Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kansız değilim canım ama çok üşürürm genelde :)
klimayı açmadım şimdilik hırkayla idare ederım diye :)
burda t-shirtle gezıyoalr ya tööbe tööbeyangın ali olmuş hepsi
![]()
hoşgeldin
canım yanlış hatırlamıyorsam konteste vardı toksoplazma
saol canım.
kontes foruma uğramıyor sanırım di mi ayşeCADIARZU
günaydın kızlaaar opuyorumnanaktan
aaaa bu gün neden bu kadar boş burası bilmiyorumkismile
canım evinde internetı yok sanırım du ben sana forumdan toksoplazması olan bi kaç kişi buliim :)
hoşgeldın canımm :)
demın doluydu gelirler gene :)
saol canım ya. kafayı yicem ciddenmafoldumben
olumunekankayizsmile Ben de sana :))kesinlikle katılıyorum...!!!
Biz bi de o soğukta İstiklal marşına geç kalanalrı bekledik iyice dondukayy ewet ya sabah dondum resmen hala ısınamadım ellerim ayaklarım buz gibi:))
Öğle güneşi vurmaya başladı yaşasıınnn :))))valla kızz ellerim ısınmıyor sabahtan beri g.....m dondu valla![]()
aslında kimse bilmiyordu biz 2 sene kesin çocuk istemiyorduk onlarda bunu böyle biliyordu kan testi nerde yapılıyor bunun için kadın doğum uzmanına gitmeye gerek var mı
kızlar günaydın. bugün dr.dan geliorum toxoplasma varmış ben de. kedi köpekle çiğ etle temas yasak. çiğ et yemek yasak. pişmemiş herşey yasak. sebze meyve yıkanmadan yemek yasak. toxoplasma olan var mı aranızda. çok endişeliyimeyvahedigeldismile
Kız ben çıkmışım o zaman..Ben ikiz olduğklarını 6+3 ken öğrendim canım.İkinci kontrolde yani,kalp atışını duymak için gittiğimde:smiley-cool:
heyooooooo artık çok güzel sudoku çözebiliyorummmmm :lepi: :lepi: :lepi:
gelirler gelirler merak etme :)) Günaydın.günaydın kızlaaar opuyorumnanaktan
aaaa bu gün neden bu kadar boş burası bilmiyorumkismile
canım evinde internetı yok sanırım du ben sana forumdan toksoplazması olan bi kaç kişi buliim :)
hoşgeldın canımm :)
demın doluydu gelirler gene :)
Çok zevkli değil mi :)) ama insnaın gözünü çok yoruyor dikkat et![]()
kızlar günaydın. bugün dr.dan geliorum toxoplasma varmış ben de. kedi köpekle çiğ etle temas yasak. çiğ et yemek yasak. pişmemiş herşey yasak. sebze meyve yıkanmadan yemek yasak. toxoplasma olan var mı aranızda. çok endişeliyimeyvahedigeldismile
aa smarta yetişemedim :hulya:
aa smarta yetişemedim :hulya:
evet ya çok yoruyo gözü smartcım :) eşim de püf noktalar gösterdi meğer bılıomsu o
sen nie sormadınkı bana dio ne bılım aklıma gelmedi![]()
benım 10 dk da çözdüğümü tak tak hemen çözüverdi ükela şakkıdı