Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geldim bendeee:sinifsinif:
hadi hayırlısı kıs bide hamile olursan sende benim gibi milleti şok edersin kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin canım hayırdıur canınmı sıkkın
geldim bendeee:sinifsinif:
hoşgeldin canımmm.opuyorumnanaktan..ne oldu morelin bozuk sanki..lmaz:
nasıl oldu senin hamileliğinin süpriz oldu sanırım merak ettim yelizcem sen biliyonmu ???
hoşgeldin elifcim nasılsın opuyorumnanaktan
yavyumm hoşgeldinn bir türlü denk gelemdik..
cok gecmiş olsun kuzum rabbim aynı acıları tekrardan yaşatmasın..
hayırlı sağlıklı hamişlikler nasip etsin inş..
nasılsın şimdi...
hayatım sarılale eşinden ayrılacağı sırada hamile olduğunu öğrendi 2 aydır filan ayrı yaşıyolardı ama arada kacak et kesmişler :kedi::kedi:ve adet gününde test yaptı hamile olduğunu öğrendik:CüvCüv: yani herkez şok oldu cünkü eylülde boşanma davası vardı.eyvahedigeldismile..vee tabiki ayrılmadılar bebişleri onları ayırmadı..![]()
inşallah canımtatlım haraketlı olması sorun etmıyormus teyzemın kızıda gıttı senın gıbıydı tek gogusteydı onun ama keteme gıttı bısey cıkmadık korkmaa.s
günaydın canım şimdi daha iyiyimAYLİN20, ay_she+, bellee+, SariLale+, Yildiz10+
günaydın topiğin güzelleri nasılsınız bakalım bu sabah..
ben kendi adıma süperim...
evet canım biz ne yapsak boş hakkımızda hayırlısıcanım benim hiççç moralini bozma sen herşey hayırlısıyla düzelir.çocuk içinde hiçç sıkma canını herşey olacagına varıyo ondan ötesi yok
hayırlı olsun canım tebrik ediyorumolumunekankayizsmileKızlar mezun olmuşum sonunda bitti ilahiyat allahımmmmmm çok şüküüürrr :d :d :d
hoş geldin canımgeldim bendeee:sinifsinif:
yerimsenibena.sa.s:roflol::roflol:hayatım sarılale eşinden ayrılacağı sırada hamile olduğunu öğrendi 2 aydır filan ayrı yaşıyolardı ama arada kacak et kesmişler :kedi::kedi:ve adet gününde test yaptı hamile olduğunu öğrendik:CüvCüv: yani herkez şok oldu cünkü eylülde boşanma davası vardı.eyvahedigeldismile..vee tabiki ayrılmadılar bebişleri onları ayırmadı..![]()
evet canım az çok biliorum eşiyle boşanmak üzerelerdi evleride ayrıydı sanırım ama dayanamamışlar ekşın yapınca hamiş kaldı lale allahın lütfu işte ayrılmalarına engel oldu allahım onlara bebeiş yolladınasıl oldu senin hamileliğinin süpriz oldu sanırım merak ettim yelizcem sen biliyonmu ???
iyiyim bitanem.sen nasılsınn?? a.s.
evet canımm..denk gelemedik.hoşgeldin sefa getirdinn...
iyi olmaya çalışıyorumm..bazen depresyona giriyorum bazen normale dönüyorumm..
Rabbim yardımcımız olsunn...hevesim yarıda kaldı..napalım.nasibin önüne geçilmiyor...
sende iyisin okuduğum kadarıyla..preseede başlıyacakmışsınn..e tatildende döndünn
bu enerjiynen ikiz bekliyok garii... kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
canım dur bakalım daha cok erken stres yapman için...canım sıkkın sabhtan berii karnım agrıo kasılıyo durmadann...
evet canımm..denk gelemedik.hoşgeldin sefa getirdinn...
iyi olmaya çalışıyorumm..bazen depresyona giriyorum bazen normale dönüyorumm..
Rabbim yardımcımız olsunn...hevesim yarıda kaldı..napalım.nasibin önüne geçilmiyor...
sende iyisin okuduğum kadarıyla..preseede başlıyacakmışsınn..e tatildende döndünn
bu enerjiynen ikiz bekliyok garii... kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
yaa allahım cok büyük 3 yıl uğraştı olmadı kacak et keserken geliverdi bebişi..görüyormusun bebişin uğurunu sen maşallah...:asigim:
günaydın canım şimdi daha iyiyim
yerimsenibena.sa.s:roflol::roflol:
canım dur bakalım daha cok erken stres yapman için...
belki bebek o yüzden ağrıyo..yani bekle bakalım...
hoşbuldum canım..Şeniz
böyle olman gayet normal yaşadıkların kolay şeyler değil.:gitme:
rabbim hepimizin yardımcısı olsun.:Saruboceq:.insan ne kadar seviniyo hamile kaldığında ama hiç bilmiyoruzki ilerleyen zamanda ne olucağını yani illa hamile kalmak değil hayırlısıyla hamile kalıp sağlıklı sıhattli kucağımıza alabilmek önemli....:Saruboceq::Saruboceq:
inşallah en kısa zamanda tekrar hamile kalır sağlıklı hamişlikler yaşarsın canım..:Saruboceq:
bende iyiyim cok şükür evet preseedim geldi adetim gelsede başlasam diyorum cok heyecanlıyım sanki preseedle olacak gibi bir heyecan var içimde hihoyyythayırlısı artık..boshayallersmile
artıkın bu enerjiyle ikizmi olur üçüzmü bilemiyorum dermişim..:lepi:
allah sağlıklı versinde birtaneyede razıyım yeterki sağlıklı hayırlı evlat olsun..boshayallersmile
hayatım sarılale eşinden ayrılacağı sırada hamile olduğunu öğrendi 2 aydır filan ayrı yaşıyolardı ama arada kacak et kesmişler :kedi::kedi:ve adet gününde test yaptı hamile olduğunu öğrendik:CüvCüv: yani herkez şok oldu cünkü eylülde boşanma davası vardı.eyvahedigeldismile..vee tabiki ayrılmadılar bebişleri onları ayırmadı..![]()
valla çok güzel anlatmışsın canım hamile kalınca ne kadar seviniyo insan ama bi o kadarda endişeee.ayy işallah hepimize verir rabbim o güzel duyguyuuu