• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar yanlış anlamanızdan korkarak sizinle bi düşüncemi paylaşmak istiyorum bilmiyorumkismile ben bi süre kk.dan uzak kalmanın bana iyi geleceğini düşünmeye başladım, aslında bunu daha önce de çok defa düşündüm ama bitürlü sizden uzak kalamadım :kedi: aslında bebek düşüncesiyle değil sizlerle birlikte olmak için giriyorum artık topiğe ama ister istemez burda konuşulanlardan etkileniyo insan, sonra kendimi bebeğimi beklerken, umut ederken buluyorum her defasında :sinifsinif:
Kocişim de bu işi biraz abarttığımı, uzak kalmanın bana iyi geleceğini düşünüyo, ben bi süre kk.ya girmemeyi, başka şeylerle meşgul olmayı düşünüyorum umarım beni yanlış anlayıp kırılmazsınız canlarım bilmiyorumkismile
Sucum bu arada beni listeden de silersen sevinirim tatlım olumunekankayizsmile

canım sen nasıl istersen öyle olsun..önemli olan senin mutlu olman..
kendini bu şekilde iyi hissedeceksen bir de öyle dene..
ama bizi tamamen bırakma mutlaka gel olumunekankayizsmile

Bu arada elifle konuştum öğlen, kürtaj olmuş, genel anesteziyle, sesi pek iyi gelmiyodu, biraz narkozun etkisi biraz da üzüntü vardı tabi, "masal bitti, çok zormuş" diyebildi sadece :gitme: çok üzüldüm yaa, umarım çabuk atlatır canım arkadaşım :Saruboceq:

ah canım ya kıyamam Allah yardımcısı olsun
sabırlar versin :teselli:

kuşummmmm neden sana kızalımki bu senin gayet doğal hakkın..yerimseniben
ama biz seni cok özlicemize emin ol..:gitme::gitme:.bende bunu kac defa düşündüm eşim kackez uyardı ama 2 gün girmiyorum sanki hayatımda birşeyin eksik olduğunu düşünüyorum..:gitme:
ama bu senin kararın ben kendi adıma gayet saygı duyarım..boshayallersmile
umarım herşey istediğin gibi olucak birgün ben buna yürekten cok inanıyorum..opuyorumnanaktan
peki dr. ne dedi bugün sen dr. gidicem filan diyodun..CADIARZU

Gittim hayatım bi sorun yok dedi doktor, kanamam çok pıhtılı geliyo dedim o önemli diil, olabilir bazen dedi, bazı hormon ilaçları da yapar bunu dedi, Aşılamayı tekrar denemekte ısrar ediyo ama biz istemiyoruz şimdilik, bi süre daha kendiliğinden olmasını beklicez, psikolojik olarak bi toparlanabilirsek normal yolla da olacağına inanıyoruz hayatım, umarım öyle olur :Saruboceq:

Bu arada elifle konuştum öğlen, kürtaj olmuş, genel anesteziyle, sesi pek iyi gelmiyodu, biraz narkozun etkisi biraz da üzüntü vardı tabi, "masal bitti, çok zormuş" diyebildi sadece :gitme: çok üzüldüm yaa, umarım çabuk atlatır canım arkadaşım :Saruboceq:

Allah'ım tez zamanda toparlanmayı ve zamanı gelince sağlıklı bir gebelik geçirmeyi nasip etsin arkadaşımıza.Çok çok geçmiş olsun ya kıyamam...:çok üzgünüm:

içim acıdı....Allah ım nolur sabır ve şifa ver elifim'e :gitme: :gitme: :gitme:

