• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hiç geçmiyoooooooo vallaaaaa gel aralık gelllll :)

SENİN ARALIĞIN KAÇI ÇIKIYO ŞİMDİ? BENİM DEĞİŞİYO SÜREKLİ YAAA bilmiyorumkismile
SAT TARİHİME GÖRE 21 OCAK
İLK ULTRASON 19 OCAK
İKİNCİ 18 OCAK
ÜÇÜNCÜ 15 OCAK
DÖRDÜNCÜ 16 OCAK

SENİN ARALIĞIN KAÇI ÇIKIYO ŞİMDİ? BENİM DEĞİŞİYO SÜREKLİ YAAA bilmiyorumkismile
SAT TARİHİME GÖRE 21 OCAK
İLK ULTRASON 19 OCAK
İKİNCİ 18 OCAK
ÜÇÜNCÜ 15 OCAK
DÖRDÜNCÜ 16 OCAK

benimki de sürekli değişiyo normalde 26 aralık
ama bazen 21, 19
en son 17 aralık

Son düzenleyen: Moderatör:
CANIM YAAA EVET BİZ DOĞURCAZ SİZ BÜYÜTÇENİZ GÖBÜŞLERİ hihoyyyt AMA İNAN BU ZAMANA KADAR ZAMAN ÇOK ÇABUK GEÇİYODU ARTIK Bİ İKİ HAFTADIR DAHA ZOR GEÇİYO ZAMAN HAVALAR SOĞUDUĞU İÇİN FİZİKSEL SIKINTILARIM PEK KOYMUYO AMA BEKLEMEK ÇOK ZOR :hulya:

Tahmin edebiliyorum canım zaman yaklaştıkça daha zor geçiyordur; ayy büyüsün göbüşler büyüsün:CüvCüv:

benimki de sürekli değişiyo normalde 26 aralık
ama bazen 21, 19
en son 17 aralık

YAAA E SENİNDE Bİ HAFTA ÖNDEN GİDİYO DEMEKKİ BENİM GİBİ HATTA Bİ HAFTADAN FAZLA ÇIKMIŞ SON GİDİŞİNDE MAŞŞALLAHHH ALLAH NAZARDAN SAKLASIN :nazar: AMA BANA DEDİLERKİ ULTRASONDA ÇIKAN TARİHE GÖRE DOĞUM YAPILIYOMUŞ DOĞRUMU BU ? YOKSA SAT HESAPLANIP ONA GÖREMİ YAPILIYO. GERÇİ SANCI NE ZAMAN GELİRSE AMA SEZARYEN OLURSA NASIL OLUYO ONU MERAK ETTİM bilmiyorumkismile

YAAA E SENİNDE Bİ HAFTA ÖNDEN GİDİYO DEMEKKİ BENİM GİBİ HATTA Bİ HAFTADAN FAZLA ÇIKMIŞ SON GİDİŞİNDE MAŞŞALLAHHH ALLAH NAZARDAN SAKLASIN :nazar: AMA BANA DEDİLERKİ ULTRASONDA ÇIKAN TARİHE GÖRE DOĞUM YAPILIYOMUŞ DOĞRUMU BU ? YOKSA SAT HESAPLANIP ONA GÖREMİ YAPILIYO. GERÇİ SANCI NE ZAMAN GELİRSE AMA SEZARYEN OLURSA NASIL OLUYO ONU MERAK ETTİM bilmiyorumkismile

benmkı şimdıllıkkkk 25 ocak gorunuyor gusellerrrrr ınş. sağlıklı kıucağıma alırım bebeğimiiii :Saruboceq:

ademerve; Tahmin edebiliyorum canım zaman yaklaştıkça daha zor geçiyordur; ayy büyüsün göbüşler büyüsün:CüvCüv:[/QUOTE .!.:
HAHAHAHAH kaydirigubbakcemile3 SONRA DUR YAFF NEREYE GİDİYON GÖBÜÜÜŞ DİYOSUN AMA SENİ DİNLEMİYO MERVECİM kaydirigubbakcemile2 İLERİ DOĞRU GİDİYO HIZLI Bİ ŞEKİLDE ŞİMDİ BENİM GÖBÜŞ SİVRİ BİDE ÖNE DOĞRU SİVRİ Bİ YUMURTA ÇIKIYO SANKİ :1:

HAHAHAHAH kaydirigubbakcemile3 SONRA DUR YAFF NEREYE GİDİYON GÖBÜÜÜŞ DİYOSUN AMA SENİ DİNLEMİYO MERVECİM kaydirigubbakcemile2 İLERİ DOĞRU GİDİYO HIZLI Bİ ŞEKİLDE ŞİMDİ BENİM GÖBÜŞ SİVRİ BİDE ÖNE DOĞRU SİVRİ Bİ YUMURTA ÇIKIYO SANKİ :1:

Doğru diyorsun canım...Ama eminim çok yakışmıştır:nazar:
Yerim sizin göbüşünüzü yaa :CüvCüv:

ayyy ben yerımm onunnn sıvrılıklerınııı sempatiksalakcinni

bilmiyorum valla hiç sormadım doktoruma .... bilmiyorumkismile

SENİN NORMAL HAFTASINDA İLERLİYO DEMEKKİ GÖKÇECİM MAŞALLAH ALLAH NAZARDAN SAKLASIN BEBİŞİNİ :nazar: ADINI NE KOYACAKSINIZ?

ayyy teyzesı duymadın mı allahımnasıp edersee mert kağan koyacağızzz sen ne düşünüyorsunnn bu arada evet maşallah dıyelımmm herbırımızınkıneeee :nazar:

canım son hafalarında bebegın kilosunu almış gayette iyi durumdayken

birazcıkta doktorun insiyatifi ile alınıyor sezeryan tarıhının kararı

doktor uygun gördüğü hafta yapıyor yani beşlli bi haftası yok

superisiiiii sen sezeryan mı istiyorsun kuzum?

Kızlar albümüme göbüşümün resmini koydum kaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
cık cık cık kızım taktın bebişin pipisine haaaaa bırak yavruşun pipisiniiiii rahatttt :emir_bebek: yakuşuklum pipisiz napçakkk yeme didikkkkk :ecrin_bebek: kulaklarını ye -tatlicadiarzu- GELLL OCAKKKK GELLLLLL!!!!!!! 2011 YILI NERDE KALDI YAAA PUFFFFFF sositososito

hiç geçmiyoooooooo vallaaaaa gel aralık gelllll :)

Nisan 2011 GELSİNNNNNNN sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu canım nasıl gidiyo hamilelik yaaaaa uğramaz oldun topiğe

canımm yeni gördüm kusura bakma :)
yok kız geliyorum arada bir,ya bulantılarım çok fenaydı canım
ondan pek keyfim yoktu,sürekli dinleniyordum ama hafiflemeye başladı sanırım :)
sen nasılsınnnnnŞeniz

ademmerve saol cnm desteklerın ıcın yarın sana ve arkadaslra bıldırcem sonucu. bana bu gece dua et demın çamaşır astım belım daha cok agrıdı yaa ufff

Back
X