• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın canım sanada hayırlı cumalar...
hayırlısı olsun ben tatlı hiç belli olmaz...bekleyelim ve görelim...

bugün sanırım hiçbişey keyfimi yerine getiremez:((
inş. canım ben kötü bir tavuğum yumurtlamayı bile beceremiyorum.kötü şero varya hani banada kötü tavuk deyin lütfen artık şeroda gelmeyecek satensenağlama
günaydın canım

pek iyi değilim reglim yaklaştı ve çok sinirliyim iş yerindekilerde gıcık gıcık hareketler yapıyoalr
hepsine kafa göz dalıcam zor tutuyorum kendımı kötükedihüso

günaydın canım hayırlı cumalar....canım hiç bilmiyorum ovulasyon testlerini bişi diemıcem onun ıcın :(
sakin ol canım aman kimseye çatma sora sanada bana dedikleri gibi çok fevrisin derlersenağlama

ayşeee benim kırmızılarr geldiii :D 3 aydır olmuyodum agrısını bile unutmuşum valla kıvranıorumm şimcik sabahın :bbo:6 sından beriii
gözün aydın canım
hepinize günaydınlarrrrrrrr güzel bayanlarr opuyorumnanaktan
günaydın hoş geldin canım
:D:D: ne laflar varr sendeee süperrr :D işallah canım bakalım hayırlısı artık.bende prolaktin hormonu sorunu vardı 1 senedir falan olmuodu ama olabiliyomuş demekki onu ögrendik.:teytey:
bendede o sorun var adet düzensizliği ypıyo göğsümden sıkınca süt geliyo resmen sende de varmıydı
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrguclubacismile
günaydın
Belle yelizzz aylin hoşgeldiniz bacularrr :)

canum hemşom nasılsınkaydirigubbakcemile2

ya kızlarr dün fatmagülün suçu ne yi izledinizmi delirdim ya izlerken o yengesi olcak kadını öldürmek istiorummm :D

izlemem mi kızz çook üzülüyom fatmagülün haline yaa mustafada bıraktı şimdi yapayalnız kaldı yengesi çok kıskanç bi kadın yaakötükedihüso

hemşommmmmmm iyiyim sen nasılsınn canım?

evet yeliz fransadayım :)
yeni taşındım, türk kanallarını izleyemiyorum yeni evde :) 15 gün sonra hem internete hem türk kanallarına kavuşacammmmm

inş. canım ben kötü bir tavuğum yumurtlamayı bile beceremiyorum.kötü şero varya hani banada kötü tavuk deyin lütfen artık şeroda gelmeyecek satensenağlama
sakin ol canım aman kimseye çatma sora sanada bana dedikleri gibi çok fevrisin derlersenağlama

gözün aydın canım

günaydın hoş geldin canım

bendede o sorun var adet düzensizliği ypıyo göğsümden sıkınca süt geliyo resmen sende de varmıydı

günaydın

canum hemşom nasılsınkaydirigubbakcemile2

tatlım bende adet düzensizligi yok tu şükür ama gögsümü sıkınca şeffaf hafif sarı bi sıvı gelio ama süt gibi beyaz diil.hatta ben doktora sordum yeni dogum yapan kadınlarda agız sütümü ne geliyo ya ondanmış doktor ööle dedi.benim eşimde çok kilo aldı evlendikten sonra bende sütüm yardaı sana diip dalga geçiorummm :1::1::1:

senin kaç degerin canım benim en son ölçtrdügümde 57 çıkmıştı yaklaşık bi 7-8 ay önce ama ben ilaç kullanmıyorum.

kızlar ben kan restı yaptırmaya gıdıcem hazırlanıyım yavastan dua edınde degerlerım yukselmıs olsun bacularrrrzemuszemus

yeni taşındım, türk kanallarını izleyemiyorum yeni evde :) 15 gün sonra hem internete hem türk kanallarına kavuşacammmmm

benim annemde ordan gelin gelmiş türkiyeye hatta ananemler falan orda hala nant mı ne ööle bi yerdeler

iyiyim canım yeni eve taşınmışın hayırlı olsun

kızlar ben kan restı yaptırmaya gıdıcem hazırlanıyım yavastan dua edınde degerlerım yukselmıs olsun bacularrrrzemuszemus

hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gel

benim annemde ordan gelin gelmiş türkiyeye hatta ananemler falan orda hala nant mı ne ööle bi yerdeler

aaa öyle mi?? ben paris'te oturuyorum :1hug:

iyiyim canım yeni eve taşınmışın hayırlı olsun

sağol canikommmm ayyy dün noldu biliyor musun sinir oldum resmen yaaaaaaaa
oturma grubunu değiştim krem rengi deri koltuklar filan aldık eşimle
eşimin 9 yaşındaki yiğeni renkli renkli kalemlerle gelmez mi bizeee, neymiş hanım efendi resim yapıcakmışş....tamam ama dikkat et dedim huyunu biliyorum yaaa....eyvahedigeldismile
ayyyy bi baktım koltuklar renk renk olmuşşş nasıl zoruma gitti anlatamamm....ya kocaman kızzz laftan anlamıyor...ne zaman eve gelse ya bişeyler kırıyor mobilyaların içine ediyo offf sehpam da öyle gitti onun yüzünden...öldürecektim kızı yaaaa

bir de ne dese beğenirsinnn ''bişey olmaz, bizimkiler de öyle'' oldu gözlerim doldu kötükedihüso

Son düzenleyen: Moderatör:

öle deme canım ya :(( Rabbim bizden daha iyi bilir hakkımızda hayırlısının ne olacagını...sabredelim bekleyelim ve bir gün olacagına yürekten inanalım ve her zaman saglıklısını hayırlısını isteelim...