Kızlar yanlış anlamanızdan korkarak sizinle bi düşüncemi paylaşmak istiyorum bilmiyorumkismile ben bi süre kk.dan uzak kalmanın bana iyi geleceğini düşünmeye başladım, aslında bunu daha önce de çok defa düşündüm ama bitürlü sizden uzak kalamadım :kedi: aslında bebek düşüncesiyle değil sizlerle birlikte olmak için giriyorum artık topiğe ama ister istemez burda konuşulanlardan etkileniyo insan, sonra kendimi bebeğimi beklerken, umut ederken buluyorum her defasında :sinifsinif:
Kocişim de bu işi biraz abarttığımı, uzak kalmanın bana iyi geleceğini düşünüyo, ben bi süre kk.ya girmemeyi, başka şeylerle meşgul olmayı düşünüyorum umarım beni yanlış anlayıp kırılmazsınız canlarım bilmiyorumkismile

haklısın canım....bencede biraz uzak durman daha iyi olur sanıyorum
eşimde benim bi süre girmememi istedi ama bu konulardan uzak duramam
etrafım normal hayatımda da hamile dolu....ben kaçamam bu duurmdan
ve kaçmaktansa üstünew giderek acımı unutmayı seçtim bunu şu an başarıyor gibiyim
ama yoruldugum an bende böyle bi karar alırım bekide bilmiyorum
seni özliycem tatlım güle güle :gitme:

hiii kız yükseğe uzanmaaaa. boşver kocişin assın gelince bırak. daha minicik kordonu yeni oluşuyo bebişinin germe öyle kopuverir allah korusun. dikkat edin yeni hamişler uzanmayın yüksek yerlere. yaramazlık yapmaya dikkat ediyonuz asıl buna dikkat edin daha önemli bence

yok yok uzanmıyorum sepetı cekeleyerek surukleye surukleye balkona getırdım ayy cok komık guluyom kendıme wallakaydirigubbakcemile3 camasırlıklar oluyo ya onu kullanıyorum canım yukarı ıpe fılan uzanmıyorum a.s

serommm tatlımm bende kendı adıma saygı duyuyorum canım düşüncene ınsan ıster ıstemez kendını kaptırıyorr etkılenıyorr ama bız senı cok ozlıcezz sende bızı ozlıcek fazla dayanamıcaksın bızsızlıge sankınaniknanik en uzun 1 ay sonra gelıp ben hamıleyımm dıceksın zaten senŞeniz

cnm ben izmirden gelin geldim istanbula annemler egekentte oturuyorlarr :):)
hımmm fazla uzak deilmiş bana keşke gitmeseydinn ne güzel arkadaş olurdukk yaaolumunekankayizsmile
Kızlar ben geldim opuyorumnanaktan , doktorcum herşey normal dedi, pıhtılı kanama da normalmiş, kist de yok dedi, bakalım bu ay da normal yollarla denicez, hayırlısı olsun artık dicek bişey yok boshayallersmile
ohh iyi cnm herşey normal yani sorun yok çok sevindimmm:lepi:

Hadi ben kaçtım canlarım hoşçakalın opuyorumnanaktan

şerocumm kk dan ve topikten uzak durma düşüncesine katılıyorum ..nedense bende çok kezz düşünüyorum hatta eşim dün gece yeter artık çok kaptırıyosun kendini dedi geceleri bile uyuyamıyosun dedi ve kızıp pcyi kapattı ve kırdırcan artık bana pcyi dedi:1ninca: tabi benim gece uyuyamamın pcyle ilgisi yok tamamen psikolojik bir durumm sadece uykum olmadığından oyalanıyorum ama eşim kızıyo artık bu duruma ne yapcam nasıl düzelcem bilmşyorumm..ama burdan sizlerdende ayrılmak istemiyorum ama en aza indirmeye çalışcammm bu durumm hakkattende abartıyoruz bazenn aslında bizim gibi bebek isteyenlerin bu konular üstünde fazla durmamamsı gerekiyo ama biz burda hemen hemen hergün bebiş konusunu konuşuyoruzz yok yumurtlama gününü yok adet gününü test gününü o yüzdende çok takıyoruz ister istemedennn:gitme:ve her ay kendimizi umutlandırıp sonrada hayal kırıklığı yaşıyoruzz maaleseff ..ama ben sizleri çok sevdimmm yaaa ayrılmak çok zor sizlerdennnnn:sinifsinif:olumunekankayizsmile

