• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selam kızlarr
günaydın herkeseee

slm tatlımmm benimmmmm hoşgeldin...opuyorumnanaktan

anammmmmmm tickerime bakın iki resim kalmışşşşş :) aboooooo

maşallah maşallah az kaldı inş saglıkla kucagına alırsın tatlım :Saruboceq:

aynını yaptım bende dağınmıklığa hiç ama hiç gelemiyorum eşim bile öğrendi artık
değme kızlardan daha toplu affelim kocişime ara ara dağınık die kızıorm ama
dün gittiğimde salatayı falan yapmıstı afferım ona :)

maşallah kocişine :nazar:
baştan insanları alıştırmak lazım evine geldiklerinde nasıl davranacaklarını bilsinler dimi ama :1closedeyes:

ayy kızlar kaynanamın beyninde ur vardı zararsızmış ama doktor alsak ii olur demişti pazartesi ameliyata alıcaklarmışşş

çok geçmiş olsun canım...Allah şifa versin... :Saruboceq:

ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum :gitme: bebişimi hissetmiyorum dünden beri bide dışkı siyahtı hep şimdiye kadar şimdi hamilelikten önceki gibi. kasıklarımda sürekli batma var akşam hep tetikteydik kayınvalideme gittik hatta bişi olursa elimiz ayağımıza dolaşmasın diye. çok kötüydüm dün :2: bugünde saat 10 a geliyodu anca uyanabilmişim mafoldumben

canım benim neden hemen hep olumsuzu düşünüosunki bi doktoruna danış tatlım rahatlarsın...böle yıpratma kendini emi bebegim..

merhaba arkadaşlar
yardımcı olabilirmisiniz
benim geçen ay 4 kistim vardı çatlamayan yumurtadan 3 ü gitti 1 i kalmıştı. geçen hafta gittim kistim hala duruyordu. çarşamba günü adet olmam lazımdı olmadım. 2 gündür idrar testi yapıyorum. 3 tane yaptım. 2 farklı markaydı. üçündede hemen pozitifi 2.çizgiyi gördüm silik gölge gibi falan değildi. gayet netti. öncedende bu marka testlerden kullandığım olmuştu ama hiç görmemiştim. ama testin birinde yazıyor yumurtalık kistlerinde pozitif olabilir diye.
bu konuda bilginiz varmı yada başına gelen var mı.

merhaba arencim yumurta kistlerinin testi pozitif yaptıgı hakkında bi bilgim yok ama kan testi yaptırısan muhakkak kesin sonuc alırsın kafandaki soru işaretleride gitmiş olur...

ben dayanmayıp test yaptım negatiff çıktı çoook şükür bakalım ilerleyen günlerde neler olacak büyük ihtimal hamile değilimdir çünkü kızımda da aynı böyle 5 gün vardı yapmıştım çıkmıştı olsa çıkardı diye düşünüyorum artık hakkımızda hayırlısı:Saruboceq:

neyse yaaa boşver vazgeçtim biyere gitmiycem. ama bişey sorcam yaramaslık yaptığımısda dünden önceki akşam kociş biraz göbüşümü yan tarafından sıkıştırdı acaba bişi olmuşmudur. ben ondan korkuyorum aslında bilmiyorumkismile

içini ferah tut tatlım öle bi sıkıştırmayla birşey olsaydı ohooo kaç anne bebegini kaybetmiş olurdu...böyle şeyler aklına getirme iyi düşün her zaman canım benim... opuyorumnanaktan

ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum :gitme: bebişimi hissetmiyorum dünden beri bide dışkı siyahtı hep şimdiye kadar şimdi hamilelikten önceki gibi. kasıklarımda sürekli batma var akşam hep tetikteydik kayınvalideme gittik hatta bişi olursa elimiz ayağımıza dolaşmasın diye. çok kötüydüm dün :2: bugünde saat 10 a geliyodu anca uyanabilmişim mafoldumben

offff konuşturmadı bile kadın beni yaaa mafoldumben bana hissetmeyebilirsin normal dedi ama iki gün öncesine kadar hissediyodum dedim valla ben çok yoğunum istiyosan gel aşağıda bi ultrasona göndereyim dedi. bu kadarda umursamazlık olmaz yaaaa

canım en güzeli sağlık ocagına git bi kalp atısına baksınalr sonra güle oynaya dön geri :)

neyse yaaa boşver vazgeçtim biyere gitmiycem. ama bişey sorcam yaramaslık yaptığımısda dünden önceki akşam kociş biraz göbüşümü yan tarafından sıkıştırdı acaba bişi olmuşmudur. ben ondan korkuyorum aslında bilmiyorumkismile

çok fazla baskı uygulanmadığında bişey olmaz canım yane o sıkıştırmayla bişey olmaz ne şekillere giriyo insan ama artık göbüşün büyümeye başlıyo değil büyüyo git gide o yüzden pozisyonları iyi koru üst katta olmayı tercih et canım

ben dayanmayıp test yaptım negatiff çıktı çoook şükür bakalım ilerleyen günlerde neler olacak büyük ihtimal hamile değilimdir çünkü kızımda da aynı böyle 5 gün vardı yapmıştım çıkmıştı olsa çıkardı diye düşünüyorum artık hakkımızda hayırlısı:Saruboceq:

kızında buantı durumun naısldı canım çok zorluk çektınmı merak ettım

içini ferah tut tatlım öle bi sıkıştırmayla birşey olsaydı ohooo kaç anne bebegini kaybetmiş olurdu...böyle şeyler aklına getirme iyi düşün her zaman canım benim... opuyorumnanaktan

demi ama Şeniz hiçmi bişey yapmıycaz canım aaaaa aklinialirimsmile aklinialirimsmile herhalde bişi olmaz diye düşünüyorum bende. ama işte tam o zamandan beri ağrılarım oldu sanırım bide yorgunluktan kasılıyorum dinlenemiyorum kaç gündür akşamları hep hareketliyim ondandır. bu akşam yatıp dinlencem artık kesin yani :D

bu arada kızlar benim kırmızılar geldi çok şükür çok bekletmedi...kocişimde bugün yada pztesi tekrar test yaptırcak degerlerine baktırcak eger bi deişiklik yoksa ameliyat olmayı düşünüyor...ameliyat olduktan sonra bakalım nolur...o yüzden uzun bi süreç bizi bekliyor artık bakalım ne zaman bebek sahibi oluruz...bi 4-5 ay beklerim diye düşünüyorum... boshayallersmile

Son düzenleme:
bu arada kızlar benim kırmızılar geldi çok şükür çok bekletmedi...kocişimde bugün yada pztesi tekrar test yaptırcak degerlerine baktırcak eger bi deişiklik yoksa ameliyat olmayı düşünüyor...ameliyat olduktan sonra bakalım nolur...o yüzden uzun bi süreç bizi bekliyor artık bakalım ne zaman bebek sahibi oluruz...bi 4-5 ay beklerim diye düşünüyorum... boshayallersmile

hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin allah canım inş ameliyata gerek kalmaz hayırlısıyla

offff konuşturmadı bile kadın beni yaaa mafoldumben bana hissetmeyebilirsin normal dedi ama iki gün öncesine kadar hissediyodum dedim valla ben çok yoğunum istiyosan gel aşağıda bi ultrasona göndereyim dedi. bu kadarda umursamazlık olmaz yaaaa

ay ne sinir bi kadın bu bölee...doktora bak kötükedihüso
bencede kızların dedigi gibi canım yakında varsa git bi saglık ocagına için rahatlasın en azından... olumunekankayizsmile

hayırlısı olsun canım :1hug:

demi ama Şeniz hiçmi bişey yapmıycaz canım aaaaa aklinialirimsmile aklinialirimsmile herhalde bişi olmaz diye düşünüyorum bende. ama işte tam o zamandan beri ağrılarım oldu sanırım bide yorgunluktan kasılıyorum dinlenemiyorum kaç gündür akşamları hep hareketliyim ondandır. bu akşam yatıp dinlencem artık kesin yani :D

