iyi geldi.Beni daha çok kasacak biri olabilirdi."olursa olur olmazsa olmaz sorlamayalım!" cümlesi aslında itici ama aynı zamanda çok da mantıklı.
Kendimi şu an karnımda hiçbişey yokmuş gibi hissedebiliyorum ve sadece o anlarda işimi düzgün yapabiliyorum!
Düşün bugün nöbet defterşne girşiş yerine çıkış imzasını atmışım!:bbo: Daha neler yapıyorum neler....
Bi dokttora daha gideyim diyrum tabi yinde de!Bi de adam tıklım tıklım yoğun;bildiğin gibi değil!

:)))
bende air strike oynuyorum nasıl ama harika bir oyun :lepi: kaydirigubbakcemile3

oyuncu hatun :lepi:

Resmi gönderdiğin için teşekkür ederim canımcım :)))
Bne neden doktora gittim yuvarlak görmeye mi anlamadım delikafadulden O biraz ilginç geldi bana.Boş gebelik değil dedi doktor;herhalde onu anlamaya gittik;bilmem!
Doktor da demiştir ne garip biri bu diye benim için!:1:

rica ederim canım

sen doktora gittin çünkü ;
kese tüplere yerleşmiş olabilirdi rahimd eolmayabilirdi rahim kalınlığında sorun olabilirdi
kesenin şekli bozuk olabilirdi.....bhcgen yüksek çıkmasına rağmen çift çzigiyi görmene rağmen
kese veya gebelık görülmeyebilrdi o zman hormonal bi sorunun oldugu düşünülr ve buna
göre tedaviye başlanırdı anlatabıldımmı
gittin ve öğrendinki bebegın rahımde...kese güzel....
bhcg yukske cunku gebelık var hormonal bi sorun yok bunları öğrendin

Kızlar ben geldim opuyorumnanaktan , doktorcum herşey normal dedi, pıhtılı kanama da normalmiş, kist de yok dedi, bakalım bu ay da normal yollarla denicez, hayırlısı olsun artık dicek bişey yok boshayallersmile

ohhh çok şükür canım kimyasal felan deilmiş...
bidaha burda olumsuz bişey düşüneni varya gelip saçından tutup dövücem hee kaydirigubbakcemile :oklava: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin bu arada bitanem opuyorumnanaktan

kızlar ya sudoku oynamayı bilen vars abana anlatabılırmı internetten okudum ama bi halt anlamadım :D

Ben çok severim.Anlatan oldu mu bilmiyorum ama şöyle;
1den dokuza kadar rakamlar sütun ya da satırlara birer tane gelecek sıralamayla olmalı.Sonra kare şeklinde olanlar varya dokuz hanelik onlara da yine birden dokuza kadar sayıları yerleştireceksin.Aynı sutunda ve aynı karede herhangi bir sayı tekrarlamamalı.
TOPUKLUM GEÇMİŞ OLSUN;İYİ OLMANA SEVİNDİM

Hoşgeldin canım!
Çok sevindim canım;en azından herşey yolunda anormal olan hiç bir durum yok.
Bu ay denemeye ve çalışmalara devam canım:lepi:

bidaha burda olumsuz bişey düşüneni varya gelip saçından tutup dövücem hee kaydirigubbakcemile :oklava: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Hoşbulduk balım opuyorumnanaktan

canımm senin regline kaç gün varr

sorunun olmadıgına cokk sevındım canım benımde gecen ay cok agrılı oldu normalde 1. gun agrım olur sadece gecen ay 2. gun bıle agrım oldu cok azda olsa pıhtılıydı ama bu ay bebıs geldı ınsallah senınde oyle olur bıtanem:Saruboceq:gercı sen ara vermıstın pardonnnaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

ayyy inanılmaz sinirliyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ne oldu tatlımmm bugun genelde bı sınır var topıkte smartta cok sınırlenmıss ohaoldumsmile

bugün olmam gerekiyordu canım ama gelen giden yok zannediyorumki akşam 7-8 gibi gelir...

bendede acayip regl olcakmışım gibi ağrı var yaaa :sinifsinif: bacaklarım ağrıyo belim kasıklarım bi finayım bugün :sinifsinif: dün yaramaslık yaptık hemde çok fena ondanmı oldu acaba ohaoldumsmile

DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle--smart_girl
canlarım tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok sevindim yaa
liste hareketlenmiş çok şükür
herkes hamile kalırr inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Teşekkür ederiz :))) Ama sen nerelerdesin hanımefendi;unuttun gittin bizi.... :P
Canım doktora gitmişsin hadi bakalım hayırlı olsun.
Doktorunun tabirleri değişikmiş gerçekten ama tabii her insanın kendine has bir anlatımı vardır.Keseye gelince ben de pazartesi günü görmeye gittiğimde senin tabirinle parmak ucu kadardı daha çok yeniler o yüzden canım sıkma canını.Bir de sana karından ultrasonla mı baktın biraz ondan da normalinden küçük görünmüş olabilir.Sen sıkma canını;bebişin seninle canım!