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

-------

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

Seliz..........................................2 EKİM
mercan.a...................................8 EKİM
Gamzelikız.................................8EKİM
pembedana..............................11EKİM
Hilmi_Ve_Fatma.......................11EKİM
Emos3985..................................12EKİM
hatunsultan..............................16 EKİM
yaren0144.................................17 EKİM
Yildiz10.....................................17 EKİM

:emir_bebek: Hamile Kalan Arkadaşlarımız: :emir_bebek:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :) :nazar:
berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel--il_ya

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
captaninkarisi--pitos--dilemma--aydemet26--ozebus_41--Sedef35--rufeyde serra

NİSAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
yemyeshill--idilcan--prensesss016

MAYIS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
superisiyim--karaguuul-gokcegokce

HAZİRAN Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
clemantine

TEMMUZ Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
TopukluAyakkabi

AĞUSTOS Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
su06 --SariLale--zonox

EYLÜL Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :) :nazar:
DeReN-ademerve-meltem_butterfly--belle--smart_girl :hooray: :hooray: :hooray:--??

Destekçi Annelerimiz :nazar:
BenIpek
--sevtapduzyol

:emir_bebek:HOŞGELDİN BEBEK:emir_bebek:

kontes26a.s. 17.08.2010(Ecmel ve Elvin bebekler dünyaya gözlerini açtı):nazar:

tinkerbell09a.s. 07.09.2010 (Ege bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:

e_packa.s. 27.09.2010 (Nilsu bebek dünyaya gözlerini açtı):nazar:

Son düzenleme:
kızlar ben kaçar şincilik mutfağa geçiyorumm memek yapcemm:3:

kızlar bende kactım malum yemek yapma saatı geldıııcokacimcoook

ayy bende dün akşam acaip kafa ütüleme yaptım kocişe reglim yaklaştı ya normal karşıladı ama
bilmiyom valla yazık adama yaa
şimdi senelık izinde ya ders çalışıo evde zor bı sınava giricek...diorm akşam gelıorm yemek hazır
değil..pijamaları çıkartmıssın bi yerde bari dağıttıgını topla..hee yarın akşam gedliğimde
yemek hazır olsa bile sevinmem çünkü ben söyledim sen akıl etmedin ama
yanına kendınden bişiler katsan ne bılıym tatlı falan yapsan belki sevinebilirim
ama tatlıyı da ben söyleıdm dikkatını çekerim onun için tatlı yapsanda sevinmem
bilmiyorum artık naparsın....gibi saçma bi o kadar da gıcık bi cümle kurarken
kociş ööle bakıodu aşkım benim...mucu mucu ona :) regl yaklaşınca hp böle oluyorum ya
ama normalde iyiyim gerçekten :lepi:

selam ayşecim, eşin ne sınavına girecek senin aralıkta sınava girecek demiştin geçen gün de, sınavlar iptal edilmemiş miydin son olaylardan sonra, ben görevde yükselme sınavları falan iptal diye biliyorum ama, bana da bilgi verirsen sevinirim

kızlar selam bu arada kimse yok ama

selammmm kızlarrr.bebişleriniz napıoo

şerooo canım düşünceni destekliyorum. bazen interneten uzak kalmak kafa dinlemek için iyi oluyor. aynısını ben de yapmayı düşünüyorumkaydirigubbakcemile4

selammmm kızlarrr.bebişleriniz napıoo

şerooo canım düşünceni destekliyorum. bazen interneten uzak kalmak kafa dinlemek için iyi oluyor. aynısını ben de yapmayı düşünüyorumkaydirigubbakcemile4

slm canım nasılsınnopuyorumnanaktan

canım benim eşin haklı aynı şeyi ben de yaşamıştım o kararı almıştım ama başaramamıştım...sen kafayım dinle biraz ama bu forum seni özleyecek bunu da unutma..a.s.

Back
X