• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yavyumm hoşgeldinn bir türlü denk gelemdik..
cok gecmiş olsun kuzum rabbim aynı acıları tekrardan yaşatmasın..
hayırlı sağlıklı hamişlikler nasip etsin inş..
nasılsın şimdi...

nasıl oldu senin hamileliğinin süpriz oldu sanırım merak ettim yelizcem sen biliyonmu ???

hayatım sarılale eşinden ayrılacağı sırada hamile olduğunu öğrendi 2 aydır filan ayrı yaşıyolardı ama arada kacak et kesmişler :kedi::kedi:ve adet gününde test yaptı hamile olduğunu öğrendik:CüvCüv: yani herkez şok oldu cünkü eylülde boşanma davası vardı.eyvahedigeldismile..vee tabiki ayrılmadılar bebişleri onları ayırmadı..:emir_bebek::emir_bebek:

hoşgeldin elifcim nasılsın opuyorumnanaktan

iyiyim bitanem.sen nasılsınn?? a.s.
yavyumm hoşgeldinn bir türlü denk gelemdik..
cok gecmiş olsun kuzum rabbim aynı acıları tekrardan yaşatmasın..
hayırlı sağlıklı hamişlikler nasip etsin inş..
nasılsın şimdi...

evet canımm..denk gelemedik.hoşgeldin sefa getirdinn...
iyi olmaya çalışıyorumm..bazen depresyona giriyorum bazen normale dönüyorumm..
Rabbim yardımcımız olsunn...hevesim yarıda kaldı..napalım.nasibin önüne geçilmiyor...
sende iyisin okuduğum kadarıyla..preseede başlıyacakmışsınn..e tatildende döndünn
bu enerjiynen ikiz bekliyok garii... kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

hayatım sarılale eşinden ayrılacağı sırada hamile olduğunu öğrendi 2 aydır filan ayrı yaşıyolardı ama arada kacak et kesmişler :kedi::kedi:ve adet gününde test yaptı hamile olduğunu öğrendik:CüvCüv: yani herkez şok oldu cünkü eylülde boşanma davası vardı.eyvahedigeldismile..vee tabiki ayrılmadılar bebişleri onları ayırmadı..:emir_bebek::emir_bebek:

görüyormusun bebişin uğurunu sen maşallah...:asigim:

tatlım haraketlı olması sorun etmıyormus teyzemın kızıda gıttı senın gıbıydı tek gogusteydı onun ama keteme gıttı bısey cıkmadık korkmaa.s
inşallah canım
AYLİN20, ay_she+, bellee+, SariLale+, Yildiz10+
günaydın topiğin güzelleri nasılsınız bakalım bu sabah..
ben kendi adıma süperim...
günaydın canım şimdi daha iyiyim
canım benim hiççç moralini bozma sen herşey hayırlısıyla düzelir.çocuk içinde hiçç sıkma canını herşey olacagına varıyo ondan ötesi yok
evet canım biz ne yapsak boş hakkımızda hayırlısı
Kızlar mezun olmuşum sonunda bitti ilahiyat allahımmmmmm çok şüküüürrr :d :d :d
hayırlı olsun canım tebrik ediyorumolumunekankayizsmile
geldim bendeee:sinifsinif:
hoş geldin canım
yerimsenibena.sa.s:roflol::roflol:

nasıl oldu senin hamileliğinin süpriz oldu sanırım merak ettim yelizcem sen biliyonmu ???
evet canım az çok biliorum eşiyle boşanmak üzerelerdi evleride ayrıydı sanırım ama dayanamamışlar ekşın yapınca hamiş kaldı lale allahın lütfu işte ayrılmalarına engel oldu allahım onlara bebeiş yolladı

iyiyim bitanem.sen nasılsınn?? a.s.