Hastanenin donanımı çok iyi!Biz alttan bakmıyoruz dediler.Ben de TAMAM;ARADIĞIM YER dedim lülülülülülü sırnaşık şey O kadarcık keseye nasıl iki bebek sığacaksa!fisfisfis
Bilmiyorum artık kesenin içine bişey girecek mi ben bişey anlamadım ama eşim fotoyu görünce içi içine sığmadığını söyledi!fisfisfis :1shok:
Bana iki hafta sonraya tekrar randevu verdi.O zaman tetkikler kan ilaç... ne varsa verecekmiş!

Hoşgeldin canım....

İnşallah en kısa zmanada bebeğinde gelir sabredip beklemek kaldı artık mucukkss olumunekankayizsmile

Ben çok severim.Anlatan oldu mu bilmiyorum ama şöyle;
1den dokuza kadar rakamlar sütun ya da satırlara birer tane gelecek sıralamayla olmalı.Sonra kare şeklinde olanlar varya dokuz hanelik onlara da yine birden dokuza kadar sayıları yerleştireceksin.Aynı sutunda ve aynı karede herhangi bir sayı tekrarlamamalı.
TOPUKLUM GEÇMİŞ OLSUN;İYİ OLMANA SEVİNDİM

kımse anlatmamıstı sağol smartcm...yani bu sadece rakam yerleltirme işi dimi
ne bılıym bazı sorular var ya böle çaprazdan toplıcan 15 olcak vs die
ben öle bişi sanmıştım aklinialirimsmile

bendede acayip regl olcakmışım gibi ağrı var yaaa :sinifsinif: bacaklarım ağrıyo belim kasıklarım bi finayım bugün :sinifsinif: dün yaramaslık yaptık hemde çok fena ondanmı oldu acaba ohaoldumsmile

hiii canımmm benimm :teselli: yaramazlık yaptıgınızdan dolayı olabilir canım ewe gidince yat dinlen biraz geçer belkide geçmezse eger doktoruna bir danış tamammı tatlım olumunekankayizsmile

Hastanenin donanımı çok iyi!Biz alttan bakmıyoruz dediler.Ben de TAMAM;ARADIĞIM YER dedim lülülülülülü sırnaşık şey O kadarcık keseye nasıl iki bebek sığacaksa!fisfisfis
Bilmiyorum artık kesenin içine bişey girecek mi ben bişey anlamadım ama eşim fotoyu görünce içi içine sığmadığını söyledi!fisfisfis :1shok:
Bana iki hafta sonraya tekrar randevu verdi.O zaman tetkikler kan ilaç... ne varsa verecekmiş!

tam senlik bi yermiş gerçektende:))
eşin çok heyecanlanmıştır...

neyse canlar benim çıkış saatim geldi gidiyorum ben hadi hoşçakalınnn opuyorumnanaktan

Teşekkür ederiz :))) Ama sen nerelerdesin hanımefendi;unuttun gittin bizi.... :P

benım gıttıgım ozel hastanedekı doktorda dedı bız allttan bakmıyoruz kesenın gorunmesı ıcın 10 gereklı karından bakıldıgın da dedı ben senın gıbı ohhh dedım canım kaydirigubbakcemile3

Sevindim canım iyi olmasına.Ben de özel hastaneye gidiyorum kadın doğum üzerine bir yer sadece.Çok iyi doktorlar var.Ama bana alttan bakıldı zaten ben gittiğimde sadece 4+5 idi üstten baksada göremezdi sanırım.Ama senin adına sevındım üstten bakıldığı halde görülmüş.Herşey yolunda inşallah.Ben de öyle düşünüyorum ama bir dahaki gidişinde kesenin ne kadar büyüdüğünü göreceksin ve hatta inşallah bebişin kalp atışlarını da duyacaksın;bence o zaman tam kendimize gelicez!

Back
X