• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
been bı tane türk sineması bulup onu izlicem kızlarr-tatlicadiarzu-

kızlar yaa
ben bebek şekeri yapmak istiyorum..şimdi evdeyim ya,canım sıkılıyor..e iş de yapamıyorum..onları bari yapayım..ama bana güzel,kolay ve ucuz modeller bulmama yardımcı olurmusunuz?

çiğdemcim bende bebekımın şekerlerini kendım yapmak istiyordum
ama kısmet olmadı biliosun onun içn topladıgım resimler vardı hemen face de kk da
grup açıp eklıyorum resımlerı canım ordan bakarsın :)

ayşe duy duyyy :roflol:

g:

OoOoooo yanmışım ben ooOoOoo sönmüşüm beeennn sositososito sositososito sositososito

ya bende yuzmek istiyorum bu yıl doyamadım :gitme: havuzamı yazılsam diom ama ev almayı planlıyoruz oda masraf olacak ayyy ne zor bütün sosyalliğim biticek sanırım:

kuşum havuza filan gireyim deme yoksam mantar enfeksiyon filan kaparsın..bilmiyorumkismile
hamileler için havuza girmek tahlikeli..:olmaz:
seneye bebikinle beraber yüzersin..kaydirigubbakcemile2
evmi alıcaksınız hadi hayırlı olsun canım şimdiden ..a.s.

ama kısmet olmadı biliosun onun içn topladıgım resimler vardı hemen face de kk da

OoOoooo yanmışım ben ooOoOoo sönmüşüm beeennn sositososito sositososito sositososito

tamam canım bakarım hemen

yaa kızlarrr bende facebooktaki kadınlar klübüne katılmak istiom ama bulamadım link atarmısınız yada msjjj

been bı tane türk sineması bulup onu izlicem kızlarr-tatlicadiarzu-
sanırsam sen türk sinemasına aş erdin..izlede bari içinde kalmasın..sengözlerimebaksanab

aa koyy koyy alkisalkisalkiscok severim öyle şeyleri..bayanssulusmile

kuşum havuza filan gireyim deme yoksam mantar enfeksiyon filan kaparsın..bilmiyorumkismile
hamileler için havuza girmek tahlikeli..:olmaz:
seneye bebikinle beraber yüzersin..kaydirigubbakcemile2
evmi alıcaksınız hadi hayırlı olsun canım şimdiden ..a.s.

ya araştırıyoruz daha 800 kira ödüyorum zaten zam gelcek nisanda mantıksızlaşmaya başladı bakalım hayrlısı ise alırız kısmet

izle şekerim fatmagülün sucu var video googlede hülya avşarlı onu izle istersen kaydirigubbakcemile3

aaaaaaaaa dur bakım türk sineması izle dedım google a bana erotik türk sineması cıkartıyo googleda sapıttı anacım aklinialirimsmileaklinialirimsmile zaten cok ıhtıyacım var ne zamandır eksın yokkk :dilcikar::1:

yaa kızlarrr bende facebooktaki kadınlar klübüne katılmak istiom ama bulamadım link atarmısınız yada msjjj

canım grup gizli ben davet etmezsemm giremessın kaydirigubbakcemile3

aramalarda flnda çıkmaz sen bende eklımısınkı özel msj atıorm adımı

eklede sana da davetıye yollıym

ya araştırıyoruz daha 800 kira ödüyorum zaten zam gelcek nisanda mantıksızlaşmaya başladı bakalım hayrlısı ise alırız kısmet

inşallah gönlüne göre bir ve bulursun canım..
zaten 800 kira veriyoan üstüne biraz daha koyar banka kredini ödersin..
hayırlısı olsun..

Ayyyy bu nasıl bi masumluk güzellikkkkk

Eklentiler

• $bebek-bere.webp
    $bebek-bere.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 24
inşallah gönlüne göre bir ve bulursun canım..
zaten 800 kira veriyoan üstüne biraz daha koyar banka kredini ödersin..
hayırlısı olsun..

hayırlısı bakalım çok istiyorum sıpama bişiler yapmak inşAllah gönlümüze göre olur

çok yakın ir arkadaşımın bebeği..............

Back
X