• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
günaydın herkese.bi sorum olacak kızlar ya.şimdi dişçiden geldim ben.bir dişime kanal tedavisi yapıldı.önümüzdeki hafta cumada kaplama olacak üstü ve bir dişimde çekilcek.
benimde o gün adet günüm.yani bebek varmı yokmu bilmiyorum.bi zararı olurmu o yapılacak işlemlerin.günüm geçmemiş oluyo yani daha

uykum varrr mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir
bütün gece ağrıdan uyuyamadım ama makinada çamaşır var,bitmesini beklemem gerekmirmirmirmir

İmkansızmı dedin sennnn :oklava: :oklava:

ivet ivet aynen öyle dedimm..alsanaalsanasmile
kuşumm yaa olsaydı cıkardı heralde dün yaptığımdaCADIARZU
hem yumurtlama dönemimde birliktelik olmadı biliyosun..boshayallersmilondan imkansız dedimdi tabi en iyisini rabbim bilir biz bilemiyiz..boshayallersmile

günaydın herkese.bi sorum olacak kızlar ya.şimdi dişçiden geldim ben.bir dişime kanal tedavisi yapıldı.önümüzdeki hafta cumada kaplama olacak üstü ve bir dişimde çekilcek.
benimde o gün adet günüm.yani bebek varmı yokmu bilmiyorum.bi zararı olurmu o yapılacak işlemlerin.günüm geçmemiş oluyo yani daha

canım günün geçmemiş olsa dahi,eğer hamile isen zaten o günde hamilesindir..bence sen gitmeden bi kan testi yaptır,ordan git dişçine.aklın kalmasına.s

canım bende bunu sormuştum dişcime ama bir sorun olmucanım söylemişti sen içini ferah tut..

canım eşim diş hekımı bu gıbı tereddutlu durumlarda test yaptırr hastalarına ..ne olur ne olmaz derr işinı garantıye alır yanıı ..bnce dr a gtmeden once kanda baktır ıyle yaptır dişlerinı hayatımm olumunekankayizsmile

teşekkür ederim kızlar hepinize
seviyorum ben sizi yaa ŞenizŞeniz

bizse seni seviyoruz badem şekerii :)

bebıklerım ben sımdı bıcı bıcı yaptım suslendım puslendım doktora gıdıyom güzel haberlerle dönücem inşallah öpüyorum hepıcıgınızı mucu mucuuuŞeniz

güle güle canım güzel haberlerle gel :)

günaydın ayşemm hoşgeldin..
geçmiş olsun bitanem ya bencede hiç aksatma git doktora hemen
bende bundan 6-7 ay önce böyle bir durum yaşadım ama görceksin nefes alamıyordum...nasıl sancı yapıyordu ölücem sandım o an...doktora gittik hemen doktor çok yorulmaktan ve stresten boyun damarların sıkışmış dedi bu yüzdende kalbin sancı yapıyor dedi...
kendini çok yormamaya dikkat et dedi ve stresten uzak dur dedi...
ilaç felanda vermedi..kendime daha çok dikkat etmeye başlayınca geçti...bu aralar ara ara yine sancı yapıyor korkuyorum yine öle olcam diye:((

canım benim sağol sanada cok cok gecmıs olsun
stres yapmıom ki bişei aksine çok çok mutluyum bi ya hamıle kalırsam die stres yapiodm ama regl oldm
rahatladım ıste ne bılıym yatarkende gayet iyiyidim gece ağrıyla uyandım canım
kalp krizi belirtilerine benzıyo inş. değildir ama baktırmak laızm tabi Allah koruusn

ay_she+, bellee+, gokcegokce+, ParadiesAngel+, TopukluAyakkabi+, Yavyum, yelizcem, Yildiz10+
günaydın kızlarrrrr....

ayşemm canım cok gecmiş olsun gece acilde gecirmişsin sanırım..
biz senle vallahi kankayızz aynı sorunları bende yaşıyodum ama benimkisi psikolaj,k ölüm korkusu..
geceleri sanki kalbim carpıyo soluk alamıyorum öleceğim gibi hissederdim dedim bende kesin kalp var sol kolum filanda ağrrdı ama ekg cekildi doplör bakıldı ama herşey normal sadece üfürüm var dedi dr. oda cok düşük olduğu için sorun değil dedi yani araştırmadan sonra içim rahatladı.. belki seninkiside psikolajiktir..

sağol canım ya psikolojik bişeim yok ama bilmiyorum ya araştıralım bakalım neymiş
ölüm korkusunu anlamazdım hgiç nası bişe die ama dün öle kötü oldumki
ölcem sandım cidden akannehir

ayşemmmm
geçmiş olsun canım,anam şimdi gördüm ben.. bak dikkat et kendine,dövdürtme kendini..üşüme sakın,stres yapma,üzülme,kafana bişey takma.. ve bi an önce daha büyük bir araştırma hastanesine git lütfen

dikkat ediyorum canım benim sağol...kız iyiyim sinir stres kalmadı artık
bi sıkıntım yoktu ne bılıym annamadım vall ama dikkat edeyim spor yapayım falan
napilcanı da bılmıom :)

abla mı akannehirakannehir

:roflol: :roflol: :roflol:

