Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim :)
günaydınn kısslarrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ayşeee kıss nie geciktiki adetinn okurken dedim hehhh güzel bi haber vericek..:)) kısss kaçamak bişiler oldumu heee şüphelenelimmi hani biliyon 1 damlada olsa yetiyooo :)))
[nanemmm dedinyaa hani 2 sene düşünmüyordum diyee bizde eşimle ilk evlendiğimiz sıralar 3 sene dedik aynı senin düşündüğün gibi düşünmeye başladım artık olmayınca...herhalde Allahım büyük konuştumm o yüzden vermiyo yada gerçekten gönlümüze göre verecekk nasip yaaa kısmetimizde varsa bebek sahibi olmak oda olur canm Allahım çok bekletmesin bizleri...
Hayırlısı olsun nanem gecen beren aplayla konsutuktan sonra rahatladım
eşimle hep konsuuyoruz zaten hayırlısı takmıyorum artık opuyorumnanaktan
ee sizin işler nasıl benim bi sürü evrak yığılmış yaa
müzik açıp hızlı hızlı gireyim bari
müzik olunca fonda daha iyi şapiorm :)))
ayşeee kıss nie geciktiki adetinn okurken dedim hehhh güzel bi haber vericek..:)) kısss kaçamak bişiler oldumu heee şüphelenelimmi hani biliyon 1 damlada olsa yetiyooo :)))
[nanemmm dedinyaa hani 2 sene düşünmüyordum diyee bizde eşimle ilk evlendiğimiz sıralar 3 sene dedik aynı senin düşündüğün gibi düşünmeye başladım artık olmayınca...herhalde Allahım büyük konuştumm o yüzden vermiyo yada gerçekten gönlümüze göre verecekk nasip yaaa kısmetimizde varsa bebek sahibi olmak oda olur canm Allahım çok bekletmesin bizleri...
en iyisini yapıyorsun canım a.s
benimde işlerim yıgılmış onları yazıorum bi yandan :))
aslında hiç çalışasımda yok boshayallersmile
hoşgeldinnn canımmmmm nasılsınolumunekankayizsmilehihoyyythihoyyyt
gunaydınnn hosgeldın canım![]()
günaydın idilimmmm hoşgeldinnn opuyorumnanaktan
günaydın canımm :)
gunaydın gusellerımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlarrr günaydın...
ben adet oldum ya...daha doğumdan 4 hafta geçti...normalde sütü iyi gelenler 3 ay gelmiyormuş
zaten ben takviyeye başladım..genetik mi ne annem ablam hep böle...ben de benzemişim malesef...
gunaydın gusellerımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlarrr günaydın...
ben adet oldum ya...daha doğumdan 4 hafta geçti...normalde sütü iyi gelenler 3 ay gelmiyormuş
zaten ben takviyeye başladım..genetik mi ne annem ablam hep böle...ben de benzemişim malesef...
Hoşbulduk canlarım nasılsınız?
Ayşem hala adet olmamışsınn aklinialirimsmile
Günaydın gökcemmmmmmmmmm.....
Günaydın canım....allah allah çok çabuk geldi senin kırmızılar...hayret?! bilmiyorumkismile
günaydın canımm :)
günaydın canım :)
gayet normal zamanda regl olmuşsun canım bu anormal bi durum değil bildiğim kadarıyla
sütü iyide kötüde gelse böyle regl görülebilir....hayırlısı olsun
eğer emzirmek istiyorsan emzirme koçları fln var yardımcı olabilicek ayrıca
sağlık ocaklarında ve hastanelerde yardımcı olucak birebir eğitimlerde veriliyor...
evet canım
ama bekliyorum olcam inşallah :lepi:
gunaydınnnn bıtanemmmmmmmmm nasılsınnnn
gunaydınn nasılsın canımmm
merhaba arkadaşlar ben daha yeniyim aranızda 4 aylık evliyim eşimle bebk istiyoruz ve 4 gündür adetim gecikti bu zamana kadar adetimle ilgili sorun yaşamadım hamilemiyim bilmiyorum başka belirtide yok açıkcası kafam karışık![]()
emzirmek istemez miyim emziriyorum da..ama günün belli bir vakti gidiyo süt bebekte doymuyo ve ağlıyo o zaman mama veriyoz..uykusuzluk ta etkenmiş tabi..ama emme de ve memeyi tutmada sorun yok sadace tamamiyle kesilir diye korkuyom..bu arada allahın tokatında ne arasın emzirme koçu....en iyi koç annemdi o da gidiyo bugün..yarından itibaren tek başımayımsempatiksalakcinnigünaydın canımm :)
günaydın canım :)
gayet normal zamanda regl olmuşsun canım bu anormal bi durum değil bildiğim kadarıyla
sütü iyide kötüde gelse böyle regl görülebilir....hayırlısı olsun
eğer emzirmek istiyorsan emzirme koçları fln var yardımcı olabilicek ayrıca
sağlık ocaklarında ve hastanelerde yardımcı olucak birebir eğitimlerde veriliyor...
akannehirakannehirakannehirGünaydın gökcemmmmmmmmmm.....
Günaydın canım....allah allah çok çabuk geldi senin kırmızılar...hayret?! bilmiyorumkismile
merhaba arkadaşlar ben daha yeniyim aranızda 4 aylık evliyim eşimle bebk istiyoruz ve 4 gündür adetim gecikti bu zamana kadar adetimle ilgili sorun yaşamadım hamilemiyim bilmiyorum başka belirtide yok açıkcası kafam karışık![]()