Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayşeciğim çok geçmiş olsun canım
dikkat et kandine :teselli:
ayşe çok geçmiş olsun sanada cnm.nazar değiyodur sana böyle herşeyi bilen cana yakınn marifetlisini ya canım:)
sanırım ben dayanamıcam..iyice bastırdı benim uyku..
ben yatağıma gidiyorum kızlarrrr
yorganımın altında sıcacık uyuyayımkaydirigubbakcemile3
hadi bana başş başşş zemuszemus
ayşemmm geçmiş olsun cnmmm inşallahh bişi yoktur önemli yaaaolumunekankayizsmile naptın heycanlandın felanmıı niye böle oldu acabaabilmiyorumkismilegünaydın canımpek iyi olduğumu söyleyemicem ne yazıkki
gecem acilde geçti gene
gece müthiş bi kalp sancısına uyandım ve nerdeyse ölüyordum rengım gitti
soğuk soğuk terlemeye başladım midem bulanıyodu eşim sakinleştirmeye çalışıyodu ama
ölüyorum ölüyorum hastaneye gidelim dediğimi hatırlıyorum
bir krizin eşiğinden dönmüşüm ama doktor kesin tanı koymadı canım
biraz sakinleşince tetkıkler yapılıcak ekg cekıldı falan öyle işte
bende çapaya gideyim küçük hastanede baktırmayım dedim ama çok korktuk
hala sancıyo kalbim tam geçmedi...el parmaklarım kolumdakı dmaarlar fln ağrıyo
inşallah bişey çıkmaz ama kalp ağrısı sanırım kalp olcanı sanmıyorum :gitme:
üzülme cnm yaaa ilk mesajını görünce sevindim bu mesajda üzüldüm ama hayırlısı olsun arkadaşlarımın dediği gibi çok yenisinn 3 ay daha çok yenisin bende hatırlıyorum 4 aylık evliydim ve böle heves yapmıştım ama çıkmamıştı bişi sanki dünya başıma yıkılmıştı... ve5 sene oldu hey ay yaşıyorum hayal kırıklığını ama bi fark var ilk evlendiğimde daha heycanlı ve daha umutlu oluyo insan tadını çıkar ama şimdi umut yavaş yavaş tükeniyo ve mucizemi bekliyorum resmen :sinifsinif:ama sen daha yenisin hemen kapılma umutsuzluğaaolumunekankayizsmilehakkında hayırlısı olsunn şekerimmmmŞeniznegatifmişşşşşş mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
kızlar karnımın sol tarafı acıyor yaa..doktorum seminerde ulaşamadım.2 gündür aacıyor geçmedi.sağlık ocağına gittim şimdi.ordaki doktor normal,uterusun büyüyor dedi.ama benimki bildiğin acı..sanki yara var içerde,gerildilçe canım yanıyor:gitme: kontrolümde taaa salı günü..püfff:sinifsinif:
evhamlı gacı seniiiiii yine korkmuşsun bakkolumunekankayizsmileneyse cnm bişi olmadığına sevindimmmŞenizulaştım şidmi kendi doktoruma..anlattım hepsini..rahim bağlarıymış o acıyan..rahimin büyüdükçe bağlar geriliyor ve acıyor,korkma dedi..ama dedim heryer acımıyor sadece orası acıyor dedim.demekki orası daha hassas,o yüzden dedi.ohhhkaydirigubbakcemile2
sanırım ben dayanamıcam..iyice bastırdı benim uyku..