lalem balımmm maşallah 10 hafta 4 gün olmuş bebişin anammm ne kadar da çabuk geçiyor yaww :bbo:
siz doğurunca biz anca hamiş kalırız heralde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ya büyüdü ama zaman çabuk geçmiyor kaydirigubbakcemile3 sende kalırsın kuşum bak uğurlu zamandayız belki bu ay sizde gelirsiniz arkamızdan hiç belli olmuyor biliyorsun zamanı gelince seni şok ediyor

ivet ivet aynen öyle dedimm..alsanaalsanasmile
kuşumm yaa olsaydı cıkardı heralde dün yaptığımdaCADIARZU
hem yumurtlama dönemimde birliktelik olmadı biliyosun..boshayallersmilondan imkansız dedimdi tabi en iyisini rabbim bilir biz bilemiyiz..boshayallersmile

ya gülüm ne alakası var sanki ben takip yapmıştım 1 defada tuttu sende biliosun bunun takiple falan alakası yok zamanı gelince hiçbirşeye bakmıyor o :emir_bebek:

ayşe çok geçmiş olsun sanada cnm.nazar değiyodur sana böyle herşeyi bilen cana yakınn marifetlisini ya canım:)

sanırım ben dayanamıcam..iyice bastırdı benim uyku..
ben yatağıma gidiyorum kızlarrrr
yorganımın altında sıcacık uyuyayımkaydirigubbakcemile3
hadi bana başş başşş zemuszemus

canım günün geçmemiş olsa dahi,eğer hamile isen zaten o günde hamilesindir..bence sen gitmeden bi kan testi yaptır,ordan git dişçine.aklın kalmasına.s

anladım cnm.önce 31-32 günde oluyodum.3 aydır doğum kontrol hapıda kullanınca 28 günde bir oldum işte.ne zaman olacğaımıda bilmiyorumki.yine 28 de olması gerek yoksa eski düzenmi:)

anladım cnm.önce 31-32 günde oluyodum.3 aydır doğum kontrol hapıda kullanınca 28 günde bir oldum işte.ne zaman olacğaımıda bilmiyorumki.yine 28 de olması gerek yoksa eski düzenmi:)

canm sana cvp verdım ama okumadın sanırımmmm

kan testı yaptır oyle gıttt işinı garantıye all

canım benim sağol sanada cok cok gecmıs olsun
stres yapmıom ki bişei aksine çok çok mutluyum bi ya hamıle kalırsam die stres yapiodm ama regl oldm
rahatladım ıste ne bılıym yatarkende gayet iyiyidim gece ağrıyla uyandım canım
kalp krizi belirtilerine benzıyo inş. değildir ama baktırmak laızm tabi Allah koruusn

aman canım Allah korusun inşallah öle değildir...
kendine yinede nolur nolmaz dikkat et çok yorma yorulma tamammı en kısa zamandada doktora git emi balım olumunekankayizsmile

ya büyüdü ama zaman çabuk geçmiyor kaydirigubbakcemile3 sende kalırsın kuşum bak uğurlu zamandayız belki bu ay sizde gelirsiniz arkamızdan hiç belli olmuyor biliyorsun zamanı gelince seni şok ediyor

geçiyo geçiyo hemde nasıl kaydirigubbakcemile
inşallah tatlım kalırsam büyük şok geçiririm heralde :))
anam hele bi kalıyımda hayırlsııyla :))

sağol canım ya psikolojik bişeim yok ama bilmiyorum ya araştıralım bakalım neymiş
ölüm korkusunu anlamazdım hgiç nası bişe die ama dün öle kötü oldumki
ölcem sandım cidden akannehir:
evet canım sen yinede araştır aklında soru işareti kalmasın..
ben 1 yıl öncesinde artık iyice psikopata bağladımdı heran öleceğim korkusu vardı ve oda bende kapl carpıntısı yapıyodu..
inşallah hiçbirşey cıkmaz sendede içini ferah tut...

ya gülüm ne alakası var sanki ben takip yapmıştım 1 defada tuttu sende biliosun bunun takiple falan alakası yok zamanı gelince hiçbirşeye bakmıyor o :emir_bebek:
evet aslında burda o şekilde kac kişiyle karşılaştık başta sen ve smart olmak üzere..
ama zaten eğer olmuş olsaydı erken döllenme olmuş olması lazım eee o zamanda testte cıkardı düşünüyorum neyse hayırlısı beklicez..
aksi gibide ne kasık ağrısı ne başka bişiy var...ama bugün yarın olurum inş.bebiş yoksa..

sağol cnm bende adet olduktan sonra kolmene balşaycağım ya bu ay hiç umudum yok zaten
umudun olmadı yerde bebişler geliyor nedense bence sen işini garantiye al dişçiye gitmeden önce kan testi yaptır..
inşallah klomenede başlayınca çiğdoş gibi üçüzleri patlatırsın..:lepi:

hadi yat bebem uyuya uyuya büyüceksiniz zaten..
tatlı rüyalar..

oy oy oy uykusuda gelmiş benim yavru kuşlarımın:))
hadi git yat uyu biraz yine gel ama olumunekankayizsmile

Back
X