selam kızlarr
günaydın herkeseee
slm tatlımmm benimmmmm hoşgeldin...opuyorumnanaktan
anammmmmmm tickerime bakın iki resim kalmışşşşş :) aboooooo
maşallah maşallah az kaldı inş saglıkla kucagına alırsın tatlım :Saruboceq:
aynını yaptım bende dağınmıklığa hiç ama hiç gelemiyorum eşim bile öğrendi artık
değme kızlardan daha toplu affelim kocişime ara ara dağınık die kızıorm ama
dün gittiğimde salatayı falan yapmıstı afferım ona :)
maşallah kocişine
baştan insanları alıştırmak lazım evine geldiklerinde nasıl davranacaklarını bilsinler dimi ama :1closedeyes:
ayy kızlar kaynanamın beyninde ur vardı zararsızmış ama doktor alsak ii olur demişti pazartesi ameliyata alıcaklarmışşş
çok geçmiş olsun canım...Allah şifa versin... :Saruboceq:
ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum :gitme: bebişimi hissetmiyorum dünden beri bide dışkı siyahtı hep şimdiye kadar şimdi hamilelikten önceki gibi. kasıklarımda sürekli batma var akşam hep tetikteydik kayınvalideme gittik hatta bişi olursa elimiz ayağımıza dolaşmasın diye. çok kötüydüm dün :2: bugünde saat 10 a geliyodu anca uyanabilmişim mafoldumben
canım benim neden hemen hep olumsuzu düşünüosunki bi doktoruna danış tatlım rahatlarsın...böle yıpratma kendini emi bebegim..
merhaba arkadaşlar
yardımcı olabilirmisiniz
benim geçen ay 4 kistim vardı çatlamayan yumurtadan 3 ü gitti 1 i kalmıştı. geçen hafta gittim kistim hala duruyordu. çarşamba günü adet olmam lazımdı olmadım. 2 gündür idrar testi yapıyorum. 3 tane yaptım. 2 farklı markaydı. üçündede hemen pozitifi 2.çizgiyi gördüm silik gölge gibi falan değildi. gayet netti. öncedende bu marka testlerden kullandığım olmuştu ama hiç görmemiştim. ama testin birinde yazıyor yumurtalık kistlerinde pozitif olabilir diye.
bu konuda bilginiz varmı yada başına gelen var mı.
merhaba arencim yumurta kistlerinin testi pozitif yaptıgı hakkında bi bilgim yok ama kan testi yaptırısan muhakkak kesin sonuc alırsın kafandaki soru işaretleride gitmiş olur...