ben yatağıma gidiyorum kızlarrrr
yorganımın altında sıcacık uyuyayımkaydirigubbakcemile3
hadi bana başş başşş zemuszemus
herkese benden afiyet olsun
herkese benden afiyet olsun
sen bizim topiğin gülüsün kıs kriz falan geçirme ALLAH KORUSUN
TOONTİŞLERİİMMM İLGİNİZE VE SEVGİNİZE ÇOOK TEŞEKKÜR EDERİM opuyorumnanaktan
MUMLA ARASAM BULAMAZMIŞIM BEN SİZİ YAUUUU kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ama hamile haberi verirken alıştıra alıştıra şapin
Ali rıza bey gibin kalpten hık hık der giderim valla aklinialirimsmile
Ay Allah korusun :Saruboceq:
DAHA GÜNÜN GELMEDİ ONDANDIR CANIMkızlar ben dayanamadımm test aldım ve yaptımmmmm sonuçççççççççççççççççççççççççççççççççççççç
tek çizgii ne kadn şaşırdım ne kadn şaşırdımm anlatamammmmkaydirigubbakcemile3
ayşemmm geçmiş olsun cnmmm inşallahh bişi yoktur önemli yaaaolumunekankayizsmile naptın heycanlandın felanmıı niye böle oldu acabaabilmiyorumkismile
z
gerçekleri söyledim ben ayşecim.ben kendi adıma öyle düşnüyorum senin için.maşallahhhhhhh..
hatice haklısın cnm en ummadığımız zamanda geliyo bebekelr.adet olacak ilaca başlıcam diye kaptırıdm ya ben kendimi bakalım artık.
ya bide ben şeyi anlamdım.ilk doktora gititm kist var dedi diye 3 ay doğum kontrol hapı kullandım kist geçti.bebek istiyomusn dedi doktor evt dedim o zaman kkolmenle progestan yazdı işte.
yani bende hiç öyle yumurta takibi filan yapılmadı.3 ay uygulancak bu tedavi olmazda tekrardan bakarız dedi.
şimdi ben ilaçları içinde doktora gitmeyecekmiyim adet olduktan sonramı gidecem acaba.
adanada yağmurlu bugün.ne güzel valla evde olup uyuyacaksın
sen bizim topiğin gülüsün kıs kriz falan geçirme ALLAH KORUSUN
DAHA GÜNÜN GELMEDİ ONDANDIR CANIM
geçiyo geçiyo hemde nasıl kaydirigubbakcemile
inşallah tatlım kalırsam büyük şok geçiririm heralde :))
anam hele bi kalıyımda hayırlsııyla :))
umudunu yitirme dicem ama umutsuz oldugunda geliyor sempatiksalakcinni ne smart ne ben hiçççççç beklemiyordukevet aslında burda o şekilde kac kişiyle karşılaştık başta sen ve smart olmak üzere..
ama zaten eğer olmuş olsaydı erken döllenme olmuş olması lazım eee o zamanda testte cıkardı düşünüyorum neyse hayırlısı beklicez..
aksi gibide ne kasık ağrısı ne başka bişiy var...ama bugün yarın olurum inş.bebiş yoksa..
umudun olmadı yerde bebişler geliyor nedense bence sen işini garantiye al dişçiye gitmeden önce kan testi yaptır..
inşallah klomenede başlayınca çiğdoş gibi üçüzleri patlatırsın..:lepi:
adanada yağmurlu bugün.ne güzel valla evde olup uyuyacaksın
galibaaasempatiksalakcinni napayım yaa çok tuttum kendimi ama sabahın köründe kendimi eczanede buldummmmm artık kızda biliyo benii her ay gidince haliyle tanıştık yinemi test diyoookaydirigubbakcemile3aman yaa ağlanacak halimize gülüyommmm valla yaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3DAHA GÜNÜN GELMEDİ ONDANDIR CANIM
amaninnnnnn allah korusun gızz o yasaklanırmıı heççççsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3sağol emoşumm niye böle oldu bılmıom kız ekşında yapmadık
şimdi ekşın falanda yasakalarmı bu doktor milleti anaaamm akannehir akannehir akannehir
herkeslerere afıyet olsunnn
ben de çıkayımmm yemek yıyeyımmm mert kağan acıkmış olbılırr annesınde tık yok ama oğluşum içinnn
ayşem sen de krız mırız deme alla allaaa bızı de uzmeee hıçbırşeycığın yok allahın ıznıyleeee bıaz daha kendıne dıkkat et hıçbışeycığın yok ınş.
herkeşleri öpüyorummmm
galibaaasempatiksalakcinni napayım yaa çok tuttum kendimi ama sabahın köründe kendimi eczanede buldummmmm artık kızda biliyo benii her ay gidince haliyle tanıştık yinemi test diyoookaydirigubbakcemile3aman yaa ağlanacak halimize gülüyommmm valla yaaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3