- 20 Nisan 2009
- 5.709
- 2.318
- 698
inş. canım ben kötü bir tavuğum yumurtlamayı bile beceremiyorum.kötü şero varya hani banada kötü tavuk deyin lütfen artık şeroda gelmeyecek satensenağlamagünaydın canım sanada hayırlı cumalar...
hayırlısı olsun ben tatlı hiç belli olmaz...bekleyelim ve görelim...
bugün sanırım hiçbişey keyfimi yerine getiremez(
sakin ol canım aman kimseye çatma sora sanada bana dedikleri gibi çok fevrisin derlersenağlamagünaydın canım
pek iyi değilim reglim yaklaştı ve çok sinirliyim iş yerindekilerde gıcık gıcık hareketler yapıyoalr
hepsine kafa göz dalıcam zor tutuyorum kendımı kötükedihüso
günaydın canım hayırlı cumalar....canım hiç bilmiyorum ovulasyon testlerini bişi diemıcem onun ıcın![]()
gözün aydın canımayşeee benim kırmızılarr geldiii3 aydır olmuyodum agrısını bile unutmuşum valla kıvranıorumm şimcik sabahın :bbo:6 sından beriii
günaydın hoş geldin canımhepinize günaydınlarrrrrrrr güzel bayanlarr opuyorumnanaktan
bendede o sorun var adet düzensizliği ypıyo göğsümden sıkınca süt geliyo resmen sende de varmıydı: ne laflar varr sendeee süperrr
işallah canım bakalım hayırlısı artık.bende prolaktin hormonu sorunu vardı 1 senedir falan olmuodu ama olabiliyomuş demekki onu ögrendik.:teytey:
günaydıngunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrguclubacismile
Belle yelizzz aylin hoşgeldiniz bacularrr :)
canum hemşom nasılsınkaydirigubbakcemile2