• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
cnm bak burda birsürü model var bence en uygunu örgü modeller hem ucuz hemde eglencelidir minicik patikler yada yelekler
örgü bebek şekerleri - Google'da Ara

canım anlamadığım bişey varsa o da örgü ve danteldir :)) hiiçç bilmem öle şeyleri.. ama teşekkür ederim yine de..bi kaç tanesi fikir verdi bile :)

kızlar ben sıcak bi duşa gireyim,çok canım istedi :))

anammm bi kaç saatliğine kayboldum neler olmuş topikte...hep de ben yokken oluyor böle şeyler iki çift laf da bende edeydim gariii guclubacismile
neyse siz zaten hadlerini bildirmişsiniz agzınıza saglıkkk kaydirigubbakcemile5

çiğdoşum balımmm facebookte k.k'ya resim koydum senin üçüzler için baktınmı hiç:)

bugün çok yogundum kızlar ya kusura bakmayın fazla katılamadım size..
mesaimde bitmek üzere ama gidene kadar budayım:)

anammm bi kaç saatliğine kayboldum neler olmuş topikte...hep de ben yokken oluyor böle şeyler iki çift laf da bende edeydim gariii guclubacismile

çiğdoşum balımmm facebookte k.k'ya resim koydum senin üçüzler için baktınmı hiç:)

biz hallettik kuzum en son ayşe dalıyordu korkup kaçtılar :roflol: :roflol:
faceye giremiyorum uyuz olucammmm

biz hallettik kuzum en son ayşe dalıyordu korkup kaçtılar :roflol: :roflol:
faceye giremiyorum uyuz olucammmm

:roflol: :roflol: :roflol:
iyi haşlamış ayşem efferim ona olumunekankayizsmile

sen niye face giremiyosun yinemi banladılar bi düzelemedi seninde tatlım ya olumunekankayizsmile

oyyy çiğdoşum benimmm profil resmi yapmış ona buldugum resmi kuzum benimm yerim seni ben olumunekankayizsmile

ayşem ekledimm canımcımm senii

gördm canım :) davet gönderdım grup için :)

neyse kızlarr ben kacarr..
yemek yapıcam akşama yine gelirim..öptümmmm muckkkkkk

güle güle canım

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

aaaaaayyyyyyy ben kavgayı kaçırmışıııııımmmm çok sinir olduuuum yaaaaa kötükedihüso benim o arkadaşlara 5 - 10 - 15 - 28 çift lafım vardı ama neyyyseeee!!!!

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

şakkıdı şakkıdı şakkıdı

aaaaaayyyyyyy ben kavgayı kaçırmışıııııımmmm çok sinir olduuuum yaaaaa kötükedihüso benim o arkadaşlara 5 - 10 - 15 - 28 çift lafım vardı ama neyyyseeee!!!!

sorma canım ya bende kaçırmışım kavgayı...yetişemedik guclubacismile
ama kızlar bizim yerimizede iyi sölemişler onlara hele ayşem yanında olsa dalacakmış valla:))

şakkıdı şakkıdı şakkıdı

ama kızlar bizim yerimizede iyi sölemişler onlara hele ayşem yanında olsa dalacakmış valla:))

cık cık cık manyakmı bunlar yaaa gelmişler burda bide bize kalitesiz didileeer bilmiyorumkismile ayşe iyi söylemiş hayret bişi hayır aylin sustukça eflalmi ne haltsa tansiyonu yükseltiyo sanki tv şovu yapılıyo burda

iyi haşlamış ayşem efferim ona olumunekankayizsmile

sen niye face giremiyosun yinemi banladılar bi düzelemedi seninde tatlım ya olumunekankayizsmile

yoky ok ofiste engelledik fikir benden çıktı ama şimdi çok pişmanım :gitme:
hiç çalışmıyordum napimmm

canım sana arkadaşlık yolladım faceden göbüşünü merak edioorummm :D

telefondan girip ekledimmmm olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
şakkıdı şakkıdı şakkıdı

hepimiz dalarıs kız biz onnara kodukmu oturturuz ehuheuheu olumunekankayizsmile

cık cık cık manyakmı bunlar yaaa gelmişler burda bide bize kalitesiz didileeer bilmiyorumkismile ayşe iyi söylemiş hayret bişi hayır aylin sustukça eflalmi ne haltsa tansiyonu yükseltiyo sanki tv şovu yapılıyo burda

hayır o değil aylinde ne yılanmış arkadaş durdu durdu vurdu

eflalle hamarata bişi demıom zaten muhabbet etmıolardı ama aylin canımlı cicimli

kanka oluyoduk nerdeys e töbe bismillah yarepiimmm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni

ayyy zaten ortalıgı karıştıran eflal olmuş valla burda olsaydı bnde bi dalardım yani:))
neyse gittiler neyseki bidaha da gelmeyi yüzleri olmaz sanırım:))

yoky ok ofiste engelledik fikir benden çıktı ama şimdi çok pişmanım :gitme:
hiç çalışmıyordum napimmm

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tekrar açtırın canım... ama kendine sınır koymalısın :))

aaaaay çok uykum geldiii mirmirmirmir

gel yavrucugum gel uyutayım dizimde :)) olumunekankayizsmile

Back
X