• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydınn kısslarrr opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayşeee kıss nie geciktiki adetinn okurken dedim hehhh güzel bi haber vericek..:)) kısss kaçamak bişiler oldumu heee şüphelenelimmi hani biliyon 1 damlada olsa yetiyooo :)))

[nanemmm dedinyaa hani 2 sene düşünmüyordum diyee bizde eşimle ilk evlendiğimiz sıralar 3 sene dedik aynı senin düşündüğün gibi düşünmeye başladım artık olmayınca...herhalde Allahım büyük konuştumm o yüzden vermiyo yada gerçekten gönlümüze göre verecekk nasip yaaa kısmetimizde varsa bebek sahibi olmak oda olur canm Allahım çok bekletmesin bizleri...

gunaydın canım nasılsın opuyorumnanaktan

Hayırlısı olsun nanem gecen beren aplayla konsutuktan sonra rahatladım
eşimle hep konsuuyoruz zaten hayırlısı takmıyorum artık opuyorumnanaktan

ee sizin işler nasıl benim bi sürü evrak yığılmış yaa

müzik açıp hızlı hızlı gireyim bari

müzik olunca fonda daha iyi şapiorm :)))

en iyisini yapıyorsun canım a.s
benimde işlerim yıgılmış onları yazıorum bi yandan :))
aslında hiç çalışasımda yok boshayallersmile

ayşeee kıss nie geciktiki adetinn okurken dedim hehhh güzel bi haber vericek..:)) kısss kaçamak bişiler oldumu heee şüphelenelimmi hani biliyon 1 damlada olsa yetiyooo :)))

[nanemmm dedinyaa hani 2 sene düşünmüyordum diyee bizde eşimle ilk evlendiğimiz sıralar 3 sene dedik aynı senin düşündüğün gibi düşünmeye başladım artık olmayınca...herhalde Allahım büyük konuştumm o yüzden vermiyo yada gerçekten gönlümüze göre verecekk nasip yaaa kısmetimizde varsa bebek sahibi olmak oda olur canm Allahım çok bekletmesin bizleri...

günaydın canımmm opuyorumnanaktan
inşallah gönlümüze göre veri fala beklemeyiz canım ya boshayallersmile
büyük konuşmanın zararlarımı bunlar artık bilemiyorum:)
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin... :Saruboceq:

canım herşeyin hayırlısı rabbim herkese en güzel zamanda versin inşallah :)))
hayırlısıyla sağlıkla....
hep 28 günde bi olur ama senede 1-2 kezde şaşabilir belki bilmiyorum
hayırlısı

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldim :)

günaydın canımm :)

en iyisini yapıyorsun canım a.s
benimde işlerim yıgılmış onları yazıorum bi yandan :))
aslında hiç çalışasımda yok boshayallersmile

benimde yok hiç iş yapasım spor yapmak koşmak fln istiyorum ama püfff sempatiksalakcinni

kızlarrr günaydın...

ben adet oldum ya...daha doğumdan 4 hafta geçti...normalde sütü iyi gelenler 3 ay gelmiyormuş :(
zaten ben takviyeye başladım..genetik mi ne annem ablam hep böle...ben de benzemişim malesef...

gunaydın gusellerımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Günaydın gökcemmmmmmmmmm.....

kızlarrr günaydın...

ben adet oldum ya...daha doğumdan 4 hafta geçti...normalde sütü iyi gelenler 3 ay gelmiyormuş :(
zaten ben takviyeye başladım..genetik mi ne annem ablam hep böle...ben de benzemişim malesef...

Günaydın canım....allah allah çok çabuk geldi senin kırmızılar...hayret?! bilmiyorumkismile

gunaydın gusellerımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kızlarrr günaydın...

günaydın canım :)
gayet normal zamanda regl olmuşsun canım bu anormal bi durum değil bildiğim kadarıyla
sütü iyide kötüde gelse böyle regl görülebilir....hayırlısı olsun

eğer emzirmek istiyorsan emzirme koçları fln var yardımcı olabilicek ayrıca
sağlık ocaklarında ve hastanelerde yardımcı olucak birebir eğitimlerde veriliyor...

Günaydın canım....allah allah çok çabuk geldi senin kırmızılar...hayret?! bilmiyorumkismile

gunaydınnnn bıtanemmmmmmmmm nasılsınnnn

gayet normal zamanda regl olmuşsun canım bu anormal bi durum değil bildiğim kadarıyla

sağlık ocaklarında ve hastanelerde yardımcı olucak birebir eğitimlerde veriliyor...

gunaydınn nasılsın canımmm

merhaba arkadaşlar ben daha yeniyim aranızda 4 aylık evliyim eşimle bebk istiyoruz ve 4 gündür adetim gecikti bu zamana kadar adetimle ilgili sorun yaşamadım hamilemiyim bilmiyorum başka belirtide yok açıkcası kafam karışık :(

merhaba arkadaşlar ben daha yeniyim aranızda 4 aylık evliyim eşimle bebk istiyoruz ve 4 gündür adetim gecikti bu zamana kadar adetimle ilgili sorun yaşamadım hamilemiyim bilmiyorum başka belirtide yok açıkcası kafam karışık :(

4 gün gecikmeyle idrar testinde muhakkak çıkarrr...bence sen hemen bir test almalısın canım. :CüvCüv:

emzirmek istemez miyim emziriyorum da..ama günün belli bir vakti gidiyo süt bebekte doymuyo ve ağlıyo o zaman mama veriyoz..uykusuzluk ta etkenmiş tabi..ama emme de ve memeyi tutmada sorun yok sadace tamamiyle kesilir diye korkuyom..bu arada allahın tokatında ne arasın emzirme koçu....en iyi koç annemdi o da gidiyo bugün..yarından itibaren tek başımayımsempatiksalakcinni
bu arada hamilelik şüphen mi var adet olmamışsın hadi hayırlısızemuszemus

akannehirakannehirakannehir
eveet

hoşgeldın canm aranmızaaaa

daha çok yenısınız allah mutluluğunuzu daım etsın bıtaenmmm

bekle bakalım ınş. hakkınızdan hayırlısı olurrr olumunekankayizsmile

Back
X