bencede canım eve gidince güzel bi dinlen uzat ayaklarını ohh mis gibi..bak nasılda geçiyor hepsi... olumunekankayizsmile
bir kaç gün böyle dinlen tatlım kendini hiç yorma emi a.s

hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin allah canım inş ameliyata gerek kalmaz hayırlısıyla

amin canım aminnn.. bu gidişle ameliyat şart gibi görünüyor yoksa ne kadar zorlasak da olmuyor..doktorlarda zaten normal ilaçla yada bitkisel ilaçla tedavisi mümkün deil demişti ama benim eşim denemek istedi denedi 2 aydır ama hiçbir değişiklik yok.bence artık ameliyat olması gerekiyor boshayallersmile

hadi hayırlısı canım inşallah :teselli:

SELAMLARRR kaydirigubbakcemile2

KARASU DAN HABER VARMI KIZLAR

selaam :)

karasu regl oldu aplacım ve foruma ara verdi girmicek bi süre

hadi hayırlısı canım inşallah :teselli:

selaam :)

karasu regl oldu aplacım ve foruma ara verdi girmicek bi süre

YAAAA :çok üzgünüm:
AZCIK KAFASINI TOPLASIN BAKALIM :çok üzgünüm:
ASLINDA KARASUNUN DİREK Bİ TÜP BEBEK MERKEZİNE YADA ARAŞTIRMA HASTANESİNE GİTMESİ LAIZM. SORUNLARI VAR SONUÇTA VE BU KONUNUN UZMANLARI GENELDE BÖLE YERLERDE OLUYOR. NE YAPILACAĞINA KARAR VERİLİR Bİ YOL ÇİZER O YOLDA İLERLER :çok üzgünüm:

amin canım aminnn.. bu gidişle ameliyat şart gibi görünüyor yoksa ne kadar zorlasak da olmuyor..doktorlarda zaten normal ilaçla yada bitkisel ilaçla tedavisi mümkün deil demişti ama benim eşim denemek istedi denedi 2 aydır ama hiçbir değişiklik yok.bence artık ameliyat olması gerekiyor boshayallersmile

bak canım benim eşimdede varikosel başlangıcı vardı anladığım kadarıyla seninkide öyle bişey ben eşime arısütü bal polen ve keçi boynuzu suyu içirdim o ay hamile kalmışım kendimde içtim aktardan almıştım hiç denedinmi böyle bişey ben tam bi sene boşa uğraşmışım arı sütünün çok faydası var sperm sayısını arttırdı bide sık ilişki olmadı 2 gün arayla oldu bu şekilde denedinizmi hiç

NANEM HAYIRLISI OLSUN BE GÜLÜM
SİZ TEDAVİNİZDE3 EMİN ADIMLARLA İLERLİYOSUNUZ BENCE
AMELİYATINI OLSUN BELKİDE HEMEN HAMİLE KALACAKSIN
YAPILMASI GEREKENLERİ YAPTINIZ ARTIK Kİ BU AMELİYATTAN SONRA
HAMİLE KALAN ÇOOOK KADIN VAR KUŞUM :1hug:

kızlarrrrrrrrrrrrrr degerım 1110.18 nasılımmmsengözlerimebaksanab

nanecim inşallah düzelme vardır ama yoksa ameliyat çok basit olsun hemen tek sorun lokal anestesi olduğu için bi kaçgün baş ağrısı onuda 2-3 serum vurulursa olmazmış.
biz serumu az vurdurmuşuz,
iki ay oldu olalı hiç bi sorunu yok şimdi bir ay sonra tahlil verecek inş. düzelme vardır düzelirse doktorum ona göre yol çizecek
çünkü spermde hız çok önemliymiş varikosel olanlarda hız çok düşükmüş
canım allahtan sayıları iyi hıza çare varda sayıyo yok

Back
X