huhu kızlar hayırdır çatlaklar sizi susturdu...............ühüüüü ühüüüü kimse benimle konuşmak istemiyooo çatlaklarımın yüzündennn mafoldumben
:d:d:d CANIMM OLURMU HİÇÇÇ YAWWW:CüvCüv::CüvCüv:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
huhu kızlar hayırdır çatlaklar sizi susturdu...............ühüüüü ühüüüü kimse benimle konuşmak istemiyooo çatlaklarımın yüzündennn mafoldumben
:d:d:d CANIMM OLURMU HİÇÇÇ YAWWW:CüvCüv::CüvCüv:
bencede bencedeeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3inş hamıle kalırımda çatlaklarım olsun nnnn inşşş idilcan opuyorumnanaktan
bencede bencedeeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
herhalde çatlakları görmem bebek için uğraşıyoruz o kadar kremlerimi sürer otururumm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
herhalde çatlakları görmem bebek için uğraşıyoruz o kadar kremlerimi sürer otururumm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla bi gelsinn bebişteee ben krem bilemm sürmücem:
![]()
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: olcak inşallahhh
hihoyyythihoyyythihoyyyt:roflol::roflol::roflol::roflol: dimi o kadar yanııı diyosun
takıp ettim peşinden buraya geldimmmkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
inş cnm dr cuğuma güveniyorum olur sen merak etme dedi inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:Saruboceq::Saruboceq:![]()
valla ya o kadar yanii hiçç krem bilem sürmücemm ööle takılırım artık çatlak çatlakk
sen ne kadarlık evlisin canım
18 aylık evliyim ben daha şubattan beride bebek için bekliyoruz 8 aydır işte oldu daha
kaydirigubbakcemile3 ay güldürdün idil beni....
canım doktoruna danışta bak pembe pembe bu çatlaklar, çözümü var bunların . büyümeden hemen sür bişilerrrr
inş hamıle kalırımda çatlaklarım olsun nnnn inşşş idilcan opuyorumnanaktan
bencede bencedeeeekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
valla bi gelsinn bebişteee ben krem bilemm sürmücem:
![]()
idilciğim çatlakları çok kafaya takma tatlım ya
kuzularımız için herşeye değer bence:asigim:
bende az önce tahlil sonuçlarımı dr uma göstermeye hastaneye gittim
kolesterol fazla çıktı:1no2:
yağlı hamurişi kızartma ve tatlıyı yasakladı:umursamaz:
bunları yemeden nasıl durabilirim bilmiyorum
bide ben hayatımda hiç rejim falan yapmadım ya çok zor gelir![]()