Rabbim yardımcımız olsunn...hevesim yarıda kaldı..napalım.nasibin önüne geçilmiyor...
sende iyisin okuduğum kadarıyla..preseede başlıyacakmışsınn..e tatildende döndünn
bu enerjiynen ikiz bekliyok garii... kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

iyiyim tatlım sagolasın.iş güç ev kafa kalmıyo valla :hulya:

canım sıkkın sabhtan berii karnım agrıo kasılıyo durmadann...
canım dur bakalım daha cok erken stres yapman için...
belki bebek o yüzden ağrıyo..yani bekle bakalım...

hoşbuldum canım..Şeniz
böyle olman gayet normal yaşadıkların kolay şeyler değil.:gitme:
rabbim hepimizin yardımcısı olsun.:Saruboceq:.insan ne kadar seviniyo hamile kaldığında ama hiç bilmiyoruzki ilerleyen zamanda ne olucağını yani illa hamile kalmak değil hayırlısıyla hamile kalıp sağlıklı sıhattli kucağımıza alabilmek önemli....:Saruboceq::Saruboceq:
inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır sağlıklı hamişlikler yaşarsın canım..:Saruboceq:
bende iyiyim cok şükür evet preseedim geldi adetim gelsede başlasam diyorum cok heyecanlıyım sanki preseedle olacak gibi bir heyecan var içimde hihoyyythayırlısı artık..boshayallersmile
artıkın bu enerjiyle ikizmi olur üçüzmü bilemiyorum dermişim..:lepi:
allah sağlıklı versinde birtaneyede razıyım yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsun..boshayallersmile

görüyormusun bebişin uğurunu sen maşallah...:asigim:
yaa allahım cok büyük 3 yıl uğraştı olmadı kacak et keserken geliverdi bebişi..:emir_bebek:
günaydın canım şimdi daha iyiyim

yerimsenibena.sa.s:roflol::roflol:

iyi olmana sevindim canım..opuyorumnanaktan

ne güüyon kızzz fatoş diyecek yine benimi cekiştirdiniz..sırnaşık şeysırnaşık şey

canım dur bakalım daha cok erken stres yapman için...
belki bebek o yüzden ağrıyo..yani bekle bakalım...

hoşbuldum canım..Şeniz
böyle olman gayet normal yaşadıkların kolay şeyler değil.:gitme:
rabbim hepimizin yardımcısı olsun.:Saruboceq:.insan ne kadar seviniyo hamile kaldığında ama hiç bilmiyoruzki ilerleyen zamanda ne olucağını yani illa hamile kalmak değil hayırlısıyla hamile kalıp sağlıklı sıhattli kucağımıza alabilmek önemli....:Saruboceq::Saruboceq:
inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır sağlıklı hamişlikler yaşarsın canım..:Saruboceq:
bende iyiyim cok şükür evet preseedim geldi adetim gelsede başlasam diyorum cok heyecanlıyım sanki preseedle olacak gibi bir heyecan var içimde hihoyyythayırlısı artık..boshayallersmile
artıkın bu enerjiyle ikizmi olur üçüzmü bilemiyorum dermişim..:lepi:
allah sağlıklı versinde birtaneyede razıyım yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsun..boshayallersmile

valla çok güzel anlatmışsın canım hamile kalınca ne kadar seviniyo insan ama bi o kadarda endişeee.ayy işallah hepimize verir rabbim o güzel duyguyuuu

selam kızlarrr
dün sadece belim ağrıyordu,akşamına sağ bacağım kalçamdan tutuldu, resmen yürüyemedim..ayağımın üstüne basamadım acıdan.
ya kızlar bide ben şu gaz ve kabızlık olayını nasıl çözücem?

ee sizler nasılsınız cicişler

öylemiii ohaoldumsmile

valla çok güzel anlatmışsın canım hamile kalınca ne kadar seviniyo insan ama bi o kadarda endişeee.ayy işallah hepimize verir rabbim o güzel duyguyuuu

aminn canım rabbim inş. en kısa zamanda nasip etsin hepimize dünyanın en güzel şeyi anne olmak..zemuszemus

Back
X