kasıklarıma özellikle sağ tarafıma sanki iğne batırıyorlar benim sat 5 eylül acaba bugünlerde kan testi yaptırsam belli olurmu???

eşimin 9 yaşındaki yiğeni renkli renkli kalemlerle gelmez mi bizeee, neymiş hanım efendi resim yapıcakmışş....tamam ama dikkat et dedim huyunu biliyorum yaaa....eyvahedigeldismile
ayyyy bi baktım koltuklar renk renk olmuşşş nasıl zoruma gitti anlatamamm....ya kocaman kızzz laftan anlamıyor...ne zaman eve gelse ya bişeyler kırıyor mobilyaların içine ediyo offf sehpam da öyle gitti onun yüzünden...öldürecektim kızı yaaaa

bir de ne dese beğenirsinnn ''bişey olmaz, bizimkiler de öyle'' oldu gözlerim doldu kötükedihüso
güzelim koltuklara ayyyyyyy inanmıyorum tam sopalıkmış :oklava::oklava: bana yolla sen onu
gittimi peki boya izi
öle deme canım ya :(( Rabbim bizden daha iyi bilir hakkımızda hayırlısının ne olacagını...sabredelim bekleyelim ve bir gün olacagına yürekten inanalım ve her zaman saglıklısını hayırlısını isteelim...
hayırlısı bitanemde eşimde de bende de sorun varmafoldumben bazen inanmıyorum olacağına şero yine topiği terketti ben nerdeyse buralardan gidecem stresten uzak omak için:lepi:

inşallah canım yükselmiştir degerlerin dualarım seninle :Saruboceq:

ayyy hiç gelemem böyle şeylere kim olursa olsun hayatta izin vermem kızarımda yani o kim oluyoki benim koltuklarımı boyuyor üstüne üstlük de böyle laf ediyo yiğen olması ona bunları dedirtecek yaptıracak anlamına gelmez :olmaz: hiç hazetmem ister yiğen ister kardeşim olsun yaptırtmam hiç...kimse kusura bakmasın ama malımın kıymetini bilmek zorundayım para veriliyor onlara kendim bile oturmaya kıyamazken böyle bişey yapmalarına hiç izin veremem...ayy sinirlendim bak :olmaz:

güzelim koltuklara ayyyyyyy inanmıyorum tam sopalıkmış :oklava::oklava: bana yolla sen onu
gittimi peki boya izi

hayırlısı bitanemde eşimde de bende de sorun varmafoldumben bazen inanmıyorum olacağına şero yine topiği terketti ben nerdeyse buralardan gidecem stresten uzak omak için:lepi:

ay çok uğraştım sildim ama tam olarak gitmedi ..belli oluyo :sinifsinif: sinirden kızı kovdum evden :))) kalemlerini de çöpe attım
manyak mı neeeee eşşek kadar kız olmuşş laftan anlamıyoo....annesi de orada bişey demiyo zoruma giden şeyyy buuu alsanaalsanasmile

yavaş yavaş herkes gitmeye karar veriyor sanırım:((
haklısın canım ama bak en azından eşin ameliyat oldu degerleri normale dönmüş olabilir bunu 2 ay içerisinde öğreniceksiniz...seninde yumurtlama problemin de hallonur inş bilemezsinki yarının ne getirecegini bak fatoşa kıza çocugun olmaz dedikleri halde hamile kaldı kız ve gayet de saglıklı bir şekilde devam ediyor hep de öle olur inşallah...
o yüzden umudunu kesme hiç... olumunekankayizsmile

inşallah canım yükselmiştir degerlerin dualarım seninle :Saruboceq:

ayyy hiç gelemem böyle şeylere kim olursa olsun hayatta izin vermem kızarımda yani o kim oluyoki benim koltuklarımı boyuyor üstüne üstlük de böyle laf ediyo yiğen olması ona bunları dedirtecek yaptıracak anlamına gelmez :olmaz: hiç hazetmem ister yiğen ister kardeşim olsun yaptırtmam hiç...kimse kusura bakmasın ama malımın kıymetini bilmek zorundayım para veriliyor onlara kendim bile oturmaya kıyamazken böyle bişey yapmalarına hiç izin veremem...ayy sinirlendim bak :olmaz:

gel de bana sorrrr nasıl sinirlendim . eşim evde yoktu söylemedim de...zaten yiğenlerine toz kondurmuyoo ''çocuklara karışma çocuk onlar'' filan diyoo, iyi o zaman çocuk evin içine s*çsınnnn diyorum ben de....
aynen ben de senin gibi düşünüyorum sonuçta para veriliyo....ben bile kıyamıyorummm oturmaya, yiğenleri alt üst ediyorlar evi... kötükedihüso

Son düzenleyen: Moderatör:
yavaş yavaş herkes gitmeye karar veriyor sanırım:((
haklısın canım ama bak en azından eşin ameliyat oldu degerleri normale dönmüş olabilir bunu 2 ay içerisinde öğreniceksiniz...seninde yumurtlama problemin de hallonur inş bilemezsinki yarının ne getirecegini bak fatoşa kıza çocugun olmaz dedikleri halde hamile kaldı kız ve gayet de saglıklı bir şekilde devam ediyor hep de öle olur inşallah...
o yüzden umudunu kesme hiç... olumunekankayizsmile

evet fatoşa bir bakın....hiç umudu yoktu hatta eşiyle ayrılma aşamasına bile gelmişti
Allah büyük hemşommm...... yeterki siz sabırlı olun....

Back
X