i,nceledim ben aslında dewam edilebilir yani.... bi daha bi git bakalım :lepi::lepi:
wallahi karizmatik ...lülülülülülü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
i,nceledim ben aslında dewam edilebilir yani.... bi daha bi git bakalım :lepi::lepi:
Ay üzüldüm canım yaa,hayırlısı buymuş demek,ben de yaşadım aynısını bilirim acısını.Allah bir daha yaşatmasın :Saruboceq:
Niye ticker yapmadın ki,artık duyarsın canım hayırlısıyla..Alıştın mı peki hamilelik,annelik düşüncesine..İlk zamanlar farklı bakıyordun?
Önemli olan sadece senin verdiğin ücret değil ki!Devletten de alıyorlar biliyorsun.Sanırım yüzde otuzunu falan biz ödüyoruz sadece.Kan tahlilleri o bu falan olunca fiyat değişiyor tabi.
Burda özel hastanelerde 175 ödediğin yer de var 25 ödediğin yer de var bildiğim kadarıyla;ama doğum da özel hastanede yapılacaksa .ok uçuk rakamalr almalarının bşr anlamı yok zaten doğumda alacaklar alacakalrını.Özel dokotr olayını o yüzden seçmedim.Git özeline ver 150-200lirayı sonra git devlet hastanesine koştur kan tahlillerinin peşinde,ardından yeniden git özele göster tahlillerini... Sürün babam sürün!Ne bu yaaa... benneyaptımki
Aynı paraya geliyor özel hastaneye gitmekle devlette işlerini takip etmek özel doktor nezaretinde devam ediyorsan..
Tabii canım.Özeli ben de tercih etmedim bu şekilde de çok memnunum.Sadece 19tl çıktı cebimden.Yarın vericem bir dahaki gidişimde vermicem inşallah ve o zamanda dilerim kalp atışını duyarım.Sonrada ayda bir gidicem.Zaten yolum da uzak benım için paradan çok yol sıkıntısı oluyor.
Selam kızlar
Naber smart?Kalp atışını duydunuz mu? Elif naptı bu arada?Umarım güzel haberler vermiştir doktordan
Değişen pek bişey yok ruh halimde esasında! :uhm: Kendimi alıştırmaya çalışıyorum;ama bir yanımda "yok canım zaten bebek" diye beni rahatlatmaya devam ediyor.karışığım anlayacağın...
Tickerı da kalp atışını duyunca yapacağım Allah izin verirse çünkü şu an hamile olduğumu düşünemiyorum bile. :bbo:
Hala karışık duygular içindeyim anlayaağın!!! Kızlarla konuşurken biraz kaptırıyorum olaya iyi geliyo :))
Selam canım hoşgeldin...
Beendind eğil mi adamı naniknanik naniknanik
Acaba çok yoğun diye mi salaldı beni iki hafta sonraya anlamadım.
Gerçi direk cep telefonunu verdi bana.Bişey olursa hemen ara;sakın aramamazlık etme dedi ama... :bbo:
Evet böyle rahat bence de :))) Hem eşim de yok benim!Uğraşamam başka türlüsüyle.akannehir
Sen haftaya pazartesi duyarsın kalp atışını kesinlikle :))) Ben ise haftaya çarşamba gideceğim için sendne geç duymuş olacağım :)
Telefonu kastediyorsan;her gün görüşüyorz canım :roflol: Eskiden hayatta aramzdı hergün.Şİmdi günde iki bile aradığı oluyor meraktan :)))Anladım canım,duyarsın Allahın izniyle....Alışırsın bu fikre merak etme,hele bir onun kalp atışlarını duy bak,ilerleyen aylarda hareketlerini bir de,öyle alışacaksın ki ona,için gidecek,hayaller kuracaksın bebeğine dair...
Eşin uzakta mı şimdi,öyle bişeyler hatırlıyorum sanki...Hangi sıklıkta görüşüyosunuz,bu da seni karışık duygulara itmiştir doğal olarak
Biliyom biiyom :))) Pimpirikli değilim şekercim yaaa :))) Bir an önce duymalıyım ki ablamalra artık söyleyebileyim.Allah göstermesin bişey olursa hemen atlayıp gelsinler.Bir de izah sıkıntım olmasın.Tetikte olsunlar....Şİmid herkes laylaylom strilaylom;aynı benim gibi sırnaşık şey Birinelerinin olayın ciddiyetini yakalamsı lazım.O da kalp atışlarından sonra haberi verdiğimde onların üstleneceği bir örev.Ondan taktım bu kalp atışı olayına. kafamçokkarıştı Yoksa hiç fark etmez!Eşime de söz verdim duyunca söyleyeceğim diye.O tutturdu söyle sana bişey olursa onalrın dahaberi yok bend e uzaktayım ne yaparız... Zor ikna ettim.ay ççok pimpirikli oldun amaaa.... ilk 3 ay 15 günde bir oluyooo sonra ayda 1 e düşüyo kontroller hihoyyythihoyyyt
Tabiki sen şu an kendi rahatını düşünmelisin;eşinde olmadığı için.Ama ben herşeyin yolunda gideceğine inanıyorum..İnşallah gelecek hafta bizim haftamız olur.:Saruboceq:
İyi geceler kızlar..Yarın sabah doktor kontrolümüz var,yatayım artık
Dilemma ddddduuuuuuurrrr!
İkiz olduklarını kaçıncı hafatda öğrendinnn?????
:roflol::roflol::roflol::roflol:
zorla ,ikiz yapacak bu çocuğu yaaaa :lepi::lepi:
Telefonu kastediyorsan;her gün görüşüyorz canım :roflol: Eskiden hayatta aramzdı hergün.Şİmdi günde iki bile aradığı oluyor meraktan :)))
Xaten sırf onun burda olmaması attı beni bu karışık duygulara;yoksa çok farklı olurdu tepkim bu habere muhtemelen...
Biliyom biiyom :))) Pimpirikli değilim şekercim yaaa :))) Bir an önce duymalıyım ki ablamalra artık söyleyebileyim.Allah göstermesin bişey olursa hemen atlayıp gelsinler.Bir de izah sıkıntım olmasın.Tetikte olsunlar....Şİmid herkes laylaylom strilaylom;aynı benim gibi sırnaşık şey Birinelerinin olayın ciddiyetini yakalamsı lazım.O da kalp atışlarından sonra haberi verdiğimde onların üstleneceği bir örev.Ondan taktım bu kalp atışı olayına. kafamçokkarıştı Yoksa hiç fark etmez!Eşime de söz verdim duyunca söyleyeceğim diye.O tutturdu söyle sana bişey olursa onalrın dahaberi yok bend e uzaktayım ne yaparız... Zor ikna ettim.
ya sen daha annenlere söylemedin ya... inanamıyorum yaaa... nasıl bir irade sendeki kardeşim... ben 5 e bölünmüştüm vallaha şimdiye, çatlamıştım lülülülülülü
ya sen daha annenlere söylemedin ya... inanamıyorum yaaa... nasıl bir irade sendeki kardeşim... ben 5 e bölünmüştüm vallaha şimdiye, çatlamıştım lülülülülülü