• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ama referans aralıgı 0-2,9 nasıl oluyo bu

canım 5 den yukarısı gebelık var kabul ediliyor ki o da 3 haftalık için gecerli
senın reglın kaç gun gectı eger 1-2 gun gectıyse muhtemelen 4 haftalık hamile
olman gerekir

bana gebelik yok gibi geldi ama beta çıktıgına göre bişey var
bazen bazı hormonların salgılanması betanında salgılanmasına sebep olabiliyormuş ya öyle bişey ya kimyasal gebelık
yada gec döllenme olabılır çok yenı olabilir asıl önemli olan değerin gün aşırı
ikiye katlayıp katlamadıgıdır deger gun gectıkce yukselıosa oh ne ala ama senın degerın cok düşük canım....

gebelik yok bence :((((

bak referans aralıgı şöyle

3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

Son düzenleme:
cnm benım testte yazan referans aralıgı nıye degısık???

kıslarrr ben cıkıyorum hepinize iyi geceler tatlı rüyalar..
bu gece falz kalamıyorum yolculuğun yorgunluğunu atamadım üstümden..
öptümm şekerler..

canım işte senın test negatif en düşük referans 5 olmalıydı

hayır cnm benımkı 1,00 onu anladımda resme bakarsan referans aralıgı 0 - 2,9 yazıyo yanı en az 5 olmalıysa neden 2,9 yazıyo onu anlayamadım yaa uff kafam karıstı ya

smartcım ya ben hiç ara veremedim caya. düşün sigarayı bıraktım çayı bırakmadım..bilmiyorumkismile
Ben bir de şekersiz içiyorum çayı!ASla şekerli de içemem! akannehir

canım çayı çok sevıyosun bellı 5 bardak içiyorum dıyosun suan açık iç ama zamanla azalt çünkü vücudundakı demırı alıyo tatlım hele yemekle bırlıkte içtiginde tamamen zararlı bılgın olsun kanın düşer hep

Benim günlük on bardak garantiydi en az haliyle...Hakikaten tiryakiyimdir;çğretmen hastalığı sanırım.Şekersiz içmek de ayrıca demiri boşaltır biliyorum aslında ama olmadı demir takviyesi verir bana doktor;onun için de vücudunda varsa vardır yoksa ben veremem demez yaaa!:1: Bebek varsa;ona bir zararı yoksa mühim değil esasında benim için!

ayy buna hiç ihtimal vermiyorum acıkcası..:umursamaz:
heralde öyle bişiy olursa şak diye bayılırım.akannehir

evet sen her defasında söylerdin ben öyle cok çalışımam diye rabbim duydu sesini..opuyorumnanaktan

Canım benim!Darısı başına inşallah!!! :Saruboceq:
Benimki aylar sonra hatta bir yıldan uzun süre spnra çok ani;hiç beklenmedik zamanda geldi.Umarım seninki de süpriz yapar sana en kısa zamanda... olumunekankayizsmile
Tabi bu gece kocişinle ilk gecen yoksundur buralarda :))) Action sabah yetmedi herhalde ;)

selam güzellerrr nörüyonuzzzzz:hulya:sempatiksalakcinni

smarttt hoşgeldinnnn kaydirigubbakcemile2

CAnım benim!Doktor startı vermiş! :lepi: Bahsettiğimiz gibi jübileni de yapmışsındır malum konuda;e artık çalışmalara başlıyorsun demek oluyor buuuu! :1: :1:
YAŞASIINNNN..... Sen doğurgan gacısın;patlatırsın hemen bu ay bebişi;hep birlikte bekleriz yine eskisi gibi olumunekankayizsmile

kızlar reglime1 hafta kalmışşşşşdelikafadulden
ama bu ay benim regl olmaya niyetim yokk:umursamaz:olmicem iştee banenee zati göğüslerimde ağrımıyo bu ayy kasıklarımdada batmalar oluyoo birden biree bu ayy bence var bişiler:CüvCüv: ya sizceee hami,le olduğumu hisseden 6 hissi kuvvatlı biri yokmu aranızdaa hııızemuszemus
smart cicim sen kızım olcak diyosun ama ben senin oğlun olcak gibi hissediyoruumm hayatımm kusra bakmaalülülülülülünaniknaniksırnaşık şey

ama referans aralıgı 0-2,9 nasıl oluyo bu

test referansına bakılırsa bana
var gibi geldi ..ben ne zamn yaptırdıysam 0,100-0,145 çıkıyodu ve negatif deniyodu yani seninki1,00 çıkmışş yaniii bilmiyorum ama bana var gibi geldi arkadaşım inşallah ta vardır:Saruboceq:hayırlısı olsunnyerimseniben

test referansına bakılırsa bana
var gibi geldi ..ben ne zamn yaptırdıysam 0,100-0,145 çıkıyodu ve negatif deniyodu yani seninki1,00 çıkmışş yaniii bilmiyorum ama bana var gibi geldi arkadaşım inşallah ta vardır:Saruboceq:hayırlısı olsunnyerimseniben

canım benımde kafamı kurcalayn o oldu zaten yarın bellı olucak bakalım acaba özeldede yaptırsammı zaten sinir oldum sol koluma soktu sırıngayı boş cıkardı kan gelmemıss peh peh sagdan baska bı hemsıre aldı. zor aldı oda..

