• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ben gecen temmuz değil daha önceki temmuzda bir kadın bana fal baktı..
ben hiç kendimden bahsetmedim ve kadınla ilk karşılaşıyoduk..
kadın bana dediki sen bebek için tedavi görüyosun ama senin iki yıl bebeğin olmayacak iki yıl sonrada cok güzel bir kızın olucak dedi.gerci hiç fala inanmam ama bebişte olmayınca acaba demekten kendimi alamıyorum...

ben gecen temmuz değil daha önceki temmuzda bir kadın bana fal baktı..
ben hiç kendimden bahsetmedim ve kadınla ilk karşılaşıyoduk..
kadın bana dediki sen bebek için tedavi görüyosun ama senin iki yıl bebeğin olmayacak iki yıl sonrada cok güzel bir kızın olucak dedi.gerci hiç fala inanmam ama bebişte olmayınca acaba demekten kendimi alamıyorum...
allah allahhhhhh olabilir cnm fala inanma falsızda kalma demişler geçn günde kadını biri bana baktı bende ilk defa gördüm kadını bebk var dedi ama sana biri muska yaptırmış sübyan muskası dedi evine girip çıkana dikkat et felan dedii ayy ben ikorkarım öle şeyden yap yapmaya ne bozmaya yanaşamam allah muhafaza sadece dua ederim bol bol allahım büyülerden muskalardan koru diye nas felak soreleri büyü muska gibi şeylere iyi gelirmiş bilmiyom yanii kafamıda kurcalamadı deil akannehirCADIARZU
ne bilim ya eşim kızları cok seviyo ondan galiba kız geciyo gönlümden ama tabiki rabbim sağlıklı versin kız erkek fark etmez..
oğlan olursada preseed yakışıklısı olur...
evet cnm preseed yakışıklısı olcak gibi geldi bana sankimmm
CADIARZUöyle hissettim bir andaa:sm_confused:
valla sanki yavaştan geldi gibi..benimde geldi cnmm bende kaçarım birazdankaydirigubbakcemile4

canım bence biraz adaha sık dişini bence idrarda cıkmaz ama kanda cıkma ihtimali var..
kandada cıkmayınca sanki yalanmış gibi geliyo ama genelde doğru cıkıyo..
hem sen bu ay cok eminsin baktır istersen knada..
ayy ne bilim eminlik deilde işte umutboshayallersmile biraz daha bekleyim ben adetim geçsin hele napam bu kadar bekledim acık daha beklerim nolcek:CüvCüv:

emoşş sende gittin sanırım bende cıkıyorum canım..
iyi geceler öpüyorum seni..
yok cnm kaçarmıyım bişi demeden heçççççŞenizama hadi kaçalım benim uykumda geldiimirmirmirmir

günaydııııııııııııııııın birileri varmı burda bişi dicem ben kim var

kızlaaaaaaaaaaaaaar galiba hamileyim..galiba diyorum çünki sabah idrarda baktım silik şekilde çift gördüm midem bulantım vardı baş dönmem var hemen gittim hastaneye kan verdim o yüzden cvp veremedim sonuçları bekliyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlaropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınnnn canımmm opuyorumnanaktan

günaydın kızlarr opuyorumnanaktan

günaydınn tatlımmmm opuyorumnanaktan

kızlaaaaaaaaaaaaaar galiba hamileyim..galiba diyorum çünki sabah idrarda baktım silik şekilde çift gördüm midem bulantım vardı baş dönmem var hemen gittim hastaneye kan verdim o yüzden cvp veremedim sonuçları bekliyorum

aaa gerçektenmiii ay inşallah fatmacım hamişsindir...ne zaman alıcaksın sonuçları?

İNŞ. CANIM
BENM:hulya: BEKLEYELİM:hulya::hulya:

bende rüyamda iki çizgi gördüm hamileydim. ovalasyon teslerinde yumurtlamadığımı bilmesem umutlanacam

acilde arkadşlarım var 10:30 arayacam inş. o zamana kadar çıkar.. ama bence var gibi yaaa.. baş dönmem ve midem bulantım arttı.....kaydirigubbakcemile2

canımbenim çok sevindimm.hadi inşallah hayırlısıylaa...

Back
X