kızlar reglime1 hafta kalmışşşşşdelikafadulden
ama bu ay benim regl olmaya niyetim yokk:umursamaz:olmicem iştee banenee zati göğüslerimde ağrımıyo bu ayy kasıklarımdada batmalar oluyoo birden biree bu ayy bence var bişiler:CüvCüv: ya sizceee hami,le olduğumu hisseden 6 hissi kuvvatlı biri yokmu aranızdaa hııızemuszemus
smart cicim sen kızım olcak diyosun ama ben senin oğlun olcak gibi hissediyoruumm hayatımm kusra bakmaalülülülülülünaniknaniksırnaşık şey

Oğlun olacak diyenlerle konuşmuyorum bennnn! :olmaz: KIZIM olacak benim;eminim!
Canım ben hamşle olduğumu hissetmiştim manyak derecede;Ama kendime konduramamıştım. akannehir Yok canım değildir değildir diye diye en sonunda mecburan yapmıştım testi.....Hem de ov. gününden beri bir gariplik olduğunun farkındaydım kendimde.

Oğlun olacak diyenlerle konuşmuyorum bennnn! :olmaz: KIZIM olacak benim;eminim!
Canım ben hamşle olduğumu hissetmiştim manyak derecede;Ama kendime konduramamıştım. akannehir Yok canım değildir değildir diye diye en sonunda mecburan yapmıştım testi.....Hem de ov. gününden beri bir gariplik olduğunun farkındaydım kendimde.

benide hisset nolursunn sırnaşık şeysırnaşık şey
kız hamilemiyim acep ben hissetmeye hissediyomda 5 yıldan sonra sanki mucize gibi geliyo yanii hayall gibiii ay ne bilim işte ondannn anladın sen onuu temem temem kızın olsunn hadiii tübe tübee allahın işine karışmayalım kızzzz o hangisini nasip ederse eli ayağı düzgün sağlıklı olsun hayırlı olsunda ne erkek olsun kız olsun ne olcakkk:Saruboceq:

benide hisset nolursunn sırnaşık şeysırnaşık şey
kız hamilemiyim acep ben hissetmeye hissediyomda 5 yıldan sonra sanki mucize gibi geliyo yanii hayall gibiii ay ne bilim işte ondannn anladın sen onuu temem temem kızın olsunn hadiii tübe tübee allahın işine karışmayalım kızzzz o hangisini nasip ederse eli ayağı düzgün sağlıklı olsun hayırlı olsunda ne erkek olsun kız olsun ne olcakkk:Saruboceq:

Ben hep hayırlı zamanda hayırlı evlat istedim çok şükür;zamanı buymuş!Hayırlısı neyse o olacak hayatımda;buna eminim!Aklımdan geçen de kız!İnşallah olur...

Benim hamilelik belirtileri
ov. günüm gelir hafif bir sıız hissederim ve geçerdi;ancak bu defa yaklaşık bi beş altı gün o sıızya benzer bir sıız hissettim.Hatta "ne çatlamaz yumurtaymış bu!" demiştim içimden.O süreçte gelen akıntı da dikkatimi çekmişti.Bir kaç ün sonrasında da hiç dokunmadığım halde acayip bir göğüns sızısı vardı ki;onu da pek yaşamam.Bunalr pimpiriklendirmişti beni.Artı normalde ov.dan sonra kesilen akıntı ara ara devam ediyordu.
benim baş dönmem çok oldu.Çoktan kastım saniyelik vurur geçer ya o şekilde(bu hala devam ediyor) bu kadar belirtiye ben hamleyim dedim ama konduramadım kendime.Çünkü o sızıların olduğu dönemde çalışmadık özellikle olmasın diye.Oysa ki ondan önce yapılan action gitmiş yumurtayı bulmuş hissettiğimde muhtemelen bebek yapım çalışmasıymış akannehir Çünkü başka ilişki olmadı;bebek başka zaman olmuş olamaz...

Velhasıl sonunda cesaret edip yaptım testi ve çıktı anında. akannehir
İnşallah senin de içindeki his doğruyu söylüyordur...Ben hep regl gecikmesinden önce hissettim diyenlere gülüyordum ama onlardan biri oldum! :S

Son düzenleme:
Back
X